Які професійні свята відзначають у вересні

Олександр

Професійне свято, офіційно закріплене у календарі - це вже привід для гордості. Своя власна червона дата дає змогу колегам зібратися у неформальній обстановці. Це найкраща нагода для корпоративної вечірки, адже давно вже відомо, що спільно проведений відпочинок сприяє зміцненню довірчих відносин. Як привітати знайомих фахівців, що можна вибрати на подарунок - рекомендації від ЮАмейд.

три футболки

Які спеціальності вшановують у вересні?

Перша декада місяця вражає кількістю професійних свят та їх різноманітністю. Другого числа друзі та близькі люди вітають нотаріусів. Без їхніх послуг не обходиться жодна угода. Фахівці потрібні приватним особам та великим компаніям, підприємцям, які відзначають свій день 3 вересня. Співробітники митної служби вітають колег спеціальності "митний брокер" 4-го числа. Одна з найбільш закритих та загадкових, овіяних ореолом таємниць служба – військова розвідка. Лицарі плаща і кинджала, як називають співробітників спецслужб, відзначають свій день 7 вересня.

9 вересня може зібрати за столом велику компанію людей різних професій. Це професійне свято тестувальника, працівників сфери кіно, фізкультури і спорту, а також б'юті-індустрії. 10-го числа вшановують газовиків і нафтовиків, свій день відзначають танкісти.

Напевно, серед ваших друзів знайдеться людина згаданих професій. Тепер ви знаєте коли вітати, лишилося вирішити, що дарувати. Для жінок каталог ЮАмейд рекомендує переглянути презенти в наступних категоріях:

  • жіночий одяг;
  • аксесуари;
  • косметика;
  • м'які іграшки;
  • солодощі;
  • бакалія;
  • сумки/косметички.

Для чоловіків можна підібрати класні світшоти, футболки з патріотичними написами, прикольними принтами. В асортименті є ексклюзивні склянки для віскі, келихи для пива, чарки для міцного алкоголю. Чоловікам, які не байдуже ставляться до своєї зовнішності, сподобаються набори для догляду за обличчям і бородою.

пивний келих і керамічна чашка

Привітати один одного і зібратися за одним столом звична справа для колег. Щоб посиденьки були веселими, замовте настільну гру для дорослих. У нашому асортименті ігри, які сподобаються всім, наприклад:

  • «Правда чи дія» - розважальна;
  • «Монополія» - економічна;
  • "Градус" - застільна з активними завданнями;
  • «Ерудит» - інтелектуальна.

Психологами помічено, що команда яка відпочиває разом швидше знаходить рішення для робочих завдань.

Дивуйте разом із ЮАмейд

День програміста та День перукаря випали на 13 число. Програмісти в нашій уяві - це такі заучки в окулярах, фанатики, які цілодобово сидять за комп'ютером, які розмовляють лише їм зрозумілими термінами. У них на столі, крім компа, залишки піци та купа папірців з нагадуваннями про те, що потрібно зробити. Щоб не заснути програмісту знадобиться чашка з бадьорою кавою, а купу записок замінить крутий щоденник. Круті чашки і подарункову упаковку кави, блокноти та канцелярські предмети у великому асортименті і різному дизайні знайдете в магазині ЮАмейд.

Перукар - творча професія людина захоплена своєю роботою, постійно в пошуку нових продуктів та інструментів. Напевно, щоб залучити клієнтів добрий фахівець робить замальовки стильних зачісок, не пропускає якихось тематичних показів. Йому явно знадобиться скетч альбом і набір кольорових олівців.

День винахідника і раціоналізатора, а також День фармацевта святкують 16 вересня. Нові відкриття і раціоналізаторські ідеї вимагають гострого розуму, вміння аналітично та логічно мислити. Швидкість реакції і хороша пам'ять важливі для фармацевтів, інакше як вони так швидко знаходять серед бульбашок та блістерів потрібні ліки. Подаруйте своїм знайомим аптекарям та винахідникам набір натуральних солодощів:

  • горіхи та сухофрукти;
  • цукерки;
  • авторський шоколад.

Все це смачно, корисно і хоч на якийсь час відволікає від цифр, креслень, формул, назв, що складно вимовляються.

блокноти настільний календар кулькова ручка

Працівники лісових господарств відзначають своє професійне свято разом із рятувальниками 17 вересня. Складні і цікаві професії вимагають максимальної віддачі. Ті й інші працюють у будь-яких умовах, за будь-якої погоди. У магазині ЮАмейд є теплі світшоти, які зігріють під форменим одягом та легкі трикотажні футболки майки. Моделі відрізняються цікавим дизайном у різній тематиці:

Машинобудівник - крута професія, безумовно, необхідна в епоху тотальної автоматизації. Власне професійне свято ці фахівці відзначають 24 вересня. 27 число місяця - це нагода привітати вихователів. Дитячий садок – це наше все, дітям готуватися до школи, батькам спокійно працювати. Перекладачі у всьому світі вітають один одного 30 вересня.

В інтернет-магазині UAmade ви знайдете найкрутіші ідеї для привітань знайомих і друзів, членів сім'ї. Не обов'язково вибирати презент близький тематично, це може бути будь-який приємний сюрприз. Головне приділити близьким людям увагу показати, що вони вам не байдужі. Звертайтеся до нас за сувенірами і подарунками, ми допоможемо і підібрати подарунок, і оригінально упакувати його.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки