Найкращі настільні календарі

Олександр

Звичка планувати свій день — метод, що підвищує продуктивність, розвантажує мозок для вирішення більш складних питань. Навіщо постійно згадувати який сьогодні день, що та в який час заплановано, коли існує така зручна річ як календар? Різні формати і дизайни корисного девайсу від інтернет-магазину ЮАмейд дозволяють упорядкувати зустрічі, справи по мірі їх важливості і негайності.

настільні календарі

Як вибрати зручний інструмент планування: поради експертів ЮАмейд

Тримати в пам’яті кожну дрібницю важко і не продуктивно. Розпорошуючи увагу на стрибки думок з однієї задачі на іншу, людина витрачає багато життєвого ресурсу. Чіткий графік перед очима допомагає мозку працювати ефективно та послідовно. Повсякденне життя у кожного різне, тому експерти ЮАмейд рекомендують ознайомитись з асортиментом календарів, щоб обрати найзручніший для себе варіант.

Види календарів, особливості конструкцій

Кожен календар обов’язково містить перелік днів, тижнів, місяців року. Але девайси розрізняються за форматом, конструкцією та розмірами. Серед друкованої продукції виділяють кілька видів:

  • Відривний — настінний або настільний. Має кількість відривних сторінок згідно з кількістю днів у році. Відриваючи «минулий день» зручно слідкувати за наступною датою.
  • Перекидний. Гарний вибір, зазвичай використовують у офісах на робочому столі. На відміну від першого варіанту до минулих дат легко повернутись, перевернувши сторінки.
  • Настільна пірамідка. Зручний формат для відміток, може відображати день, тиждень, місяць.
  • Настінний у вигляді плакату не тільки інформативний застосунок, а й елемент декору робочого чи домашнього приміщення.
  • Планер з календарем. Блокнот типу ділового щоденника — один з найзручніших варіантів каталогу. Крім інформації дати, містить записи щодо зустрічей, важливих справ, інших нотаток. У багатьох екземплярах додатково є телефонний довідник для запису важливих контактних даних.

блокноти і софт-буки

Згідно з дослідженнями психологів, розумне планування свого дня зменшує ризик стресу та вигорання на роботі і навчанні. Школярі, студенти, офісні працівники, представники творчих професій за допомогою календаря працюють якісніше та ефективніше. Корисний девайс дозволяє не гаяти час на пошук дати, не копирсатися в пам’яті згадуючи заплановану подію, зустріч, візит. Паперовий планувальник допомагає покращити пам’ять, концентрацію уваги, організувати робочий і творчий процес максимально зручно.

Круті, оригінальні паперові органайзери від ЮАмейд

Спеціалісти з підбору товарів пропонують увазі покупців якісну, корисну та оригінальну продукцію від найкращих українських виробників. Кожна пропозиція розташована в тематичній категорії, моделі зручно порівняти за описом та фото. Магазин спеціалізується на подарунках та сувенірах, тому всі товари мають цікаву упаковку і дизайн. Календарі оформлені в різних тематиках:

  • гумористична;
  • футуристична;
  • патріотична;
  • романтична;
  • абстракція;
  • авторські малюнки і написи.

кулькові ручки пенал канцелярські скріпки

Інтернет-магазин UAmade — це широкий вибір, різноманітний асортимент, демократичні ціни, зручні способи оплати та послуга доставки по Україні. Паперова продукція з найкращих, безпечних матеріалів, якісний друк і багата палітра чекають на вас. Досвічені консультанти завжди готові прийти на допомогу у разі потреби, надати додаткову інформацію про наявність, особливості товару, порадити кращий варіант сувеніру чи презенту.

Сучасний і модний метод тайм-менеджмент — це і про календар. Інструмент не дасть забути про важливу дату, зустріч, заплановану справу. Не зволікай з рішенням купити засіб планування: обирай свій формат, бажаний дизайн, колірну гаму та тримай важливу інформацію перед очима.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки