Незабутні подарунки для матусі

Олександр

Мама для кожного з нас — сама дорога людина в житті, як в дитинстві, так і в дорослому житті ми хочемо бачити її здоровою, щасливою, усміхненою. Привітання на День матері стануть гарним сюрпризом для матусі, дозволять виявити вдячність і любов. Замислились над подарунком — поради та відповіді від експертів ЮАмейд допоможуть зробити вдалий вибір.

гелі для душу

Орієнтири для вибору презенту: рекомендації

Мама — це підтримка, розрада, любов попри все, вона завжди вислухає, дасть пораду, заспокоїть добрим словом. Який подарунок вибрати для неї на свято: питання не з простих. Хочеться приємно здивувати, побачити усмішку і вогники в очах найріднішої людини. Якісь тривіальні речі мама купить собі сама, звичайна листівка з надрукованим віршиком чи розповсюдженими, одноманітними привітаннями — банально.

Мамине хобі

Кожна мама має якісь захоплення, сюрприз з урахуванням хобі вдала ідея. Гарній господині, любительці випробовувати нові рецепти і створювати власні кулінарні шедеври сподобається:

  • стильний фартух з цікавим написом чи принтом;
  • декоративні серветки;
  • зручний блокнот в твердій обкладинці для запису рецептів;
  • готові суміші для випікання;
  • набір меду для створення корисних солодощів.

Мама захоплюється фотографією — красивий фотоальбом для колекціонування власних робіт хороша ідея. Тревел бук — те, що знадобиться любительці мандрувати та фіксувати моменти подорожей, цікаві місця, людей, традиції. Якщо мама колекціоную керамічні статуетки, м’які іграшки чи авторські листівки, тощо, зазирніть в каталог нашого магазину. Пропонуємо великий вибір цікавих речей з дизайнерським декором, малюнками, цікавим оформленням.

фруктова гранола джем шоколад

Краса і догляд

Мама — сама красива жінка на світі, звісно їй потрібен якісний догляд за собою. Жіночі косметичні засоби в оригінальній упаковці, з натуральними інгредієнтами — прийдуться їй до душі. У магазині ЮАмейд великий асортимент товарів по догляду за собою:

  • скраб для губ;
  • засіб для зняття макіяжу;
  • креми для різних зон — обличчя, шиї, навколо очей, рук, тіла;
  • маски для обличчя;
  • гелі для душу, мило, шампуні;
  • засоби по догляду рук та ніг та багато іншого.

Після робочого дня, в кінці тижня розслабитись і відпочити мамі допоможе тепла ванна з м’якою піною, косметичною сіллю для ванни. На краєчку ванни доречно запалити ароматичну паличку, яка подвоїть заспокійливий та релакс ефект. Косметика, що пропонується в магазині має виключно натуральні складники, рослинні компоненти. Засоби упаковані в красиву та зручну для використання тару.

Ідеї оригінального привітання

Навіть звичайні речі бувають цікавими та неординарними:

  1. Якісні шкарпетки з дизайнерським принтом у вигляді консерви з прикольною етикеткою одночасно і потішать, і стануть у нагоді, зігріваючи мамині ніжки.
  2. Канцелярські дрібнички в неординарному дизайні, викликатимуть теплу посмішку кожного разу при користуванні.
  3. Авторські солодощі із нашого асортименту — смачні і корисні оцінить кожна ласунка.

Готові коктейлі для вечірки з друзями, маски для сну, стильні аксесуари — ідей безліч для кожної мами. Головне не поспішати з вибором, порівняти кілька варіантів, щоб обрати найкращий для самої красивої, ніжної, турботливої, люблячої матусі.

три пари шкарпеток

Асортимент цікавих подарунків на День матері

Усмішку на маминому обличчі викликає не вартість презенту, а прояв уваги. Навіть бюджетний сюрприз у такий день, те, що ви не забули, приділили час на пошуки цікавинки — розчулить материнське серце. Не знаєте де купити цікаві речі, звертайтесь в інтернет-магазин UAmade. Наші переваги:

  1. Великий асортимент в різноманітті категорій та розділів на будь-яку тематику.
  2. Якісні товари від найкращих українських брендів сувенірної продукції.
  3. Сміливі ідеї, нестандартні рішення, дизайнерська упаковка та оздоблення.
  4. На фото в каталозі зручно роздивитись дизайн кожного запропонованого товару, в описі ознайомитись зі складом та характеристиками.
  5. Експерти магазину у разі потреби допоможуть вибрати найкращий подарунок для головної людини у вашому житті.
  6. Ціни в широкому діапазоні дають можливість кожному покупцю знайти особливий сюрприз.

Привітання у День матері потрібні кожній мамі: це підкреслює вашу любов, вдячність, турботу. Якщо ви втомились від пошуків у одноманітному асортименті звичайних магазинів, ми чекаємо на вас. UAmade — це найкращі, сучасні, романтичні і прикольні, ексклюзивні, якісні подарунки та сувеніри для рідних і близьких людей.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки