Термокружка подарунок, який гріє душу і напої

Олександр

Вогкої осени або холодної зими зігріваю гарячі напої. Кава, чай або какао допомагають, крім іншого, прояснити втомлений розум, підбадьоритися, отримати необхідний заряд енергії. Найкраще зберегти комфортну температуру напою здатний термокухоль. В інтернет-магазині ЮАмейд є великий вибір виробів з різним дизайном і декором.

чотири термокухлі

Історія трансформації: від паперового стаканчика до термокружки

Як і багато інших винаходів, термочашка виникла завдяки стрімкому темпу життя. У великих галасливих містах Америки почали продавати каву в паперових стаканчиках, щоб люди, які поспішали на роботу, могли насолодитися гарячою кавою. Однак при підрахунку зрубаних дерев на виробництво такого посуду, ці вироби були визнані шкідливими для екології. Та й тепло щільний картон зберігав не дуже добре.

З'явився запит від споживача на нову модель з якісних матеріалів, що не псують смак рідини з властивостями термоса. На основі винаходу Джеймса Дьюара сучасні виробники створили креативний виріб – термочашку. Публіка настільки оцінила нововведення, що моделі стали розбирати, як свіжі пиріжки, подарунки купували для себе.

Якщо за вікном рясна злива або б'є в скло дрібний колючий сніг, саме час побалувати себе і друга, подругу ароматним трав'яним чи фруктовим чаєм. Перегляд фільму в компанії затягується на кілька годин, адже хочеться після поділитися враженнями від перегляду. Щоб не бігати на кухню постійно підігрівати напій, що остиг, у пригоді стане термокухоль. Навіть на самоті напівсидячи на улюбленому дивані, під теплим пледом з новою книгою цей аксесуар дуже доречний. Кухлі в принципі можна придбати для всієї родини, у кожного свої смаки та уподобання. Дітям наприклад, можна подавати гарячий шоколад, хто відмовиться від такої смакоти.

сухий коктейль консерва-чай упаковка какао

Магазин ЮАмейд пропонує моделі з різними дизайнами:

  • прикольні;
  • романтичні;
  • кумедні;
  • милі.

Вибирайте будь-яку і насолоджуйтесь улюбленими напоями. Влаштування всіх моделей однаково: двошарова ємність з вакуумом між стінками. А ось матеріали та дизайн можуть відрізнятися. Традиційно використовують харчовий пластик, кераміку, харчовий нейлон і метал.

Не розкіш, а засіб підняття настрою

Вибравши такий виріб в подарунок. Крім практичного і потрібного в будинку посуду, ви пропонуєте затишок і тепло. Дарувати термокухоль доречно з будь-якого приводу:

  • колезі на професійне свято;
  • подрузі до дня 8 березня;
  • хлопцю на День захисника;
  • дівчині на 14 лютого;
  • батькам на Новий Рік.

Мати таке пристосування – це справді необхідність для будь-якої сучасної людини. Дорогою на роботу чи навчання регулярно купувати напої на вулиці, м'яко скажемо накладно. А власний термос - це паличка рятувалочка для тих, хто любить поспати довше і не встигає поснідати. Стане у пригоді посуд і на прогулянці у вихідний день, щоб зігріваючись час від часу, довше погуляти і подихати свіжим повітрям. Якщо у вас є приватний будинок, хто сказав, що не можна влаштувати барбекю на вулиці восени, навіть взимку. Адже неважливо, які напоям ви віддаєте перевагу, виріб збереже в кращому вигляді будь-яку рідину:

футболки і блузки

  • чай;
  • кава;
  • гарячий шоколад;
  • глінтвейн.

Придбати таку класну річ для себе чи родини в інтернет-магазині UAmade просто. Потрібно зайти на сайт, вибрати модель, що сподобалася, і оплатити замовлення зручним способом. Магазин працює з доставкою, так що проблем з отриманням онлайн покупки жодних.

Наближаються свята, а ви ще не визначилися з подарунками, навіть думок немає, що купити для близьких? Тисяча та одна ідея чекає на вас в інтернет-магазині подарунків і сувенірів. Одяг, посуд, канцелярія, солодощі, презенти відповідно до захоплень та ще багато всього. Не відкладайте вибирайте зараз, щоб встигнути привітати вчасно.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки