Літні уподобання світу високої моди

Тетяна Чепурко

Перш за все поговоримо про кольори. Великої популярності набуває бежевий колір у всіх його варіаціях. Нюдові відтінки давно тримаються у топі тенденцій, але цьогоріч знову отримали друге дихання. Особливо модними влітку вважатимуться повністю бежеві образи складені із речей різного відтінку. Тому не зволікай, якщо і досі не маєш бежевих брюк, бежевої сукні чи бежевих аксесуарів - тобі знадобиться все! Тим паче такий спокійний колір личить усім і додає стриманості і елегантності. Будь найвитонченішою леді чи джентельменом у своєму оточенні. Бежеві образи стануть тобі у нагоді.

 Купити

 Купить

 Купити

 Купити

 Купити

 Купити

Неон

Досить цікаво, що одночасно із бежевим в моду входять і неонові кольори. Неону цього літа буде багато і всюди. Якщо вже вирішили долучитись до цієї тенденції, то ризикуй на повну, створи повністю неоновий лук із голови до ніг. Сміливо комбінуй фуксію із лимонним, помаранчовим чи салатовим кольором. А то й і все разом. Унікальний образ не залишиться непоміченим!

Купити

 Купити

Купить

Купити

Питаєш, який фасон найтрендовіший? Оверсайз, оверсайз і ще раз оверсайз!

Досить катувати себе незручними речами, що обтягують тіло і не дають вільно рухатись. Сформуй свою фігуру сама, приховай усі недоліки під мішкуватим одягом, АЛЕ не забудь підкреслити принади. Щоб не бути схожою на мішок. Правило одне: широкий верх = вузький низ і навпаки. Експерементуй, ти прекрасна!

Купити

Матеріал

Ооо, привіт всім ковбоям і ковбойкам! Цьогоріч в моді усе що пов’язане із вестерном. Наприклад замша - нереально класна на дотик тканина, її хочеться гладити і гладити та ніколи не знімати. Повір, річ із цієї тканини стане твоєю улюбленою! Раніше вибір одягу із замші був дуже обмеженим, а речі часто не красивими і не практичними. Тепер сам поглянь! Величезний вибір оригінальних, недорогих речей від різних брендів. Обери те, що пасуватиме тобі!

 Купити Купити
Купити Купити

Клітинка

Клітинка впевнено вривається у гардероби всіх модниць. Це вже давно не лише атрибут школярок, а й самостійна тенденція у світі моди. Поєднуй клітинку з клітинкою, смужкою чи іншим геометричним візерунком.

Купити

Купити

Купити

Купити

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки