Найкращі дитячі подарунки

Олександр

Купити подарунок дитині буває складно, особливо, коли хочеться вразити, побачити зацікавленість і захват в дитячих очах. Оригінальні речі різного призначення, тематики пропонує вибрати для малечі від 0 до повноліття інтернет-магазин ЮАмейд. Подарунки на любий смак, вік, захоплення за демократичними цінами.

гаманці сумки та портмоне

За якими критеріями обирати презент дитині: рекомендації експертів

Діти мають різні захоплення — художньою творчістю, фотографією, колекціонуванням (листівок, фігурок, магнітіків, тощо), а це широке поле для фантазії на тему подарунка. 10 крутих ідей по категоріям:

  1. Ігри та іграшки.
  2. Канцелярське приладдя.
  3. Картини і постери.
  4. Обкладинка на паспорт.
  5. Косметика.
  6. Аксесуари.
  7. Сумки та гаманці.
  8. Одяг.
  9. Солодощі.
  10. Посуд.

Асортимент UAmade великий і різноманітний, безліч категорій, розділів, підрозділів, де кожен з батьків знайде цікавинку і для дитсадкової малечі, і для підлітка, студента.

Розваги та захоплення

Прикольні, милі звірячі мордочки м’яких іграшок викликають позитивні емоції навіть в підлітків і дорослих дітей. Авторський дизайн, приємна на дотик тканина — цікавий варіант подарунку на Новий рік, день народження. Що може бути кращим ніж веселі настільні, командні ігри:

  • Мафія;
  • Монополія;
  • Правда чи дія;
  • Пазли на різні тематики.

Блокнот для запису думок, подій минулого дня, заповітних мрій та планів по їх втіленню в життя — гарний сюрприз. Дизайн блокноту-планеру, щоденника, нотатника вразить креативністю хлопчиків та дівчаток будь-якого віку. На додачу підберіть в комплект стильні, прикольні кулькові ручки, закладки з цікавими малюнками.

три керамічні горнятка

Пам’ятаєте свою дитячу кімнату з плакатами улюблених акторів, кіно-персонажів на стінах? Каталог сайту пропонує звернути увагу на листівки, постери, стикерпаки з персонажами та епізодами аніме, коміксів, фільмів, мультиків. Перший паспорт — легкий сум для батьків та радість для підлітка. Класна обкладинка на внутрішній чи закордонний паспорт дуже доречна покупка.

Сюрприз для модників

Дівчатка підлітки турбуються про зовнішність не менше, ніж дорослі жінки. Перші парфуми, засоби по догляду за собою (тіло, волосся, обличчя, руки) стануть приємним сюрпризом. Прикольні і стильні аксесуари та прикраси доповнять образ юної модниці чи модника. Для дівчинки — резинки і заколки для волосся, каблучки, браслети. Для дітей обох статей — значки, брошки, тимчасові тату. Рюкзаки та сумочки для малечі шкільного віку чи студентів — приємний і корисний подарунок. Вибір кольору та дизайну на будь-який смак:

  • романтичний;
  • патріотичний;
  • прикольний;
  • стильний;
  • креативний;
  • фантастичний.

Модний і актуальний тренд сьогодення дизайнерські принти на футболках, світшотах, банданах, навіть на шкарпетках. Авторський розпис на предметах одягу дає юним і дорослим модникам відчуття впевненості, індивідуальності. Порівняти принти і малюнки, щоб обрати для дитини найкращий варіант, батькам буде зручно по фото моделей.

Смачні і корисні презенти

Незаперечний факт — всі діти ласуни. Солодкі авторські набори з асортименту магазину принесуть задоволення дітям і спокій батькам. Ласощі виготовлені з безпечних натуральних інгредієнтів, з додаванням корисних компонентів — сухофруктів, горішків. Красива і оригінальна упаковка приверне увагу не менше, ніж вміст. Десерти зазвичай запивають ароматними напоями, повірте, діти оцінять гарячий шоколад, какао, легке оксамитове капучіно. А найбільше задоволення їсти і піти з особливого посуду, підібраного індивідуально для тебе з любов’ю.

чотири наплічники

Переваги вибору подарунків для дітей в інтернет-магазині

Інтернет-магазин спеціалізується на подарунковій та сувенірній продукції. Менеджери підбирають товари виключно українських виробників. Ключові критерії формування асортименту — якість, нестандартний підхід до дизайну, креативність, демократичні ціни. Ідея полягає в тому, щоб навіть звичайні побутові речі стали оригінальним і цікавим сюрпризом. Наші товари викликають подив, посмішку, захоплення, зачарування — весь спектр позитивних емоцій.

Наша мета — надати покупцю змогу вибрати дійсно вражаючий презент для близьких та рідних людей, без важких роздумів та тривалих пошуків. Сайт магазину має зручну структуру та інтерфейс, систему швидкого пошуку по параметрах, вартості, категоріях. Кожна одиниця товару демонструється на картинці, має детальний опис. За потреби консультанти UAmade нададуть додаткову інформацію про товар, допоможуть підібрати продукцію.

Купити подарунки дитині будь-якого віку не так вже й складно, як здавалось. В магазині вражаюче великий вибір презентів, зручний пошук та інструменти для порівняльного аналізу. Ми пропонуємо цікаві товари на будь-який смак, бюджет, вік. Замовити продукцію можна з доставкою по Україні.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки