Ідеальний cюрприз за вигідною ціною

Олександр

Шукаєте ідеї подарунків на Чорну п'ятницю для своїх близьких, друзів та колег? Наш інтернет-магазин допоможе вибрати найкращі подарунки для різних вікових груп та захоплень, зрозуміти, які бренди подарунків є найкращими та які з них пропонують знижки на Чорну п'ятницю, а також дізнатися про найкращі акції та пропозиції для покупців на Чорну п'ятницю

фотоальбоми канцелярське приладдя

Що придбати на Чорну П'ятницю?

Чорна п’ятниця - день 2в1: привід одразу дає можливість зробити подарунок собі та близькій людині. Коли ціни падають вниз, важко встояти перед тим, щоб не придбати щось прикольне. Тим паче, коли в магазині UAmade зібрано величезний асортимент різноманітних гіфтів та сувенірів на будь-який вік, смак та рід захоплень. Завітайте до нас та легко знайдете ідеальний презент!

Правила вибору вдалого подарунку

Природно, що річ, яка сподобається дитині, дорослий навряд оцінить. Тому до вибору подарунку потрібно підійти відповідально, враховуючи вік людини, її стать та захоплення:

  • Зовсім малятам чудовим вибором стануть дерев’яні іграшки у формі тваринок або вантажівок. Дітям трьох років вже можна дарувати набори тимчасових тату, наклейки та корисні солодощі, типу пастили, горішків, сухофруктів, натуральні цукерки. Школярам чудово підійдуть шоколадні набори у формі косметички для дівчинки або годинника з портмоне для хлопчика, пазли та настільні ігри, щоб весело проводити час.
  • Зацікавити підлітків важче, але можливо. Вони оцінять настільні ігри для своєї вікової категорії, завдяки якій вони зможуть збиратися великою компанією, розважаючись. Не менш цікавий варіант - гіпс для 3D знімків, якщо в підлітка є пристрасть до ліплення та створення чогось нового. Якщо підліток малює, скетчбуки й блокноти - точно ідеальний варіант, аби він міг одразу, як прийде натхнення, втілювати ідеї. До класичних варіантів належать прикольні футболки, шкарпетки.
  • шкіряні гаманці і портмоне
  • А от подарунки на Чорну п’ятницю для дорослих обирати легше, адже після двадцяти починають подобатися корисні речі. Подружці, в якої планується новосілля, варто подарувати прикольний посуд: тарілки, чашки та келихи для вина, аби відсвяткувати такий важливий привід. Коханому, якого підвищили та чий статус змінився, вдалим рішенням буде обрати записник для робочих моментів, шкіряний ремінь для створення солідного образу та візитницю, щоб підкреслити статус власника. Молодій матусі краще всього подарувати фотоальбом з наклейками, в якій вона зможе вклеювати важливі моменти життя малечі.
  • Людям старшого віку часто дарують набори для вирощування й випікання; скретч карти, які допоможуть оцінити пройдених шлях по планеті; цікаві книги; аромадифузори для дому; календарі та фотоальбоми. Головне - враховуйте, що подобається людині, і тоді швидко знайдете підходящий варіант. Адже це гарантія, що сувенір не лежатиме без діла, а приноситиме радість, коли його використовуватимуть.

На які пропозиції варто звернути увагу

Яку б річ ви не уявили, в магазині ЮАмейд вона точно є. А який кайф, коли під час Чорної п’ятниці її можливо забрати за вигідною ціною! В цьому році найбільш приємні знижки пропонують бренди:

  • The Grig -70%. Ця компанія представляє прикольні канцелярські вироби: стікери, закладки для книг, зошити та наклейки. Великий вибір дозволить зробити приємний презент дитині та підлітку.
  • lifesavingmerch. Цей мерч створює футболки та бомбери для жінок і чоловіків з прикольними принтами за неймовірно вигідною ціною. Якісний та стильний одяг - завжди вдала покупка підлітку й дорослому, а коли він зі знижкою, гріх його не придбати.
  • DeLaMark. Один бренд допоможе зробити подарунки всім жінкам у вашому оточенні, адже він пропонує засоби професійного догляду за волоссям. Ви знайдете зі знижкою шампуні та кондиціонери для всіх типів волосся, включно для фарбованого.

На цьому список брендів, які пропонують знижки на Чорну п’ятницю, не закінчуються. Про всі вигідні пропозиції можете дізнатись в нашого консультанта. Залиште заявку на сайті, і вам зателефонують найближчим часом, допомогти обрати найбільш вдалий сувенір.

керамічні тарілки і горнятка

Як ефектно упакувати та подарувати презент

Варто відзначити, що підібрати гіфт - половина справи. Потрібно ще круто його упакувати, аби подарувати незабутню емоцію. Із цим магазин UAmade теж здатен допомогти. В нас представлені подарункові упаковки різних розмірів, залежно від габаритів сувеніру, та кольорів оформлення.

Це може бути велика крафтова коробка; чорний крафтовий папір, оперізаний червоною ниткою, виконаний в патріотичних кольорах чи універсальне фіолетове пакування із червоно-білою стрічкою. Або ж можете обрати оригінальні чорні пакети з незвичайними написами. Другу підійде пакет з написом “Ніх*я собі, ти класний” чи “Дякую за привід бухнути”. А от дівчині, тим паче коханій, ідеальним написом буде “Дідько, яка ти файна”.

Команда магазину ЮАмейд завжди готова втілити ваші ідеї та мрії в життя. Ми спеціалісти зі створення святкового настрою, тому сміливо звертайтесь до нас і не забудете жодного свята!

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки