Оригінальні тревелбуки для подорожей країною та світом

Олександр

Літо - таке довгоочікуване і таке коротке. За цей час хочеться встигнути все: позасмагати, поплескатися в природній водоймі, сходити з друзями на пікнік і, звичайно, вирушити у подорож. Згодом спогадами про відвідані місця хочеться поділитися з кимось, освіжити в пам'яті самому. ЮАмейд рекомендує взяти із собою тревелбук, який збереже найменші моменти поїздки, допоможе зробити креативний звіт у яскравих фарбах.

три записники

Тревел бук - маст хев для захоплених

Гарні місця, стародавня архітектура, незвичайна кухня – кожен турист шукає у своїх поїздках щось своє. Напевно, кожен дивився передачі про подорожі, наприклад «Орел і решка» або «Двоколісні хроніки». Може настав час реалізувати свої мрії? Почніть з мандрівки від туристичної фірми з продуманим маршрутом, де враховано такі побутові питання як проживання, дорога туди-назад. Вперше цікаво все:

  • вид з вікна літака, поїзда автобуса;
  • процес поселення у готелі;
  • прогулянки незнайомими вуличками;
  • сувенірні ринки;
  • місцева кухня.

Маючи сучасні гаджети, люди роблять селфі на згадку. Раніше фото підписували на звороті: ставили дату, назву місця, пам'ятки. З винаходом подорожніх буків з'явилася можливість упорядкувати свої спогади. Великий блокнот, куди можна вклеїти фото з докладним описом не лише географічних назв і дат, а й власних вражень та емоцій, навіть щось замалювати від руки – це і є travel book.

Якщо у вас є друзі, які планують відпочинок по барвистим місцям, ви знайомі з непосидами, що живуть новими враженнями, подаруйте їм альбом для спогадів. А може й тобі час вирушити підкорювати світ? Необов'язково мандрувати відомими курортами, наша країна таїть безліч куточків, які втруть носа іншим розпіареним туристичним зонам. Літо - це якраз та пора, коли подорожувати можна максимально дешево. Все, що потрібно - це намет та речі першої необхідності у кемпінгу.

канцелярське приладдя

Озера, моря, річки, ліси, гори - будь-який вид відпочинку, починаючи від спортивних туристичних баз до поїздок по диких місцях парою або компанією. Чим не медовий місяць для пари - на березі чистої водойми, оточеної пляжем або лісом, далеко від цивілізації.

Чудові нотатки та замальовки

Travel Book відомий світу з часів перших дослідників. Тоді першовідкривачі земель, дослідники культур вели звичайний щоденник, куди записували та замальовували, буквально все, що бачили. Сьогодні на базі звичайного щоденника відповідного формату із міцним переплетенням можна створити шедевр. Трохи фантазії плюс сучасні засоби канцелярії та деякі технології - виходить ціла книга, яка сторінка за сторінкою розкриває подорож по шматочкам. А шматочки - фото, квитки, листівки мандрівник вклеюють по мірі просування своїм маршрутом.

Варіантів оформлення книги про подорожі маса. Візьміть у дорогу кольорові олівці чи фломастери, клей, ножиці. Почати можна з фрагмента карти місцевості, куди ви вирушаєте. Поступово крок за кроком записуйте свої враження, додаючи фото, можна залишити порожні місця для них, якщо немає де роздрукувати. В принципі вклеювати можна будь-які дрібні та плоскі предмети - меню кафе, де ви вечеряли (можна попросити як сувенір або сфотографувати), обгортку від пакетика з цукром з кав'ярні, чеки, штампи, афіші і буклети. Можете додати навіть дрібні металеві чи пластмасові сувеніри, все, що може освіжити спогади.

книги і стільниковий календарь

Вибрати презент у магазині ЮАмейд просто та швидко:

  1. Розгляньте спільну сторінку, тут є фото обкладинки та короткий опис.
  2. Вибирайте ту, яка найбільше відповідає потребам.
  3. Натисніть кнопку «купити» та заповнюйте поля форми.

Не знаєте, що подарувати подрузі або колезі, замовте тревел-бук. Навіть для домосіда він буде корисним, наприклад, у ролі планера чи щоденника. Тревел-бук від інтернет-магазину сувенірної та подарункової продукції UAmade - це чудове придбання. Оформлений з любов'ю власноруч, колись він допоможе вам поринути у минуле, заново пережити емоції та враження.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки