Подарунки до Дня пожежної охорони

Олександр

Співробітники пожежної служби - мужні люди, життя яких щодня наражається на ризик заради порятунку чиїхось доль. Їхня праця потребує професіоналізму, сили та витривалості. І якщо у вашому оточенні є людина, причетна до цієї урочистості, обов'язково варто подбати і завчасно купити гарний подарунок, що залишить довгу і приємну пам'ять. Зовсім не обов'язково він повинен мати високу вартість, головне, щоб презент був підібраний від щирого серця, продемонстрував покупцеві вашу турботу і увагу.

кепка ремінь ключниця браслет значок

Наш інтернет-магазин ЮАмейд готовий запропонувати величезний асортимент різного одягу, посуду, засобів гігієни, декоративних дрібниць, аксесуарів та інших товарів, серед яких ви точно зможете вибрати кращий подарунок.

Пару слів про історію свята

День працівника пожежної охорони – це особливе свято коли ми можемо віддати належне цим невтомним захисникам, які завжди готові прийти на допомогу у разі біди. Початок йому було покладено ще в середині XVII століття, коли було засновано перші дозорні пожежні частини. До їх повноважень входило гасіння пожеж, а також нагляд за дотриманням правил безпеки, що існували на той час, затримання порушників.

За кілька століть у незалежній Україні дата святкування урочистостей кілька разів змінювалась у зв'язку з реформацією служби і остаточно була призначена на 17 квітня. Привітання цього дня справжніх професіоналів своєї справи – це не просто формальний жест уваги, а визнання і подяка за їхню працю та самовідданість.

Що подарувати працівникові пожежної охорони: оригінальні ідеї

Не секрет, що сьогодні на піку популярності товари, оформлені у стилі українських традицій, вироби з національною символікою, зображеннями картин та слоганів воєнного часу. Щоб привітати весело і креативно, пропонуємо розглянути наступні варіанти:

три футболки

  • предмети гардеробу – класна базова футболка, кардиган та інший одяг ніколи не буває зайвим. До того ж, у нашому салоні ви можете підібрати прикольні вироби, оформлені з левовою часткою креативу. Достатньо лише поглянути на упаковку теплих шкарпеток у вигляді консервної банки або футболку «Гори, гори ясно!» із зображенням палаючого кремля, щоб настрій значно покращився;
  • магнітики з яскравими принтами – виконані з якісних матеріалів, вони здатні дуже тривалий час зберігати спогади, перебуваючи, при цьому, постійно на очах;
  • декоративні статуетки – багато статуеток здатні не тільки виконувати роль декорацій, але ще й служити талісманом та оберегом для свого власника. Так, наприклад, носоріжок захистить від нещасних випадків, а слон наділить власника енергією та силою духу. Головне, коли будете дарувати керамічну фігурку, розкажіть одержувачу про її магічні властивості;
  • тематичні картини, постери, пазли, як, наприклад, набір «Марс» із зображенням Червоної планети, що має таку назву через характерний відтінок, що асоціюється ще й з вогненною стихією;
  • браслет з натурального каміння, що сприяє припливу позитивної енергії. Так, онікс посилює енергетичне поле власника, вберігає від пристріту, а агат сприяє розважливості у стресових ситуаціях.

Не варто забувати, що чимало представниць прекрасної статі працюють у сфері пожежної охорони. Хорошим подарунком для жінки стане набір ароматних гігієнічних засобів, шикарний букет із мила ручної роботи, комплект солодощів у нетривіальному оформленні, як, наприклад, шоколадний комплект «Косметичка» або «Мішечок щастя» із чудовими побажаннями.

шоколад ручної роботи арахісова паста зефір

Як підготувати привітання: про що подбати напередодні урочистостей

Безумовно, крутий подарунок - це заряд позитивних емоцій для одержувача, але не менш важлива атмосфера, в якій він буде вручений. Якщо планується відзначати урочистість у приміщенні, варто подбати про те, щоб замовити відповідний декор, тематичний посуд. Можна, наприклад, оформити гарні плакати, встановити макет пожежної машини, розвісити кульки у відповідних кольорах, доповнити композицію стікерами, свічками і ліхтариками.

Каталог нашого салону UAmade пропонує безліч цікавих товарів, які допоможуть гідно оформити та відзначити урочистість. Якщо ви вагаєтесь з вибором, сміливо звертайтеся до наших консультантів, які докладно розкажуть про товари і дадуть необхідні рекомендації. Замовити продукцію можна на сайті, а ми гарантуємо оперативне відправлення.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки