Оригінальні подарунки сюрпризи до Дня Авіації

Олександр

Під терміном “пілот” мають на увазі спеціаліста, який керує цивільними і військовими повітряними суднами, вертольотами та літаками, у тому числі космічними суднами. Професія надзвичайно відповідальна, тому навчання та відбір готових фахівців скрупульозний. Що подарувати пілоту на честь професійного свята: свої ідеї пропонує інтернет-магазин сувенірної продукції ЮАмейд.

пять масок для сна

Насамперед літаки - нюанси професії

Від рівня підготовки, досвіду і фізичного стану пілота залежить багато чого: життя людей на борту, включаючи екіпаж, збереження вантажів. У небі нерідко трапляються позаштатні ситуації, коли від льотчика потрібна максимальна витримка, зібраність, швидкість реакції. Від командира повітряного судна вимагається міцне фізичне і психологічне здоров'я. Це говорить про те, що кожному пілоту у неробочий час потрібний якісний відпочинок для відновлення сил. Потрібен він і під час коротких перерв на тривалих міжнародних рейсах. Так що, маска для сну стане дуже доречною.

Якщо потрібно виспатися вдень, пов'язка для очей стане паличкою-виручалочкою. Багатьом людям заснути в денний час заважає не так шум, як яскраве освітлення. Маска стане своєрідним сигналом для оточуючих як табличка в готелі «не турбувати». Міжнародні авіарейси можуть охоплювати польоти в різних часових поясах, навіть здоровому організму потрібно перебудуватися в спокійній обстановці, в ідеалі - перелаштуватися під час сну. У каталозі магазину є багато варіантів нічних пов'язок, дизайн з написами, малюнками, в різноманітних кольорах.

У періоди відпочинку вдома між рейсами або під час відпустки людині, яка постійно перебуває серед великої кількості людей, у гущі подій хочеться, мабуть, спокою та тиші. Що допоможе розслабитися, заколисувати напружені нерви, можливо помедитувати? Один із способів досягнення розслабленості – аромотерапія. У каталозі магазину є дифузори, наповнені рідиною з різними відтінками запахів. Корисний пристрій допоможе підняти тонус, додасть бадьорості, налаштує на оптимістичний лад. У пропонованій лінійці ароматів:

  • апельсин і шоколад;
  • бергамот та зелений чай;
  • глінтвейн;
  • меліса та лимон;
  • рожева лілія;
  • яблуко та кориця.

обкладинки на паспорт та блокноти

Спокійний відпочинок вдома – це перегляд новинок кіноіндустрії чи улюбленого старого фільму. При цьому можна приготувати собі освіжаючий напій з незвичайним смаком або ароматний чай. В асортименті сувенірів і подарунків присутні сухі коктейлі, які потрібно лише розбавити безалкогольним чи алкогольним напоєм Є великий вибір чайних наборів на будь-який смак із фруктами, зелений, чорний, мікси. У холодну пору року немає нічого кращого, ніж чашка гарячого шоколаду та ексклюзивні солодощі від найкращих українських виробників.

Що може здивувати пілота – ідеї креативних подарунків

Кожен пілот, який особливо літає на міжнародних рейсах, має закордонний паспорт. Документ у міру використання починає втрачати привабливість, папір має звичай зотлівати, затиратися. Для збереження презентабельного вигляду потрібна обкладинка для паспорта. Варіантів дизайну маса:

  • романтичний;
  • патріотичний;
  • у стилі анімалізм;
  • жартівливий;
  • з написами.

Професійна складова у роботі пілота уважність і хороша пам'ять, вміти не відволікатися на другорядні ситуації. Подаруйте другу щоденник і необхідну канцелярію для записів якихось важливих моментів, спостережень, можливих відкладених поки що справ.

Не секрет, що весь екіпаж, включаючи пілотів, повинен мати бездоганний вигляд. Згідно з негласним дрес-кодом та міжнародним стандартом, чоловіки пілоти повинні бути гладко поголені, допускається лише легке неголення і те через фізіологію. (У деяких чоловіків за час тривалого рейсу 13 - 18 годин встигає з'явитися рослинність на обличчі.) Таким чином, питання чоловічої косметики для льотчиків більш ніж актуальне. Практичні подарунки - найкращий варіант привітання, сюди може входити великий список косметичних продуктів та засобів гігієни:

гелі для душу

  • засоби для/після гоління;
  • крем для обличчя;
  • крем/бальзам для шкіри рук;
  • шампунь/бальзам для волосся;
  • гель для душа та інші.

Подорожі навіть у кабіні пілота – це завжди спогади, до яких хочеться повертатися час від часу. Льотчики теж роблять фото та селфі, подаруйте фотоальбом із цікавим оформленням. Гарна ідея - термокухоль, завдяки допомозі другого пілота, завжди знайдеться хвилинка попити ароматного чаю або кави, що бадьорить, прямо в кабіні судна.

Якщо так і не дійшли рішення, що ж подарувати пілоту, придбайте сертифікат від UAmade на певну суму. Ваш друг, колега, коханий зможе сам вибрати ту річ, яка йому потрібна.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки