До чого дарують парафінові свічки

Олександр

Здавна свічки виготовлялися виключно з воску, який, згідно з народним повір'ям, здатний вбирати енергію, емоції. Тому дарувати свічки вважалося недоречним, під час виготовлення виріб міг увібрати і погані наміри майстра. Сьогодні з огляду на автоматизацію виробництва на забобони ніхто не звертає уваги. У такому подарунку кожен бачить знак уваги або особливого до себе ставлення від дарувальника. ЮАмейд допоможе вибрати декоративний презент, виходячи з ваших потреб і побажань.

декоративні свічки

Декоративні свічки – що може означати подарунок

Якщо за старих часів свічкові вироби вважали джерелом світла, то сьогодні у них більш розширені функції. Продукція використовується як декор для дому, ароматизатор, спосіб створити інтимну атмосферу, прикрасити приміщення до певної події, звичайно, не забуваймо про церковні традиції. До речі про забобони, воскові свічки не бажано приймати в подарунок і зараз, особливо ручної роботи, тільки якщо ви довіряєте виробнику. Однак зараз для виробництва декоративної продукції використовують парафін, тому з точки зору енергетичної чистоти вашого будинку проблем не виникне.

Виробники, враховуючи різні ситуації та вподобання, випускають величезний асортимент за параметрами:

  • призначення;
  • колір;
  • форма;
  • розміри.

Свічки можуть використовуватися під час масажу, для прогрівання, аромотерапії. Це незмінний атрибут вінчальної церемонії і хрещення поряд із церковними виробами. Вибираючи презент подрузі, другові, родичам, колегам, подумайте, якої форми і виду продукція підійде характеру одержувача. Вважається, що неординарним, епатажним людям із нестандартними захопленнями та способом життя більше підходять круглі, овальні форми. Консерватори віддають перевагу подовженій класичній свічці, а також формат сподобається врівноваженим особам, інтровертам за характером. Романтичні натури віддають перевагу незвичайним, нестандартним конструкціям, а реалісти і прагматики люблять прості, потовщені вироби. У принципі нескладно підібрати сюрприз будь-кому: для пари як вітання з річницею, юній дівчині на іменини.

аромадіфузори скляні

Різноманітність декоративних виробів, що врахувати

Приводом для презенту може послужити велике свято, де зазвичай збираються всією родиною, наприклад, Різдво, Новий рік, чи день народження. Навіть звичайна вечірка з безліччю маленьких вогників замість штучних джерел світла додасть святкуванню особливу атмосферу. Виробники продукції пропонують різні форми:

  • циліндрична, кругла;
  • пірамідальна;
  • овальна;
  • конусоподібна;
  • квадратна;
  • у вигляді звірятка, шишки, фрукта, персонажа та інше.

Конструкція може мати різнобарвне забарвлення або бути однотонно забарвленою, тут варіантів просто не перелічити: від усіх кольорів веселки і напівтонів до сріблястих, золотистих. Виріб може мати аромат – фруктовий, трав'яний, пряний, парфумерний. Не обов'язково берегти таку красу на свято. Якщо ви бажаєте привнести нотку романтики, новизни у відносини, використовуйте свічки як декор на столі під час вечері - Це ідеальний хід. Якщо при цьому виріб пахне приємним запахом, настрій буде саме таким, як задумано. Аромасвічки, до речі, рекомендується використовувати як розслаблюючий елемент під час медитації або просто відпочинку після важкого дня.

Чи будуть декоративні свічки основним подарунком або додатковим, залежить від події. Якщо через багатий асортимент вам складно вибрати той самий виріб, можуть допомогти наступні рекомендації:

консерви-свічки

  • червоний колір - говорить про силу почуттів, пристрасті;
  • темні відтінки – гарний вибір для колеги, ділового партнера;
  • яскраві – ідеально підходять для юних отримувачів (сестра, подруга);
  • ніжні тони та форми для романтиків, подружній парі;
  • білі - частіше служать весільним подарунком, для іншого торжества.

Якщо все ж таки з кольором складно визначитися, найвдалішим вибором буде набір з різних варіантів в одному стилі. В інтернет магазині UAmade можна красиво упакувати виріб, звернувшись до консультанта. Можна придбати оригінальну свічку в банці з написами чи принтом. Класичний варіант відразу ж придбати відповідний свічник. Якщо хочете зробити оригінальний презент, з натяком на часточку вашого світла і тепла, декоративні свічки - найкраща ідея.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки