Коли доречно дарувати косметичні засоби

Олександр

Напередодні кожного свята перед нами постає проблема вибору подарунка. Не всі знають правила подарункового етикету і часто замислюються через доречність деяких презентів. Блог інтернет магазину ЮАмейд допоможе розібратися з питанням, у яких випадках можна дарувати косметику.

туалетна вода дезодорант

Коли і кому доречно презентувати косметичний набір

У більшості випадків, особливо у старшого покоління, є думка, що такий подарунок непристойний. Парфуми, дезодорант для тіла або схожі засоби гігієни можуть розцінюватися як натяк на неохайність. Засобами спеціального призначення, наприклад гель від целюліту або крем від зморшок, можна зовсім образити одержувача. Піднести чоловікові набори для гоління з продуктом «до», «для» та «після» сьогодні вважають поганим тоном. Якщо узагальнити сказане, то деякі окремі косметичні засоби в подарунок сприймаються як вторгнення в інтимну область. Крім того, в сучасних реаліях присутні і барбершопи і салони краси з усілякими процедурами, які підбираються виключно індивідуально.

Інша сторона медалі – сюрприз для близької людини. Фахівці з етикету стверджують, що дарувати косметику можна і потрібно, якщо правильно підійти до вибору. Якщо ви збираєтеся дарувати косметичну продукцію коханій жінці, Ви напевно знаєте які марки, яким брендам вона віддає перевагу. Можна навіть підглянути назву на поличці чи туалетному столику. Можна презентувати косметичний продукт загального призначення, призначений для розслаблення та догляду, наприклад:

  • пінка мул гель для душа;
  • набір для сауни;
  • ароматичні солі для ванни

Не варто купувати в подарунок декоративну косметику, з цим дівчина краще розбереться сама. Вибираючи засоби, також подумайте про те, що є продукти певного призначення, наприклад, для сухої або жирної шкіри. Один з найкращих способів і порадувати, і не зробити помилку, подарувати сертифікат на певну суму конкретного бренду, в даному випадку жінка матиме можливість вибрати, що їй потрібно, що подобається.

гелі для душу і шампуні

привід привітати таким чином - у принципі на будь-які свята особисті чи світські:

  • 8 березня;
  • день народження;
  • день закоханих;
  • день матері.

Одержувач може бути як близька людина - мама, сестра, дружина, подруга, так і той, з ким ви спілкуєтеся часто, хоча й не близькі, наприклад, колега, вчитель ваших дітей.

Рекомендації щодо вибору косметичних засобів

Засоби догляду, парфуми та декоративна косметика - це слизька тема: складно догодити, якщо немає тісного спілкування та найменшого розуміння про уподобання і смаки. Якщо з ароматом туалетної води чи парфумів можна схитрувати: зробити комплімент тонкому, приємному запаху і ненав'язливо поцікавитися назвою, то з помадою чи тінями для повік це навряд чи спрацює. Вибирати засоби гігієни для когось, бажано озброївшись знаннями про деякі нюанси:

  • стан та тип шкіри;
  • кольоротип адресату;
  • чи немає алергії на якісь компоненти.

Судіть самі: якщо умовна колега навіть не користується тушшю для вій, а ви їй вручили набір декоративних тіней, олівців для очей чи підводки – це явний провал. Тож перед тим, як купити косметичну продукцію для погано знайомої людини, потрібне невелике розслідування. Можна піти найпростішим шляхом – попросити майбутнього отримувача скласти список бажань. Таким чином, ви вб'єте двох зайців:

  1. Зі списку буде обрано щось одне, значить ефект сюрпризу зберігається.
  2. Подарунок напевно буде у яблучко.

мило косметичне

Другий варіант догодити з вибором підходить для близьких або людей з ким тісне спілкування. В цьому випадку можна просто підгледіти, що є на полицях у ванній кімнаті. Третій варіант – базова продукція, яка використовується часто та швидко закінчується. Гелі для вмивання, універсальний тонік для обличчя, міцелярна вода для зняття макіяжу. Все це упаковане в цікаву коробку (можна прикріпити або вставити всередину листівку з побажаннями), буде і доречно і потрібно.

В принципі, асортимент універсальних засобів досить широкий, можна підібрати презент для жінок і чоловіків, який точно порадує. Тим більше, що під певні свята самі косметичні компанії випускають подарункові набори. Такі можна побачити на полицях під Новий Рік, Різдво та інші дати.

Сюрприз, обраний не поспіхом, а з душею завжди припаде до двору, природні, якісні косметичні засоби від UAmade яскравий тому доказ. Наша фішка перетворити звичайний продукт на оригінальний подарунок за допомогою креативної упаковки. Товари, які ми пропонуємо від найкращих виробників з високою репутацією. Консультанти завжди допоможуть з пошуком та вибором найбільш відповідного подарунка, виходячи з побажань замовника.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки