Час на природу: подарунки для відпочинку та туризму.

Олександр

Всі подарунки, які планується дарувати затятому туристу, повинні бути легкими, практичними і займати мало місця. Тим, хто подорожує літаком чи поїздом знадобляться:

Які подарунки підійдуть для відпочинку та туризму?

рюкзак подушка еко-сумка

  • зручні сумки для багажу;
  • подушка для подорожей;
  • капці;
  • дорожнє приладдя.

Цінителі пікніка на природі вибирають:

Для дітей поїздка на природу привід придбати нові ігри. Також знадобляться термоси із напоєм, іграшки.

Термокухоль

Похід - свято для туриста, але навіть тим, хто не любить природу, стануть у нагоді термоси, фляги, термокухлі, диспенсери для води і все, в чому можна везти напої. Якщо в похід вирушають ваші друзі з дітьми, то їм знадобиться більше фляг.

Хустки та капелюхи

Сонячний удар – неприємний стан, від якого туриста рятує головний убір. Дівчатам дарують модні капелюшки та хустки. Велосипедистам – закриті шоломи. Для друга можна підібрати пробковий капелюх.

Сонячні батареї

Сучасний смартфон забезпечує туриста улюбленими мелодіями, youtube-каналами та новинами. Вирушаючи у похід на день чи два вашим друзям не захочеться заощаджувати заряд. Тому пауербанки та сонячні батареї – те, що дозволить їм залишатися на зв'язку із зовнішнім світом.

Посуд

Сучасний посуд для туристів - легкий, зручний, ударостійкий. Якщо сім'я виїжджає на пікнік, то вони будуть раді такому подарунку. У списку популярних покупок:

  • портативні сумки-холодильники та охолоджувачі;
  • кошик для пікніка;
  • одноразовий паперовий посуд;
  • набори столових приладів;
  • рушники та серветки.

термокухлі і рюкзак

Ніж-мультитул

Універсальний складаний ніж – один із найкращих варіантів подарунка у день народження навіть якщо одержувач не турист. Йому знайде застосування дачник, рибалка, мисливець. У поході може знадобитися й інше приладдя: штопор, відкривач для консервних банок. Ніж-мультитул замінює увесь цей набір.

Ліхтарик

Підсвітити місцевість, щоб побачити гілки або корч під ногами у вечірньому лісі можна і смартфоном. Але якщо він впаде під час необережного руху, то мандрівникові знадобиться ремонт екрану. Тому багато хто воліє брати в похід ліхтарики. Найкраще з кріпленням на голові, щоб звільнити руки для інших дій.

Рюкзаки та сумки

Правильна сумка гарантує, що речі будуть упаковані зручно і не доведеться переривати весь багаж, щоб знайти ліхтарик чи сільничку. Обов'язково знадобиться відділення для пляшки з водою та сонцезахисних окулярів. Якісна сумка для мандрівника має безліч кишень і застібок.

Футболки

Це обов'язковий елемент одягу хлопців, дівчат, дітей, що вирушають на природу. Купуйте футболки зі 100% бавовни. Вони легкі, дихаючі та зручні. Перевіряйте розмір, щоб не придбати футболку, яка не відповідає розміру.

Бінокль

Це не дуже раціональний, але цікавий гаджет. Бінокль дозволяє наблизити віддалену місцевість, щоб розглянути гарний краєвид у деталях.

Термоноски та термобілизна

Термоноски – гарний подарунок для друзів-шанувальників зимових походів. Вони зігрівають ноги у будь-яку погоду і оберігають їх від вологи, якщо доводиться перетинати струмки та заболочені ділянки. Щоб купити термошкарпетки, потрібно знати розмір стопи того, кому призначений подарунок. Їхня висота повинна перевищувати висоту взуття, щоб надійно захищати ноги.

чотири футболки і рюкзак

Електронні книги

Похід – це не лише захоплюючий рух маршрутом. а й очікування на вокзалах, поїздки у поїздах. Скоротити час допоможе електронна книга. Вона не займає багато місця в рюкзаку і не витрачає заряду смартфона.

Вибираючи подарунки для відпочинку на природі, орієнтуйтеся на тип відпочинку та активності з ним пов'язані, а також на переваги друзів. Вони обов'язково оцінять практичний та потрібний у поході предмет.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки