Який чай вибрати для подарунка

Олександр

Про чай є багато прислів'їв, приказок і повчальних фраз у різних народів світу. Чаю п'ють повсюдно, холодний чи гарячий напій збирає за одним столом друзів, родину, колег. Якщо це не чаювання в обідню перерву, то ведеться неспішна бесіда, обговорюються плани на майбутнє або за день. Тому коробочка в подарунок ароматного листя для заварювання є одним із універсальних подарунків. ЮАмейд пропонує познайомитися з тонкощами вибору напою.

консервований чай

Чай як подарунок - кому і коли можна презентувати

Якщо звернутися до китайських традицій, то дарувати чай означає бажати людині довголіття і здоров'я. Отже, подарунок без сумніву можна назвати універсальним. З колегами ми спілкуємося щодня, але це не означає, що ми досконало знаємо їхні смаки, звички, потреби та бажання. Коли виникає нагода для привітання, з презентом буває складно, а чай - Це просто знахідка. Кожен з нас має свій улюблений смак:

  • екзотичні фрукти;
  • бергамот;
  • зелений/чорний/білий;
  • каркаде;
  • трав'яний.

Можна ненав'язливо поцікавитися у людини, що саме вона вважає за краще, наприклад, завести розмову про новинку на полиці найближчого магазину. У випадку з рідними і близькими, коли ви часто збираєтеся за столом на свята, хитрувати не доведеться. Неодноразово застілля або сімейні збори закінчувалися чаюванням.

Чайний напій – це відмінний подарунок і знайомим і малознайомим людям. Такий сюрприз викликає приємні спогади, асоціюється із теплом, затишком. Натуральне листя, правильно заварене здатне підняти тонус, надати бадьорості та настрою, викликати заспокійливий ефект. Деякі сорти продукту здатні продовжувати молодість організму, стимулювати імунну і травну систему. Тому дарувати його можна і до сімейних дат, і на свята світського чи релігійного значення. Багато виробників випускають подарункові набори в красиво оформлених бляшанках, яскравих коробках. Напій із лікувальними властивостями, шматочками ягід, травами можна подарувати:

упаковки чаю консерва-чай

  • бабусі;
  • дідусеві;
  • мамі;
  • папі римському.

Для молоді буде цікавим і незвичайним отримати в подарунок упаковку з ручним розписом, стильним та креативним малюнком, жартівливими картинками.

Як зробити справді унікальний сюрприз

Кожен з нас до вибору підходить по-різному: хтось довго і болісно веде пошуки, спираючись на оригінальність упаковки. Хтось вважає, що значення має склад. Чай у плані вибору має величезний набір параметрів, достатньо лише подумати про те, що кожна компанія виробник має власні купажі. Це дає можливість покупцеві вибирати ексклюзивний букет, виходячи з індивідуальних уподобань. Рецепти можуть включати тільки один сорт листя, букет з декількох різновидів. У спеціалізованих магазинах є величезний вибір складів із включенням квіткових пелюсток, трав, фруктів.

З огляду на асортимент на ринку, придбати подарунок родичам або колегам можна легко. Виробники полегшують завдання, оформляючи упаковку з прив'язкою до конкретного свята. Є також універсальні варіанти з дарчими написами нейтрального значення. Якщо адресат цінує функціональність, можна вибрати йому набір в багаторазовій ємності. Потім чудова банка може використовуватися під зберігання будь-яких сипких продуктів. Друзям можна подарувати коробку з жартівливими, забавними написами для дівчаток і хлопчиків.

Колекційний набір до Нового Року стане чудовим початком і року, і нового дня у новому році. Уявіть собі морозний ранок за вікном, ще горять вуличні ліхтарі, в куточку стоїть ялинка, а родина за столом п'є ароматний гарячий чай, будуючи плани на майбутнє. Смачний напій - це витвір мистецтва, що створює неповторну атмосферу затишку, зближує співрозмовників, розширює межі довіри.

Звичайно, найоригінальніший і найунікальніший подарунок у звичайній торговій точці ви навряд чи знайдете. Універсальні і ексклюзивні набори пропонує інтернет магазин UAmade. Купаж для будь-якого віку, статусу, для близьких, рідних, співробітників по роботі - вибір величезний. Чайний продукт як подарунок справді універсальний - його оцінять медики, офісні працівники, любителі лазні, домогосподарки та пенсіонери. Напій у термосі зігріє на зимовій рибалці, у поході чи подорожі на великі відстані. Зробіть такий сюрприз, і ви не помилитеся.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки