Хто святкує професійне свято в серпні

Олександр

Одним із критеріїв вибору трудової спеціальності називають престижність, але мало хто замислюється про те, що кожна професія є унікальною. В Україні та світі є свої дати професійних свят для кожної спеціальності. Кого вітати в серпні, як це зробити оригінально, дізнавайтеся з блогу інтернет-магазину подарунків і сувенірів ЮАмейд.

три керамічні горнятка

Стільки є професій різних – кожній свій особливий день

День, присвячений професійному заняттю, збирає разом колег. Компанія людей, об'єднана одним видом діяльності, може розслабитися, поспілкуватися в неформальній обстановці.

Першого дня серпня своє професійне свято відзначають інкасатори. Не кожна людина пройде суворий відбір на посаду співробітника служби інкасації. Перевезення цінних предметів і грошових сум - це пов’язано з ризиком для життя.

6 серпня – День військово-повітряних сил України. Мужні, сміливі чоловіки та жінки закривають наше небо, охороняючи мирний сон цивільного населення. 8 серпня відзначає свій день ще один рід військ – війська зв'язку. Саме зв'язківці координують дії всіх родів військ, захищають важливу інформацію від витоків.

День авіації святкують цивільні льотчики 27 серпня. Завдяки пілотам українського аерофлоту ми безпечно подорожуємо країнами та континентами. 27 серпня – День шахтаря. Професія, що забезпечує сировиною енергетичну, хімічну та металургійну промисловість нашої країни.

Люди, чия професійна діяльність пов'язана з щоденним ризиком, як ніхто інший потребують релаксу. Якщо нерви постійно в напрузі, то обов'язково має бути якісне розслаблення. Якщо замислюєтеся над питанням, що дарувати, зверніть увагу на оригінальні подарункові напої:

  • чайні набори - сама церемонія вже має розслаблюючий характер;
  • какао та гарячий шоколад у дизайнерських упаковках - какао боби (доведено вченими) змушують організм виробляти серотонін (гормон радості);
  • підбадьорлива кава з унікальними уподобаннями - бадьорий початок дня, привід почастувати колег, взявши на роботу в термосі;
  • сухі коктейлі - яке свято обходиться без смачних напоїв, тим більше, що їх не потрібно готувати, шукати рецептуру, лише розбавити рідиною згідно з інструкцією.

шоколад ручної роботи

Подарунки в ЮАмейд представлені у більш ніж десятці категорій. Для близьких, рідних людей можна вибрати оригінальні канцелярські предмети, унікальні аксесуари і біжутерію в патріотичному стилі, одяг та білизна з прикольними, брутальними фразами, смішними малюнками.

Усі професії важливі, всі професії потрібні

Деякі спеціальності мають міжнародний статус, наприклад, День альпініста, який відзначається 8 серпня. Промисловий альпінізм з'явився, внаслідок технологічного буму у будівництві – висотні будинки, ГЕС, мости-гіганти та інше. Дуже символічно, що за цим святом слідує День будівельника – 13 серпня. Цього дня святкують працівники ветеринарної медицини. Мабуть всі власники домашніх вихованців погодяться, що настав час ввести у вжиток термін «сімейни ветеринар».

У кожній професії важливо грамотно розпланувати свій день, записати важливі, першочергові завдання, зробити позначки про дзвінки, клієнтів, зустрічі. У каталозі магазину є класні блокноти і планери з оригінальним дизайном. Підбадьоритися на роботі допоможе чашка ароматного чаю або кави, для чого стане у пригоді термостакан з дизайнерським принтом. А в обідню перерву дбайливо приготовлений бутерброд або салат зручно з'їсти з компактного ланч-боксу.

15 серпня в Україні відзначають День археолога. Шалено цікава робота, що вимагає готовності проводити час як в полях на розкопках, так і в кабінеті, описуючи виконану роботу та знайдені знахідки. Для замальовок з докладними деталями археологу знадобиться великий скетчбук. А стимулювати втомлений мозок всьому колективу допоможе авторський шоколад і цукерки - набір ручної роботи. Для роботи в польових умовах археологу знадобляться антисептик або санітайзер. А відчути себе білою людиною допоможе набір косметичних засобів для догляду за тілом і руками.

наплічники еко-сумки

День пасічників українські бджолярі святкують 19 серпня, цього ж дня православні християни святкують яблучний спас. У той час як паства, згідно традиції, освячує фрукти, пасічники готують до зимівлі вулики. Відпочиваючи взимку, коли підопічних, що дзижчать, не потрібна турбота, пасічнику можна спокійно пити чай з медом власного виробництва із шикарної чашки. Подаруйте своєму рідному, коханому або просто знайомому бджоляреві керамічний кухоль з незвичайним дизайном:

  • патріотичні картинки;
  • прикольні/крилаті/мотивуючі фрази;
  • смішні зображення;
  • малюнки у стилі поп-арт, анімалізм, краєвид;
  • фотодрук і інші.

Водії далекобійники відзначають професійне свято 26 серпня. Привітати лицаря доріг магазин UAmade пропонує оригінально і креативно. Наприклад, можна придбати футболку із зображенням мапи України; крутий рюкзак куди поміститися все необхідне для подорожі. Це лише мала частка всього асортименту магазину. Заходьте на сайт магазину, гортайте сторінки каталогу і вибирайте круті, смішні, милі, забавні, прикольні та романтичні подарунки.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки