Незабутні подарунки на День Закоханих

Олександр

День Святого Валентина - чарівне свято, коли кохання наповнює повітря особливою магією, а серця б’ються у такт найщиріших почуттів. Це час, коли кожен з нас хоче виразити свої почуття та виявити свою найщирішу любов, зробивши своїй другій половинці приємний подарунок. І, якщо ви не знаєте, що краще вибрати для створення сюрпризу, надійним помічником стане наш інтернет-магазин ЮАмейд - справжній світ креативних сюрпризів.

гелі для душу

Оригінальні подарунки на Валентинів День

Достатньо лише зазирнути в електронний каталог та, повірте, ви не захочете покидати його найближчим часом. У нас представлена продукція молодих амбітних брендів, здатних створювати із простих на перший погляд речей справжні шедеври. Тут ви можете детально ознайомитися з морем цікавих пропозицій та вибрати найкращі варіанти привітань для представниць прекрасної статі та для мужніх хлопців, а привабливі ціни та дистанційний продаж зроблять кожну покупку особливо приємною.

Що подарувати дівчині, жінці: 5 чарівних ідей

Кожен чоловік добре знає, що Свято Закоханих - саме той день, коли його друга половинка найбільш хоче його уваги, турботи, теплих слів, і, звісно, подаруночків. Велика роль у привітанні традиційно відводиться пишному зворушливому букету, але, як то кажуть, не квітами єдиними…

Пропонуємо ТОП-5 найніжніших приємних подарунків на 14 Лютого для чарівних леді:

  1. М’яка іграшка - безпрограшний варіант, здатний розтопити серце будь-якої представниці прекрасної статі, незалежно від віку. Пухнасте кошенятко, ведмедик, зайчик чи інша тваринка викличе найніжніші почуття та буде роками нагадувати про приємні миттєвості.
  2. Подарунковий набір для догляду - це може бути комплект, в якому міститься ароматний гель для душу, шампунь, тонік та інше приладдя. В будь-якому випадку презент підкреслить вашу увагу та турботу.
  3. Вкусняшки - найсолодший спосіб виразити свої почуття. Розкішні шоколадні цукерки або оригінальний набір точно розчулять серце.
  4. Тревелбук - чудовий спосіб натякнути своїй коханій на перспективу майбутніх сумісних подорожей, враження від яких можна буде фіксувати в альбомі.
  5. Керамічна статуетка - маленька фігурка з зображенням симпатичної тваринки, наділена особливими магічними властивостями, стане надійним талісманом та оберегом.

п'ять м'яких іграшок

Гідно привітавши кохану жінку, ви таким чином висловите не тільки щире кохання до неї, але й повагу, продемонструєте, наскільки велика її роль у вашому житті, що стане чудовою інвестицією у довгі любовні стосунки.

Який презент підготувати хлопцю, чоловіку: ТОП-5 практичних та приємних презентів

Представники мужньої статі заслуговують не меншої уваги та не менш за жінок потребують пристрасних обіймів, поцілунків та подарунків на 14 Лютого. І для чоловіків наша компанія підібрала ТОП-5 кращих ідей. А саме:

  1. Якісний гаманець - річ, яка ніколи не буває зайвою, оскільки вважається, що її треба змінювати хоча б раз на рік. Але не можна дарувати гаманець порожнім - краще покласти в нього певну купюру, що буде надалі “примножуватись”.
  2. Шкарпетки - на перший погляд такий презент може здатись занадто банальним, але, якщо купити креативно оформлені вироби, як, наприклад, дизайнерські шкарпетки в консервній банці, позитивні емоції гарантовані.
  3. Чашка з кумедним малюнком, що в миті релаксу буде нагадувати про вашу турботу;.
  4. Блокнот або планер з прикольними написами.
  5. Набір солодощів, що покращить настрій та додасть швидкої енергії.

Отримуючи презент від своєї коханої дівчини, жінки, кожен чоловік відчуває у собі потужний потенціал, що змушує рухатися вперед, досягати нових цілей, щоб привнести в життя своєї королеви максимум позитиву.

шкіряні гаманці і портмоне

Як зробити сюрприз парі

Нерідко напередодні свята люди також шукають подарунки на 14 Лютого закоханим парам, бажаючи зробити приємний сюрприз, наприклад, друзям, кумам, родичам і т.д.. Гарною ідеєю буде подарувати цікаві настільні ігри, що дозволять парочці дізнатись більш цікавих речей один про одного. Це може бути гра навіть інтимного характеру, як, наприклад, «Правда або дія. Для пар» або «Rex, Pex, Sex», «Ти плюс я», інші варіанти.

Якщо ж ви віддаєте перевагу більш стриманим презентам, варто звернути увагу на красиві чашки, горнятка та тарілки в оригінальному дизайні, листівки зі зворушливими побажаннями, смачні шоколадні набори, які змусять насолодитись не лише смаком, але й цікавим оформленням, не позбавленим оригінальності та гумору.

Наша компанія UAMade рада запропонувати не лише великий асортимент якісної креативної продукції та вигідні ціни, але й яскраве святкове оформлення, яке буде створене руками справжніх майстрів дизайну. Замовити будь-яку продукцію легко безпосередньо на сайті, скориставшись віртуальним кошиком покупця. Доставка здійснюється в стислі терміни.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки