Оригінальні подарунки для ветеринарів

Олександр

Ветеринари відіграють величезну роль у нашому житті, адже їхня робота не лише рятує життя тварин, а й забезпечує здоров'я та безпеку всього суспільства. Щоб висловити повагу та вдячність, важливо своєчасно підготуватися до їхнього професійного свята, купити гарні пам'ятні подарунки.

Каталог нашого інтернет-магазину ЮАмейд підготував масу цікавих рішень, як привітати людину, а доступні ціни і продаж онлайн зроблять кожну покупку максимально приємною та вигідною.

блокноти та кулькові ручки

Цікаві факти про професію ветеринар

Можливо, мало хто знає, що появлення ветеринарії відноситься ще до II тис. до н.е., про що свідчать рукописи Стародавнього Єгипту, Індії, Греції, а перші згадки про такі словосполучення, як «ветеринарна медицина», «ветеринарна допомога» в працях стародавніх римських учених

Слово «ветеринар» пішло від латиноамериканського слова і в перекладі означає людину, здатну зробити тварину знову «працюючою». Цікавим є і той факт, що багато хто з ветеринарних лікарів мають домашніх вихованців. Причому чим більше стаж, тим більше вдома пушистиків, а 80% ветлікарів – жінки.

Що подарувати працівникам ветеринарної служби: креативні та практичні подарунки

Ветеринари, як і багато медичних працівників, віддають перевагу практичним і корисним штучкам, які не лежатимуть без діла на полицях, неминуче покриваючись шаром пилу. Вибираючи презент, варто звернути увагу на такі варіанти:

  • візитниці – нерідко власники тварин, про яких подбав лікар, у якості подяки залишають свої контактні дані на візитних картках, тому зручна містка візитниця під рукою ніколи не завадить;
  • блокнот - така річ завжди потрібна представникам даної професії. Тут можна робити робочі записи, нотатки особистого характеру. Виробники пропонують оригінальні дизайнерські рішення завдяки чому продукція здатна підняти настрій;
  • три керамічні чашки
  • керамічні статуетки – маленькі фігурки у вигляді химерних тварин стануть чудовими елементами декору і не лише. Кожна з них має свою магічну силу, стаючи для власника талісманом і оберегом. Так, мініатюрний слоник приносить удачу, щастя та процвітання, кішечка – спокій та захист, кінь – підвищення кар'єрними сходами тощо;
  • посуд – гарні чашки, тарілки, келихи із зображеннями милих котиків, єнотів, собак та інші представники фауни приносять радість та створюють атмосферу затишку;
  • тематичні картини і пазли, класні 3D конструктори, за допомогою яких можна зібрати оригінального звіра, що стане справжньою окрасою інтер'єру кабінету або домашньої обстановки;
  • всілякі м'які іграшки - з їх допомогою також можна круто оформити офісне приміщення, зробити з моторошної лікарняної обстановки прекрасну затишну кімнату, де комфортно буде перебувати не лише пацієнтам, а й їхнім господарям.

Є багато інших варіантів презентів. Наприклад, знаючи переваги людини, можна підібрати для нього класну базову футболку із зображенням тварин, гарний комплект гігієнічних засобів, шикарний набір солодощів. Хорошим доповненням до подарунка стане листівка із власними побажаннями. На відміну від формального електронного привітання, друкована продукція збереже приємні спогади довгі роки. Людина зможе поставити її на видному місці в інтер'єрі або зберігати у скриньці і періодично брати в руки, переглядати, згадуючи про приємні моменти.

чотири візитниці

Готуємося до свята: що купити крім подарунку

Незважаючи на всю значимість цієї професії, свято не входить до категорії вихідних днів, з його приводу не влаштовують концерти, шоу та інші заходи, але, проте, всі, хто причетний до благородної справи, відзначають її у колі рідних, близьких та колег.

Щоб створити відповідну атмосферу, що не завадить заздалегідь подбати про тематичний декор. Приміщення, в якому планується відзначати цей день, можна прикрасити декоративними статуетками тварин, квітами, що символізуватимуть єднання світу флори і фауни та додадуть нарядності атмосфері. Сервірування столу вдало доповнять тематичні серветки, келихи та інше приладдя. При цьому важливо не перебрати з тематикою – незважаючи на те, що свято професійне, кожна людина так чи інакше хоче відпочити від трудових буднів.

У нашому салоні UAmade ви зможете почерпнути багато цікавих ідей, як привітати людину і як варто відзначити Всесвітній День Ветеринара. Придбати будь-які товари можна дистанційно з доставкою, для цього достатньо замовити продукцію через віртуальний кошик покупця, вибравши зручний спосіб оплати.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки