Унікальні подарунки до 8 Березня

Олександр

8 Березня – чудовий святковий день, в який прийнято вітати жінок, вшановуючи їхню красу, ніжність та силу. І якщо ви шукаєте ідеальний подарунок для особливої жінки у вашому житті, то наш інтернет-магазин ЮАмейд пропонує зупинитися на креативних та спеціальних подарунках, які точно зроблять її день особливим. Та й сама весна надихає на щось особливе, незвичне, тепле та приємне.

сухофрукти шоколад фруктова гранола мед

Нетривіальні подарунки на 8 Березня

Перше, що приходить на думку в чудовий весняний день – це розкішний букет квітів. Проте, чому б не здивувати особливу жінку чимось більш оригінальним? І, повірте, такий варіант існує – вишукана квіткова композиція, зроблена справжніми майстрами з духмяного мила. Кожна квіточка такого етюду зроблена з уважним ставлення до самих мініатюрних деталей. Кожен бутончик дарує свій чарівний аромат, а разом композиція створює розкішну ароматну симфонію. Сподобалась ідея? Тоді йдемо далі – ми підготували багато цікавих рішень, кожне з яких гідно вашої уваги, а чисельні фото нашого каталогу допоможуть порівняти пропозиції та вибрати кращі на ваш погляд варіанти.   

Весняний промінчик ніжності: що подарувати коханій

Вітати кохану дівчину, жінку на 8 Березня – важливо, як ніколи, адже бажано зробити цей день незабутнім, таким, що запам’ятається надовго. Ми пропонуємо розглянути наступні оригінальні рішення:

  • м’яка іграшка – ніжний пухнастик у вигляді котика, зайчика та іншої тваринки надасть нотки інфантильності, розтопить серце найнеприступнішої леді;
  • оригінальний набір «Моя любов» у вигляді баночки з сотнею мініатюрних записочок, що містять теплі слова кохання;
  • тревелбук або фотоальбом – така річ стане натяком на майбутні чудові сумісні подорожі;
  • статуетка тваринки, що буде служити талісманом та оберегом;
  • солодощі – різні смаколики у вигляді шоколаду, смачного печива, цукерок завжди викликають теплі, приємні почуття, а креативно оформлені, як, наприклад, набір косметичного приладдя з шоколаду, або печиво з передбаченнями, точно справлять незабутні враження.

Окрім подарунка, на жіноче свято важливо підібрати ніжні та лагідні слова, що звучать як музика. Так ви зможете висловити коханій свою любов для неї, як до найціннішого скарбу, що заслуговує на найкращу увагу.

косметички і фотоальбоми

Родинна гармонія: як вибрати презент сестрі, мамі, бабусі

Для рідних жінок, з якими ви провели вагому частину свого життя або і досі поділяєте всі сімейні справи, важливо підібрати презенти, що продемонструють турботу, повагу та вдячність:

  • баночка з побажаннями, що містить 100 найтепліших записок;
  • якісні, ароматні засоби для догляду, використання яких перетворить звичайні процедури на справжнє задоволення;
  • теплі шкарпетки, що нагадуватимуть про вашу турботу;
  • крута та зручна косметичка, яка ніколи не буває зайвою;
  • Екокуб для вирощування в домашніх умовах екзотичної рослини.

Також до основного презенту варто придбати гарну листівку та власноруч написати індивідуальні побажання. На відміну від електронних варіантів вітань, паперова листівочка зберігається довгі роки. ЇЇ можна в будь-яку мить взяти до рук, прочитати та згадати найкращі моменти, вашу турботу та увагу.

Креативні ідеї подарунків на 8 Березня для колег

Вибір подарунків для співробітників теж задача не з простих, адже в деяких колективах працює достатньо багато представниць прекрасної статі і хочеться для кожної зробити індивідуальний приємний сюрприз, але при цьому треба вміститись в певний бюджет. Тому, ми пропонуємо розглянути оригінальні, креативні, але в той же час недорогі варіанти подарунків. Наприклад:

  • канцелярське приладдя, що є необхідністю майже для кожної працюючої людини;
  • чашки, які є символами справжнього затишку та релаксу, а цікаві малюнки, написи будуть, до того ж, підіймати настрій;
  • планери – чудові блокнотики стануть надійними помічниками у складанні планів на майбутнє, визначення нових цілей.

три керамічні горнятка

Важливу роль у створення святкового настрою відіграє і красива упаковка. Вона підвищує естетичне задоволення від отримання презенту, додає загадковості та очікування. Якщо вам важко самостійно вигадати круте оформлення, спеціалісти нашого салону UAmade з радістю візьмуться за цю справу. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції молодих амбітних брендів, різноманітні матеріали для упаковки та вигідні ціни. Купити будь-які товари у нас можна дистанційно та замовити доставку. Ми забезпечимо яскраве оформлення та відправку в стислі терміни.

Отже, незалежно від того, який спеціальний креативний подарунок ви оберете на 8 Березня, головне – показати любов, повагу та підтримку. Нехай цей день буде наповнений радістю, коханням та незабутніми моментами!

Коментарі

8 березня - це день, коли кожна жінка заслуговує на найкраще. Тому я вважаю, що білизна від Жасмін стане ідеальним подарунком, який підкреслить її красу і відчуття жіночності.
Залишити відгук
Наші новинки