50 відтінків шоколаду

Юлія Фонаскова

Коли ламаєш плитку на шматочки, перше, що зачаровує - той самий хрускіт і божественний аромат. А цей смак ... Ти тільки уяви: солона карамель у поєднанні з фундуковим печивом або сушені фрукти під акомпанемент вафельної крихти та повітряного рису ... Але найголовніше - шоколад, шоколад, шоколад. Такий різний, але однаково смачний. Це наші 50 відтінків.


WHITE HOCOLATE & BERRIES 

Поєднання ніжного бельгійського шоколаду, вафельна крихта, шматочки фруктів, повітряний рис. Від одного шматочка такого шоколаду у нашої UAmade команди виростають крила. Хочеш, поділимося з тобою? Хооочеш, ми знаємо. Ну правда, що може бути смачніше? 

Склад: шоколад білий, (цукор, олія какао, сухе молоко, емульгатор, натуральний ванільний ароматизатор), вишня сушена, малина сушена, порошок малини сушеної, вафельна крихта, повітряний рис.

Харчова цінність 100 г продукту: білки - 10.6 г, жири - 38,8 г, вуглеводи - 52,2 г

Енергетична цінність 100 г продукту: 568 кКал

Вага: 120 г

Хочу поласувати 


MILK CHOCOLATE & BEST NUTS 

Фісташки, кеш’ю, карамелізований фундук. Одні тільки горіхи викликають бурю емоцій і бажання ом-ном-ном. Але не поспішай. Ми тобі зараз щось прошепочемо на вушко, по секрету! У нас є всі ці горішки, тільки з додаванням молочного шоколад. Так-так, ціла плитка і навіть не одна. Тільки т-ссс, ти нікому, ми ж друзі. 

Склад: шоколад молочний (какао терте 11%, цукор 42%, олія какао 24%, сухе молоко 22.5%, емульгатор: соєвий лецитин; натуральний ароматизатор: ваніль), фісташка, кеш’ю, карамелізований фундук, журавлина сушена, фундук, калети темного шоколаду.

Харчова цінність 100 г продукту: білки - 10.6 г, жири - 35,2 г, вуглеводи - 52,2 г

Енергетична цінність 100 г продукту: 568 кКал

Вага: 120 г

Хочу подарувати подрузі


SALTED CARAMEL & MILK CHOCOLATE & COOKIE 

Два види бельгійського шоколаду, вручну зварена солона карамель, фундучне печиво у кращих традиціях жанру і тонна любові від нас та шоколатьє. Ти що, ще не спробував? Ну ти дааав ... Потім не говори, що ми не попереджали! 

Склад: шоколад молочний (какао терте 11%, цукор 42%, олія какао 24%, сухе молоко 22.5%, емульгатор: соєвий лецитин; натуральний ароматизатор: ваніль), шоколад темний (какао терте 43%, цукор 43%, масло какао 13% , емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль), сіль морська, солона карамель (сироп глюкози, згущене знежирене молоко з цукром (концентроване знежирене молоко, цукор)), рослинний жир, сіль, штучні ароматизатори, емульгатор:  Е471), фундучне печиво (рослинний маргарин, цукор, фундук подрібнений, борошно пшеничне).

Харчова цінність 100 г продукту: білки - 5.5 г, жири - 32,4 г, вуглеводи - 55,3 г

Енергетична цінність 100 г продукту: 535 кКал

Вага: 120 г

Хочу відкусити шматочок

DARK CHOCOLATE 70% & SALT 

Сидиш на дієті і сумуєш без солодощів? Осінні вечори не здаються затишними без плиточки під боком? Як добре, що в тебе є ми! А у нас - класичний темний шоколад, а у шоколаду - смажений мигдаль і молдонська сіль. Та забудь ти вже про ці всі сумності та дієти. З тебе чай! Ми виїжджаємо.  

Склад: шоколад чорний 70% (какао терте 71%, цукор 26%, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру 2%, емульгатор соєвий лецитин <1%, натуральний ароматизатор: ваніль), сіль молдонська, мигдаль подрібнений.

Харчова цінність 100 г продукту: білки - 10.6 г, жири - 35,2 г, вуглеводи - 52,2 г

Енергетична цінність 100 г продукту: 568 кКал

Вага: 120 г

Хочу спробувати

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки