Останні тренди у світі оригінальних тематичних подарунків

Олександр

У свята прийнято дарувати подарунки друзям та близьким. Найбільш розповсюджені:

  • квіти;
  • шоколад та смачна випічка (торти, печиво).

Їх можна подарувати за будь-якого приводу і будь-якій людині, незалежно від статі та віку. Дітям обирають іграшки, комікси Marvel, книги. Але іноді хочеться чогось незвичайного.

Що таке тематичний подарунок

Термін «тематичний» найчастіше пов'язаний із тематичними вечірками та весіллями. У першому і другому випадку «тему» виражають через оформлення. Наприклад, для весілля у грецькому стилі жінкам пропонують прийти у сукнях типу «туніка» та з грецькою зачіскою. В оформленні залу використовуються:

  • грецький орнамент;
  • білі, золотаві, пісочні, бронзові відтінки;
  • мармуровий зал або імітація оздоблення під мармур у приміщенні, де проходить свято;
  • бронзові лампи, жаровня з відкритим полум'ям.

Тому коли йдеться про тематичні подарунки, то потрібна відповідь на запитання «який», а не «що». Наприклад, ваш знайомий шанувальник «Гри престолів» і у нього намічається день народження. Ви можете подарувати йому настільну гру за сюжетом «Гри престолів» або будь-який предмет, оформлений у цій стилістиці:

  • одяг з принтом (футболка або кепка з гербом одного із будинків);
  • посуд з малюнком у стилі гри або з фото улюбленого героя фільму.

Подарунком може бути будь-який предмет, на який можна нанести тематичну картинку. Все, що вам знадобиться для створення тематичного подарунка це:

  1. Знайти відповідну картинку, візерунок або придумати напис.
  2. Знайти компанію, яка наносить зображення на предмети (нанесення картинки на текстиль, кераміку чи дерево виконується різним обладнанням, тому для футболки у тематиці “Ігри престолів” потрібні ті, хто виконує термодрук чи шовкографію на тканині).
  3. Подивитись асортимент їх футболок / чашок.
  4. Оформити замовлення нанесення картинки на предмет.
  5. Оплатити та отримати унікальний подарунок для друга.

Світ захоплень: подарунки для чоловіків та жінок

Якщо точно знаєте, що друг захоплюється риболовлею, йому більше сподобається подарунок, який відноситься до його захоплення: набір гачків або блешень, спінінг і т.д. Але знати про захоплення та знати, про що людина мріє – це різні речі. Щоб не купити те, що буде припадати пилом на полиці - даруйте гроші, які ваш друг витратить на давно вподобаний предмет.

Із жіночими подарунками набагато простіше. Якщо дівчина захоплюється вишивкою – подаруйте набір ниток або набір для вишивки. Вона в будь-якому випадку знайде, як його застосувати, навіть якщо їй не підходить колір сьогодні, вона використає його у наступному малюнку завтра.

Подарункові традиції

У кожній країні є стійкі традиції дарування подарунків. Наприклад, у нас прийнято дарувати чоловікам шкарпетки, одеколони, дезодоранти, а жінкам посуд – набори чашок, тарілок та інші предмети. На перший погляд, ці предмети не виглядають тематичними. Але тут багато залежить від організатора заходу.

Припустимо, у вашій компанії планується святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня. Це весна, а отже, організатор святкування може:

  • запропонувати загорнути всі подарунки в упаковку із зображенням весняних квітів/котиків/ весняних пташок;
  • попросити купити для вручення подарунки із зображенням весняних кольорів або у певному кольорі (зеленому, жовтому, червоному).

Додайте тематику в оформлення подарунків, щоб допомогти всім перейнятися духом свята і підняти настрій навіть похмурим співробітникам.

Обмін подарунками

Коли ви масово купуєте подарунки до Різдва або Великодня, витрачаєте багато часу на аналіз ситуації. Запитуєте себе «чи це не виглядатиме надто дешевим подарунком» чи «ні, це напевно їй/йому не сподобається» та про інше. Так відбувається тому, що подарунок вибирається конкретній людині.

Спробуйте змінити завдання. Уявимо ви святкуєте Різдво в компанії 10 родичів. Запропонуйте кожному купити один тематичний подарунок певного розміру, щоб загорнути усі подарунки в однакову упаковку. Складіть під ялинку і нехай кожен візьме собі один із подарунків. Ніхто не знає кому дістанеться його подарунок тому обиратимете ви легше і вільніше. Окрім того, очікування сюрпризу принесе набагато більше радості та менше прикрощів від того, що подарували не те, що хотілося отримати.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки