Незабутні подарунки на вечірку

Олександр

Ви запрошені на вечірку і не знаєте, які придбати презенти? Справді, не йти ж з порожніми руками – необхідні цікаві подарунки, які справлять враження, запам’ятаються надовго всім присутнім. У традиційних мас-маркетах, розкиданих по всіх містах та містечках, навряд чи знайдеться щось особливе, а ось в нашому інтернет-магазині ЮАмейд ви точно зможете купити найкреативніші цікаві сюрпризи.

маски для сну

Чудові презенти для вечірки

Наша компанія тісно співпрацює з молодими амбітними виробниками, які точно знають, як перетворювати звичайні, на перший погляд, речі в оригінальні товари, кожен з яких здатний справити справжнє враження. Ми пропонуємо широкий асортимент цікавих, красивих та практичних товарів, а вигідні ціни та можливість придбання продукції онлайн зроблять кожну покупку надзвичайно приємною.

Чим приємно здивувати та порадувати присутніх на вечірці: обираємо забавні презенти

Дорогі на розкішні презенти – не кращі варіанти для веселих паті. Гарний настрій та особливу атмосферу здатні забезпечити досить недорогі, але напрочуд привабливі дрібниці, незвичайне оформлення яких виступає переважною фішкою. Якщо вам необхідно підготувати невеличкі презентики для учасників вечірки, зверніть увагу на наступні ідеї:

  • оригінальні маски для сну, що стануть гідним доповненням, наприклад, піжамної вечірки, а в подальшому залишаться всім учасникам на згадку. Нетрадиційне декорування на кшталт написів «Fucking work» чи «Don’t disturb» точно знайде масу шанувальників;
  • невеликі м’які іграшки – пухнасті котики, зайчики та інші тваринки здатні внести нотки милоти та ніжності в будь-який захід. Від них немов «пахне» дитинством та теплими обіймами;
  • набір побажань – креативна баночка з сотнею маленьких записок, що містять теплі слова побажань, зможе порадувати значну кількість присутніх, додати море позитиву;
  • м'які іграшки
  • «веселі» шкарпетки з різноманітними гумористичними принтами – такі речі здатні поєднати коло людей, створити атмосферу домашнього затишку, де кожен повеселить один одного особливими елементами образу;
  • оригінальний посудкелихи, чарки, склянки, тарілки та інше приладдя з гумористичними принтам, написами на кшталт келиха «В медичних цілях» або тарілки «Хом’як», вдало підтримують настрій вечірки.

Окрім подарунків, слід подбати про розваги, наприклад, купити гарні пазли, які буде складати вся компанія разом або, розділившись на команди. Також дуже популярні різні настільні ігри. Розважальні, стратегічні, романтичні та навіть інтимного характеру – всі вони здатні зацікавити широке коло відвідувачів вечірки та весело провести час.

Як зробити вечірку неповторною: ТОП-5 креативних ідей

Важливою складовою успішної вечірки є стильне яскраве оформлення. Обстановка повинна налаштовувати присутніх на веселощі та радощі, створювати відчуття абстрагування від усіх проблем та повного занурення в атмосферу свята. Для цього необхідно продумати деякі деталі, зокрема, придбати відповідний декор, посуд на інші речі. Пропонуємо наступні варіанти:

  1. Різнокольорові гелієві кульки – допоможуть наповнити будь-яке паті позитивними емоціями. Вони значно пожвавлюють місце проведення заходу. Яскравість, ефектність та невисока вартість роблять кульки привабливими для будь-якого свята. Для ефектного декорування можна купити продукцію оптом. Також кульки використовують в багатьох цікавих конкурсах.
  2. Гарний текстиль, включаючи стильні серветки, є необхідними атрибутами кожного святкового застілля.
  3. Досить новим способом декорування приміщення є прикрашання стін постерами, що наповнять інтер’єр свіжими кольорами та сюжетними лініями.
  4. Різноманітні яскраві підставки, костери будуть виконувати не лише свою практичну функцію, захищаючи поверхні меблів, але й підіймати настрій своїм креативним оформленням, не позбавленим ноток гумору.
  5. дерев'яні постери та настільні календарі
  6. Маленьких яскравих вогників додадуть ароматизовані свічки та стильні підсвічники. Особливо, виготовлені за мотивами народних традицій, сучасних трендів та власної креативності. Таке приладдя допоможе створити романтичну атмосферу. Якщо ж ви бажаєте максимум позитиву та веселощів на паті, обирайте більш нетрадиційні варіанти, як, наприклад, консерви-свічки з неординарними малюнками, що не залишаться без уваги оточуючих.

Це лише невеличкий перелік цікавих ідей, які пропонує наш інтернет-салон UAmade. В асортименті також представлені сучасні картини, кумедні стікери, календарі та інше приладдя, здатне створити певний настрій.

Замовити будь-які забавні, вишукані, трендові подарунки та декор для вечірки не складно, скориставшись віртуальним кошиком покупця. Ми гарантуємо негайний розгляд кожної заявки та швидку доставку.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки