Подушки подарунки для домашнього комфорту

Олександр

Найважливіший аксесуар для декору, що є в будинку - це декоративні подушки. Змінити інтер'єр з їх допомогою завжди простіше, швидше і дешевше. Крім того, подушки допомагають зручніше розміститися тим, хто сидить і потрібні дітям для організації безлічі ігор. Тому дарувати друзям декоративні подушки - прекрасна ідея, що викликає найпозитивніші емоції.

чотири декоративні подушки

Що таке декоративна подушка

Цей виріб меншого розміру, ніж звичайна подушка і, можливо, іншої форми: кругла, квадратна, прямокутна, хмарка, сонце, риба – варіанти нескінченні. Декоративні подушки дарують в подарунок на сімейний свято або на день народження жінкам. Можна також привітати коханих родичів з Новим роком, Великоднем, іншою подією.

Усього відзначають три цілі застосування декоративної подушки:

  1. Барвистий декор приміщення.
  2. Підтримка тіла під час сидіння.
  3. Заповнення простору вітальні.

Кожна з них може бути актуальною у конкретній ситуації чи всі разом. Наприклад, вважається, що кімната з подушками виглядає затишніше ніж без них. Справді, подушки не використовуються в офіційних установах. Побачивши їх, люди на рівні підсвідомості сприймають інтер'єр, як затишний і домашній, а це завжди спонукає співрозмовника до більш відвертої бесіди.

Крім того, деяким людям потрібні додаткові поперекові подушки для сидіння. Подушки роблять меблі більш зручними. Це особливо важливо, якщо людина страждає на болі у спині або ж відновлюється після хвороби. Тому іноді потреба в декоративних подушках для спини може виникнути в кожному будинку.

Матеріал

Зовнішнє покриття створюється з різних тканин:

  • бавовни;
  • мішковини;
  • оксамиту;
  • сатину;
  • шкіри;
  • флісу;
  • вовни та інших матеріалів.

аромадифузори та ароматичне саше

Як наповнювач використовуються пух, пір'я, піна з ефектом пам'яті. Ціна виробу відповідно залежить від вартості матеріалів. Однак завжди можна купити недорогі подушки, а потім ваші друзі підберуть до них необхідні чохли під власний смак.

Подушку в подарунок підбирають з урахуванням розмірів та кольору основних меблів, для яких вони призначені. Щоб не помилитися, потрібно подумки згадати кімнату і вибрати три головні кольори в ній. Підібрати подушку до одного з них.

Коли дарувати декоративні подушки

Найкраща нагода для такого подарунка – це новосілля. В принципі, всі предмети, призначені для дому та господарства, будуть доречні в такий день. Будь-який «домашній» подарунок підніме настрій. Але це не означає, що декоративні подушки не варто дарувати з інших приводів.

Ще одна ситуація, що часто зустрічається - коли дарують необхідний предмет. Наприклад, сестра використовує вдома декоративні подушки, і дарувальник знає, що вона хотіла їх замінити. А отже, покупка таких корисних предметів декору вітальнею виявиться дуже доречною. Підніме їй настрій і вам також буде приємно почути щиру подяку у відповідь.

Скільки декоративних подушок має бути у вітальні

Користуйтеся чудовим числом – три. Це означає: 3, 6. По-перше, три подушки зручно розміщуються по дивану (з боків та центр). А по-друге, їх достатньо для задоволення потреб усіх, хто сидить на дивані. Однак у вітальні, напевно, є ще й крісла, тому деякі люди використовують шість подушок.

настільні лампи та свічка

Можливо, хтось придбає 9 декоративних подушок для того, щоб їх чергувати. Але тоді десь має бути місце, щоб зберігати ті, що тимчасово не використовуються. Тому 9 подушок зустрічається рідше, ніж 6 чи 3.

Якою має бути якість подушок

Якості потрібно приділити особливу увага. Вітальня – місце з інтенсивним рухом людей. Якщо в будинку є діти, то використання диванних подушок для ігор у дитинстві - майже обов'язкова подія. Тому покриття подушки (наволочка) повинно бути виконано з щільних водонепроникних, плямостійких або тканин, що легко очищуються. Також бажано враховувати наявність домашніх тварин і вибирати тканини, що не вбиваються.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки