Оригінальні настільні таблички в подарунок колегам

Олександр

Поки ми живемо, безліч сфер діяльності крутиться довкола нас. Відвідування банку, святкування корпоративу в ресторані, походи в магазини чи співбесіди, ці та багато інших подій крокують в унісон з нашим часом та діяльністю. Але перебуваючи у постійному потоці руху, ми завжди помічаємо деталі, які значно спрощують наше життя. Однією з таких деталей є настільна табличка.

три настільні таблички

Які бувають настільні таблички?

Табличка з прайсом на рецепції, напис "зарезервовано" на столику в ресторані або посада та ім'я фахівця, що сидить навпроти, все це важлива та ключова інформація, яку можна дізнатися завдяки цьому виробу. Варто зауважити, що використовувати таблички можна не тільки для ділових цілей. Коли наближення чергового свята застає зненацька і немає ідей для подарунка колективу, таблички – гарне вирішення цієї проблеми. Саме завдяки безлічі дизайнів та видів оформлення їх можна застосовувати до різних подій, наприклад, настільні таблички: прикольний подарунок колегам, оригінальна ідея для оформлення свята, гарне рішення для зручної комунікації з клієнтами тощо.

Різноманітність застосування

Від кабінету лікаря і до магазину техніки, від офіційних конференцій і до дружніх свят, кожна подія та місце має свою дисципліну та критерії підходу до його оформлення. Але не секрет, що саме свята можуть стати чудовим приводом для того, щоб табличка стала незвичайним подарунком. Адже в залежності від суті урочистості, можна підібрати стиль виробу і доречний жарт.

Для зручності вибору, можна виділити кілька різновидів табличок:

  • Офісні таблички – зазвичай на них розміщена інформація про посаду спеціаліста та його ініціали, але якщо в планах піднести такий виріб у подарунок, то з написами безперечно можна поекспериментувати;
  • Таблички для зборів або конференцій – найчастіше на них зазначені ініціали людини, її посада та компанія, яку вона представляє. Завдяки цим табличкам можна уникнути різних непорозумінь, а також розмовляти в більш комфортних умовах. Особливо якщо табличка прикольна та зі смішними написами, такий виріб може розбавити напругу на конференції або просто зробити робочий день веселішим.
  • дві настільні таблички

  • Таблички для магазинів та інших закладів у сфері продажу – оскільки саме в цій сфері дуже важливо будувати грамотні комунікації, і тому, на табличках має бути вказана точна інформація, наприклад, ініціали працюючого фахівця та дані про його посаду, а також завжди можна додати пару веселі фрази для підвищення настрою.
  • У всіх цих випадках табличка може бути не лише формальною, а й нести певну частку гумору. Комусь її подарували колеги, комусь бос, незвичайний напис, підібраний з гумором, і виконаний на іменній табличці, чи не найкращий подарунок для того, хто проводить на роботі купу часу. Будь то працівник відділу продажу чи консультант банку, кожному буде приємно отримати оригінальну табличку з унікальним оформленням саме для нього.

Матеріал та дизайн виготовлення

Для кожної таблички, можна розглядати кілька способів друку та виготовлення, наприклад:

  • Металеві таблички – вони виглядають солідно та дорого, через це більше використовуються в офісах. На металеві таблички написи наносяться ультрафіолетовою печаткою, наклеюванням зображення на її поверхню, а також лазерною різкою та гравіюванням.
  • Пластикові таблички або таблички, виготовлені з прозорого акрилу, є більш бюджетними, їхня міцність хоч і менша, ніж у металевих, але в той же час, вони залишаються не менш презентабельними. Зазвичай їх роблять із спеціальними “кишенями”, щоб у майбутньому була можливість з легкістю замінити інформацію, тому вони є багаторазовими у використанні.
  • Таблички з оргскла – для таких табличок найчастіше використовують тип нанесення зображення – фрезерування.

Популярними формами для табличок є виріб зігнуті навпіл, або виконані у формі "Г". Таблички також можуть бути вертикальними, розміщеними на дерев'яній, металевій або пластиковій основі.

чотири настільні таблички

Оригінальний подарунок

Дні на роботі мають приносити не лише заробіток, а ще й позитив. День народження, підвищення, корпоратив – привід для подарунка може бути абсолютно різним, і для кожного з них можна підібрати оригінальну табличку. З безлічі дизайнів та мільйонів варіацій написів, кожен може знайти ідеальний подарунок як своїм колегам, так і співробітникам. Виразити свою оригінальну ідею просто, подарувавши особливу табличку з унікальним написом. Настільні таблички: прикольний подарунок колегам та простий спосіб ненав'язливо донести важливу інформацію.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки