Хто відзначає день професії у жовтні

Олександр

Професійні свята є важливими для людей кожної професії. Це визнання заслуг, важливості їхньої діяльності, можливість зустрітися з колегами і поспілкуватися не лише на робочі теми. Інтернет магазин ЮАмейд пропонує величезний вибір подарунків та сувенірів, які стануть у пригоді для привітань.

набори для вирощування

Жовтневі професійні свята

Перший день жовтня в Україні – День працівників освітньої сфери. Школи, виші, дитсадки наповнені емоціями учнів, батьків і викладачів. Друге жовтня День Архітектора. Завдяки старанням і фантазії цих людей у містах виростають прекрасні житлові будинки, театри, бізнес-центри. Цього ж дня святкують лікарі. Якщо 2-го числа святкують усі лікарі незалежно від лікарської спеціальності, то 16 жовтня пишаються своїми здобутками анестезіологи.

8-е число збирає у колі друзів, рідних і близьких для художників та юристів. Перші прикрашають наше життя, створюють чудові картини, ілюстрації, фрески і композиції дизайну (інтер'єру, одягу). Другі допомагають вирішити складні ситуації у правовому полі. За допомогою ріелторів, які відзначають свій день 9 жовтня, люди можуть знайти житло: купити чи продати, орендувати нерухомість.

На 20 жовтня випало одразу два свята, обидва міжнародні - День Авіадиспетчера, День Кухаря і Кулінара. Хто хоч трохи знайомий із роботою аерофлоту зсередини, знає як важлива для пілотів підтримка із землі. Саме авіадиспетчери допомагають знайти правильний курс, безпечно посадити літак за умов поганої видимості. Кухар і кулінар - цим людям хоч трохи, але заздрить кожен. Вміти смачно готувати, творити дивовижні шедеври, поєднання смаків та ароматів, хотілося б багатьом.

Стратегія і тактика продажів - питання, що хвилює кожну компанію, яка пропонує на ринку товари або послуги. Вирішити це нелегке завдання допомагає маркетолог. Свій день ці спеціалісти відзначають 25 жовтня. 9 число місяця - День поліцейського, День Автомобіліста і Дорожника. Співробітники правопорядку – відповідальна та часто небезпечна робота. У непростих умовах працюють водії вантажного, пасажирського транспорту, дорожні робітники, які здійснюють не лише ремонт, а й будівництво нових доріг, автобанів, мостів.

обкладинки для паспорта блокноти кулькова ручка

Найважливіша професія – що дарувати у «спеціальний» день

Кожна з професій, які ми вшановуємо у жовтні, важлива і шанована. Професійне свято - чудова нагода зустрітися з давнім знайомим або близьким другом, зібратися поза роботою в неформальній обстановці, потусити, дізнатися одне одного краще. У жовтні відзначають професійний день люди творчих професій: архітектор, художник, кухар, маркетолог. Всі вони створюють цікаві композиції із дрібних деталей і елементів. Для створення якогось проекту його спочатку потрібно візуалізувати. Ідея для подарунка - скетч-альбом, де можна зробити замальовки:

  • план-креслення будівлі;
  • чорновий ескіз картини, ілюстрації;
  • промалювати дизайн святкового торта, скласти новий рецепт;
  • накидати план просування товарів та послуг (діаграми, графіки).

Для більшої наочності знадобляться кольорові олівці, ручки з різним кольором пасти. Краще дізнатися про своїх колег допоможуть настільні ігри для дорослих. ЮАмейд пропонує масу захоплюючих, кумедних ігор. Фанти з активними завданнями, відверті питання, штрафні за неправильну відповідь – нудно не буде.

Лікар будь-якої спеціальності, у тому числі анестезіолог, професія, яка потребує великої витримки, терпіння, стійкості до психологічних навантажень. Ці ж якості відносяться до роботи поліцейського. Співробітникам охорони правопорядку доводиться мати справу з людьми і ситуаціями різного ступеня складності. Якщо враховувати нічні чергування, які не рідкість для людей цієї професії, то якісне розслаблення на вихідних чи у відпустці - потрібний і важливий етап відпочинку, відновлення сил. Нервова робота у автомобілістів і дорожніх служб, терпіння не позичати юристам, особливо під час складних процесів.

термокухоль і керамічні чашки

Привітати знайомих і друзів можна оригінально та водночас практично. Як варіант відпочинку і відновлення – посиденьки у дружній компанії, поїздка на дачу, пікнік на свіжому повітрі, поїздка по країні чи за кордон. Для цього можуть стати в пригоді такі подарунки:

Інтернет магазин UAmade пропонує різні сувеніри і презенти. Замовити індивідуальний подарунок або для всього колективу - у нас є сюрпризи на різний бюджет, тематику і смак. В асортименті товари від найкращих українських брендів, оригінальні і класні. Відкривайте каталог і замовляйте неординарні сюрпризи для друзів, ми доставимо їх за вказаною адресою.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки