Нарешті день батька в Україні, зустрічай!

Администратор Главный
Щиро вітаємо усіх татусів з Днем батька!
 
Тобі здається, що день тата в Україні був завжди, щороку вітав татуся з його днем? Нам теж так здавалось, до сьогодні. Але виявилось, досі це свято було нелегалом у списку офіційних українських свят. Лиш у 2019 році уряд визнав, що це свято заслуговує вийти з тіні. Святкування відтепер проводитиметься у третьому тижні червня, цьогоріч цей день припадає на 16 червня.
 

То ж тепер з чистим сумлінням і абсолютною впевненістю привітай свого найкращого у світі татуся з його днем. Він того точно заслуговує. Адже недарма ходять легенди про татове почуття гумору. Він вчить нас багато чому корисному і не дуже: їздити на велосипеді, рибалити, ремонтувати, грати на гітарі чи в карти, стріляти з рогатки. Інколи він суворий, але завжди найкращий.

 

Привітай у цей день свого батька, скажи як сильно ти його любиш.
 

 

Ми склали список найбажаніших подарунків для татусів

Найкраще м’ясо для справжніх м’ясоїдів. Якщо твій тато не може і день прожити без м’яса, не розуміє як можна жувати різну “траву” - то такий подарунок точно порадує його. Не хвилюйся, обJerky потурбувались про своїх споживачів і створили на 100% м'ясний продукт, неймовірно смачний, поживний і дуже корисний.

 

Тато завжди готовий віддати тобі останню цукерку, навіть якщо дуже хоче її сам. Бо тебе любить набагато сильніше ніж усі солодощі світу. Настав день, коли ти можеш віддячити йому і подарувати цілу коробку смаколиків, для нього одного. Щоб подарунок не був банальним, радимо обрати коктейльні цукерки Ponko. Там віскі, ром і джин в мініатюрі, а інноваційна технологія приготування дозволила зберегти 8,2% алкоголю в кожній цукерці.

 

Чому шкарпетки? Щороку, на всі свята - це №1 серед подарунків для чоловіків. А останнім часом кольорові шкарпетки і зовсім завоювали світ. Тому твій тато точно мусить мати пару веселих, яскравих шкарпеток. Нехай бешкетник всередині батька потішиться, а ти потішишся радістю в його очах. До речі, науково доведено, що рівень радості в очах - прямо пропорційний кількості класних шкарпеток в гардеробі ;)

 

Мультитул - це багацько інструментів в одному місці, що не тільки практично, але й красиво. Виконаний із нержавіючої сталі, мультитул може вміщувати в себе: плоскогубці, ніж, пилу, напилок, відкривачку для пива і консервів, викрутку і при цьому має невеликий розмір. Тому твій тато завжди і всюди може носити його з собою, ремонтувати та лагодити і при цьому постійно згадувати тебе ♥♥♥

 

Купити 

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки