Подарунки до Дня авіації та космонавтики

Олександр

Всесвітній День авіації та космонавтики – свято, яке щорічно відзначається у квітні місяці. Цей день присвячується подвигам людей, пов'язаних з авіацією і космонавтикою, їхньому внеску у розвиток науки і техніки. Це також день, коли відзначаються досягнення людства у вивченні космосу та освоєння нових обріїв.

Щоб відзначити це чудове свято, можна подарувати близьким, колегам і друзям щось особливе, і наш інтернет-магазин ЮАмейд радий запропонувати безліч цікавих ідей. Величезний асортимент продукції молодих амбітних брендів дозволить підібрати щось особливе, що викликає море позитивних емоцій і залишиться в пам'яті на довгі роки.

блокноти і кулькові ручки

Кілька кроків в історію

Історія свята бере свій початок із середини минулого століття та пов'язана з ім'ям відомого космонавта Юрія Гагаріна – першої людини, яка вийшла у відкритий космос 12 квітня 1961 року. Міжнародний статус святу був присвоєний через сім років після цієї знаменної події.

Напередодні урочистостей у різних державах проводять покази художніх та документальних фільмів, присвячених цій тематиці, міжнародні конференції, великі виставки, що демонструють нові досягнення. Ну а ті, хто має знайомих і родичів, які мають безпосереднє відношення до цієї сфери, готуються вручати гідні подарунки.

Найкращі ідеї подарунків

Розглядаючи ідеї презентів, важливо, щоб покупки відповідали тематиці і при цьому не були нудними – оригінальне оформлення, не позбавлене ноток гумору, зробить з будь-якої дрібниці справжній шедевр, який точно підніме настрій. Також бажано, щоб вона мала практичне застосування. Якщо вам таке завдання здається непосильним, ми готові довести, що це зовсім не так і запропонувати деякі цікаві варіанти, наприклад:

  • футболка з принтом – такий базовий предмет одягу ніколи не буває зайвим у гардеробі чоловіка та жінки. Її можна носити як складову частину багатошарового лука, або як самостійний елемент образу. Моделі з яскравими зображеннями представлені в нашому інтернет-магазині ЮАмейд, можуть сміливо претендувати на роль соло;
  • три футболки
  • блокнот або планер де одержувач зможе записувати свої нові ідеї, цілі, досягнення та інші нотатки. З асортименту можна підібрати вироби зі змінною обкладинкою, з відривними та змінними листами, іншими «фішками»;
  • пазли з космічною тематикою, зображеннями космонавтів, космічних кораблів, літаків тощо;
  • тематичні значки та нашивки, які завжди зможуть наголосити на індивідуальності образу;
  • вироби з національною символікою – чудовий актуальний варіант привітання. Різноманітний одяг, посуд, обкладинки для документів, портмоне та інші аксесуари із зображеннями українського прапора, герба, вишиванки, а також зі слоганами воєнного часу підкреслять національну приналежність та патріотизм.

Хорошим доповненням презенту стане оригінальна листівка з особистими побажаннями. На відміну від електронних повідомлень, друкована продукція зберігатиметься десятиліттями, зберігаючи приємні спогади. Вартість листівки цілком доступна кожному, тому це хороший варіант для привітання одночасно кількох людей.

Як організувати свято та підібрати святкові аксесуари

Відзначити Всесвітній день авіації та космонавтики з добрими подарунками, безумовно, приємно. Однак важливе значення має й навколишня атмосфера, яка має бути неодмінно наповнена позитивом. В даному випадку можна звернути увагу на тематичні аксесуари наприклад, гелієві кулі. Білі, ніжно-блакитні та інших кольорів кульки асоціюватимуться із прекрасними небесними просторами. Мало хто знає, але вони також є частиною світу авіації та космонавтики, оскільки їхні перші прообрази були створені ще у XVIII столітті, коли з'явився перший прототип аеростату, що став відправною точкою розвитку повітряних куль як засобу пересування.

гаманці і портмоне

Крім гелієвих куль, прикрасити інтер'єр приміщення допоможуть красиві стрічки, тематичні статуетки, стікери, картини та постери. Важливо також подбати про посуд, гарні напої та солодощі в оригінальному оформленні.

У нашому онлайн-салоні UAmade ви зможете підібрати необхідний набір атрибутів для створення святкової атмосфери, купити красиві кульки, стильні келихи, чарки та інше приладдя. Наш електронний каталог пропонує величезний асортимент і дуже вигідні ціни, а продаж онлайн дозволить замовити будь-яке приладдя в дистанційному режимі зі швидкою доставкою. Просто гортайте сторінки нашого каталогу, знайомтеся з фото та описами товарів, та оформлюйте покупки через віртуальний кошик покупця.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки