Корисні властивості бальзаму для губ

Олександр

Щодня ми буваємо на вулиці з тих чи інших причин, у різну пору року та за різної погоди. Губи зазнають негативного впливу, таких зовнішніх факторів як вітер, холод, волога (дощ, сніг, туман). Ми щоранку чистимо зуби, жінки також користуються помадою - все це позначається на стані ніжної шкіри. Вона сохне, розтріскується, лущиться, що надає їй нездорового і неестетичного вигляду, не кажучи вже про небезпеку інфекцій. Для боротьби з цим негативом використовується бальзам, а чим він корисний розповість блог інтернет магазину ЮАмейд.

скраби і олії для губ

Корисний вплив косметичного засобу

Застосування бальзаму захищає шкіру від випаровування вологи, зберігаючи її усередині. Це у свою чергу оберігає від утворення тріщин та ранок, у які може потрапити інфекція. Засоби по догляду умовно поділяються на кілька видів:

  • живильні;
  • зволожуючі;
  • захисні;
  • лікувальні.

Поживний засіб ідеальний для холодної пори року. Осінь, зимовий сезон відрізняються низькими температурами у поєднанні з пронизливим вітром, хуртовинами та дощами травмують губи. Навіть у спокійну тиху погоду зимове сонце більш агресивне, ніж літнє, що сушить шкіру з подвоєною силою. Бальзам містить олії, вітаміни та мінерали, які забезпечують живлення і, завдяки щільній плівці на губах, захист від впливу ультрафіолету та інших факторів.

Літо – це сонце, сухе повітря та втрата вологи організмом. Тому в спекотний сезон, найкраще, використовувати засіб із зволожуючими властивостями. Зазвичай у складі таких продуктів містяться екстракти рослин. Сам бальзам наносять тонким шаром, він швидко вбирається та забезпечує довгострокове зволоження сухим губам.

Захисні продукти, крім зволожуючих компонентів, що живлять, містять у складі інгредієнти з антисептичним впливом. Тонкий шар засобу створює бар'єр для проникнення інфекцій, піклуючись про здоров'я і красу.

Лікувальні бальзами потрібні, коли з'явилися ознаки проникнення інфекцій або тріщини, які є ідеальним середовищем для хвороб. До складу таких продуктів обов'язково включають лікувальні інгредієнти, здатні боротися з роздратуванням, болем, що мають загоювальний ефект.

туалетне мило та скраби для тіла

Як вибрати доглядовий засіб - рекомендації

Якщо ви шукаєте продукт у подарунок, перше, у чому потрібно переконатися, що косметика якісна. Кожен відповідальний виробник визначає склад продукту на упаковці. Тому перед покупкою ознайомтеся із компонентами. Безпечні та корисні інгредієнти, які можуть бути у складі:

  • бджолиний віск;
  • рослинний екстракт;
  • провітаміни;
  • натуральні олії;
  • ефірні масла;
  • пептиди;
  • мед;
  • пантенол.

Особливою лінією є професійні засоби з гіалуроновою кислотою. Продукт виконує кілька функцій відразу: створює захисний бар'єр, стимулює регенерацію, зволожує і живить, а також має омолоджуючу дію.

Склад продукту залежатиме від його призначення, наприклад, зволожуючий склад включатиме вітамін Е, олії, віск. Дарувати дівчині або дівчинці, як варіант, можна бальзам 2 в 1, наприклад, тонуючий. У цьому випадку, крім догляду, засіб надає легкого відтінку - у більшості виробників величезна палітра кольорів.

Якщо ви не хочете завдати шкоди тій, кому робите подарунок, віддайте перевагу відомим професійним косметичним брендам. Такі виробники завжди тісно співпрацюють із косметологами і дерматологами, що виключає шкідливі чи токсичні компоненти у складі продукції. Професійний засіб для догляду за ніжною шкірою - це гарантія виробника про здоров'я і красу ваших губ. У якісних бальзамах не повинно бути таких речовин:

гігієнічна помада бальзами для губ

  • ароматизатори;
  • барвники;
  • парафін;
  • вазелін та інші нафтопродукти.

Окрім вибору бренду, бажано звернути увагу на продавця. Враховуючи величезну кількість продукції, на ринку є маса ресурсів щодо реалізації, а також багато ризиків придбати підробку, неякісний продукт. Інтернет магазин UAmade - Це величезний асортимент сертифікованих, високоякісних товарів від відомих виробників. Бальзами з нашого каталогу мають відмінну текстуру, зволожують і живлять, захищають від негативних факторів. Якщо ви вирішили зробити подарунок близькій, коханій людині наші консультанти допоможуть підібрати гарну упаковку, щоб сюрприз був ідеальним.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки