День друзів, як святкувати і що дарувати?

Тетяна Чепурко

 

 

Хеей, привіт. Ось вже літо, час спеки, канікул, відпусток і чудового настрою. Лови момент! Але не проґав День друзів! Адже це особлива нагода зібратись разом, відставити усі справи у далекий кут і весело провести час. Тож 9 червня звільни свій день і присвяти його тим, кому завжди радий, з ким разом пережили життєві катастрофи або нечуваний успіх, кого знаєте як самих себе.
А щоб зробити зустріч ще особливішою, веселішою і просто незабутньою, радимо підготуватись. Переконані за роки дружби ви зустрічались незліченне число разів, передарували один одному вже все можливе і неможливе, тож здивувати таких балуваних персон важко. Але ми вже маємо план. Влаштовуйся зручніше!

Оригінальні ігри для всієї компанії

Всі новини обговорені, всі плітки посмаковано, а розходитись ще рано? Чому б не зіграти у гру? Наразі ігор існує велике різноманіття і це не тільки монополія чи мафія. Якщо ти давно не цікавився цією темою, будеш здивований! А дивувати наше покликання, тому ми і зібрали для тебе цілу колекцію найцікавіших, найзахоплюючих ігор.

Терміново знайти гру! 

Затишок - понад усе!

Активний відпочинок - це чудово, особливо влітку, коли так багато варіантів. Але з кожним роком все більше цінуєш душевні посиденьки у затишній атмосфері. А що може зробити атмосферу як не какао з маршмеллоу? Не вагайся, продукти Papadesign завжди створюють особливий настрій.

Створити затишок! 

Шоколадки

Що може бути кращим за бельгійський шоколад? Лише авторський бельгійський шоколад з неповторними смаками! Нереально смачні поєднання шоколаду з фруктами, горіхами, сіллю чи солоною карамеллю. Ти точно задовільниш свого внутрішнього гурмана і здивуєш друзів. Більш того, вся продукція виробляється вручну під пильним контролем досвідченого шоколатьє.

Надихнутись новими смаками! 

Кульок забагато не буває

Кульки незамінний атрибут свята. А з прикольними написами вони здатні завоювати світ і 100% сердце твого друга.

Хочу класну кульку! 

Маленькі подарунки - запорука гарного настрою

Усі обожнюють подарунки, з цим неможливо не погодитись. Тож маєш нагоду порадувати своїх друзів, просто так, за те, що вони є. Скраби від Lapush - з літніми ароматами полуниці, чорної смородини, мохіто стануть тобі у нагоді.

Переглянути! 

 

 

Наші новинки