Гранола популярний сніданок серед відомих людей

Олександр

Чому знаменитості обирають на сніданок гранолу? Що ж у ній такого особливого і привабливого? Варто розібратися із цими питаннями.

чотири упаковки граноли

Що таке гранола?

Оскільки гранола має безліч корисних властивостей, вона являє собою надзвичайно популярний і багатий на вітаміни сніданок.

Гранола – це оброблені та спресовані вівсяні пластівці, проведені через обробку парою. Після чого в них додають різні горіхи, мед, насіння і обсмажують у печі. Виходить натуральна, корисна і хрумка суха суміш, яку можна не готувати додатково, а вживати відразу, тільки відкривши пачку. Гранолу варто заливати холодним йогуртом або молоком, також для більшої вітамінної та енергетичної цінності продукту можна додати в неї мед або сухофрукти.

Зручність продукту ще й у тому, що його легко взяти з собою на роботу чи поїздку, достатньо насипати гранолу в баночку, взяти з собою, і на весь день перекус забезпечений. Завдяки безлічі переваг цих ласощів, вони також будуть хорошим презентом подрузі, сестрі або колезі. Адже такий подарунок не лише корисний, а ще й смачний.

Корисні властивості граноли

Користь продукту забезпечує безліч вітамінів і мінералів, які містяться в ньому. Гранола допомагає при схудненні або підтримці ваги, а також регулюванню балансу речовин. Більше про переваги граноли:

  • гранолу вживають задля зниження холестерину, оскільки сам продукт його вміщує дуже мало, це сприяє схудненню;
  • оскільки гранола, набухає, і таким чином забезпечує почуття ситості, вона запобігає переїданню, що також може послужити величезним плюсом при схудненні;
  • гранола – гарний варіант швидко перекусити, тому що при вживанні в організм не потрапить тонна цукру, лише корисні мінерали, які насичують тіло енергією та вітамінним запасом;

гранола натуральна

  • клітковина, що міститься в продукті, сприяє правильному травленню та полегшує процеси переробки їжі;
  • залізо в гранолі займає значну і важливу частину серед корисних елементів. Саме залізо сприяє запобіганню таких неприємних явищ як головний біль, втома та розсіяність уваги;
  • гранола насичує організм вітаміном С та вітаміном Е, саме ці елементи сприяють тому, щоб шкіра зберігала еластичність і мала свіжий вигляд, а також перешкоджають розвитку певних хвороб в організмі.

Тобто гранола – дуже корисний продукт, його популярність приходить ще з Америки. Зараз її вживають як поживний сніданок по всьому світу. Знаменитості вибирають її через вітамінну цінність для організму, адже як уже було сказано, у гранолі містяться: кальцій, залізо, марганець, вітаміни Е та С, фосфор тощо.

Гранола на сніданок

Вранці, коли морочитися зі сніданком не хочеться, багато хто віддає перевагу бутербродам. Але така їжа не приносить належного насичення і не має особливої вітамінної цінності, а почуття голоду приходить набагато швидше. Але що, якщо замінити бутерброди на гранолу?

Гранола – це варіант гарного та корисного сніданку. Злаки, горіхи і мед містять елементи і мінерали, які додадуть почуття насичення організму на набагато більший термін. Також саме вони стануть джерелом енергії на багато годин.

Для більшої яскравості смаку граноли можна додати:

  • насіння;
  • мед;
  • ягоди;
  • сухофрукти;
  • свіжі фрукти;
  • різні їстівні злаки і т.д.

гранола медова

Їсти гранолу можна заправляючи:

  • йогуртом;
  • кефіром;
  • ряжанкою;
  • молоком;
  • медом.

Тепер відповідь на запитання “Чому знаменитості обирають на сніданок гранолу?” очевидний, адже гранола – це чудовий вибір для здоров'я, гарної фігури та енергії. Її цінність у її користі для організму. Подарувавши на свята цей продукт близьким чи собі, можна зробити добрий вибір для здорового життя.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки