Ключниці – ідеальний та практичний подарунок

Олександр

Деякі люди увійшовши до будинку, забувають, де залишили ключі. Інші – володарі 3-4 зв'язок ключів, які потрібно десь зберігати. Проблеми тих та інших допоможе вирішити ключниця. Це корисний аксесуар, який розміщують біля вхідних дверей для того, щоб зберігати ключі в одному місці, на видному місці і не шукати їх поспіхом.

Зовнішній вигляд ключниці

Насамперед гарна ключниця - це елемент декору передпокою. Це означає, що її роблять привабливою за формою, а купують ту, яка краще за інших вписується в конкретний інтер'єр. Найпростіша і практична ключниця виконується у формі прямокутної дерев'яної планки, де розміщені гачки – 3-7 шт. Там можна повісити ключі всіх членів родини.

п'ять ключниць

Ящик для ключів також може бути поєднана з полицею для кореспонденції, підставкою для квітів, поличкою для заряджання смартфонів. Тоді гачки розміщуються або на передній панелі полиці, або під нею так, щоб ключі, що висять, візуально не псували інтер'єр. Багатьом подобається такий варіант.

Матеріал ключниці

Вона може бути металевою, дерев'яною та будь-якою іншою. Дерев'яна зустрічається найчастіше, але, також, зустрічаються комбінації матеріалів:

  • дерево + скло;
  • дерево + метал;
  • дерево+кераміка.

Кому потрібна ключниця

Цей скромний елемент інтер'єру життєво необхідний у двох ситуаціях:

  • якщо у сім'ї є дитина першокласник;
  • якщо є літня людина, яка страждає на забудькуватість.

Початок шкільного життя – це не лише нові знайомства, а й інші вимоги, розпорядок дня. Дитина поступово звикає до нового порядку, але часто відволікається. Зайшовши до будинку першокласник легко відволікається і забуває, куди поклав ключі. Може навіть забути закрити вхідні двері за собою, якщо вдома його радісно зустрічає улюблений вихованець.

Ключниця допоможе синові або доньці організовуватися і постійно нагадуватиме про необхідність закрити двері та повісити на місце ключ після повернення зі школи. Навіть якщо ваша дитина вже виросла із захоплено-забудькуватого віку, такий подарунок може стати в пригоді в сім'ї колеги по роботі або подруги.

гаманці і портмоне

Літня людина теж може забути про ключі. Ключниця на стіні для нього стає маркером-нагадуванням - "повісь ключ сюди". Однак бабусі або дідусеві, які звикли носити ключі в кишені, ваш презент не підходить. Їм складно змінити звички. Якщо вони почнуть пристосовуватися до ключниці, тоді ще більше плутатимуться.

Чому ключниці не популярні

Перш ніж дарувати ключницю або будь-який інший подарунок, потрібно враховувати мету використання предмета. Наприклад, людина носить ключі у кишені. Увійшовши до приміщення, залишає їх у дверному замку. Дарувати йому ключницю безглуздо. Хоча у цієї людини є ключ, але вона має постійне, звичне місце.

Ще частина людей користується занадто великим набором ключів: від будинку, від роботи, від дачі і т.д. Вони різні за формою та ступенем новизни. Розвішувати їх на стіні – не варіант. Інтер'єр здаватиметься захаращеним, і господарі не почнуть користуватися ключницею. У кращому разі вона залишиться елементом декору передпокою.

У такому випадку можна подарувати ключницю у формі маленької закритої гарної шафки якості. Це задовольнить потребу у зберіганні ключів, прикрасить інтер'єр і, напевно, буде прийнято господарями позитивно.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки