Що подарувати дівчинці 12 років?

Дмитрий Лобачевский

Друзі, брати та сестри та батьки завжди в пошуках гарних, незвичних і одночасно простих подарунків дівчинці на 12 років. Це має бути щось не тільки яскраве та привабливе, а ще й корисне та практичне. Мізкувати над подарунками дівчаткам, завжди велика проблема, але для цього у вас завжди є ми.

Що подарувати дівчинці 12 років?

В магазині магазині UAmade, представлений величезний ассотрименту прикольних товарів, Ви зможете вибрати відмінний подарунок на День Народження.

Подарунком для сучасної дівчинки 12 років можуть бути аксесуари:

Також, дівчинці 12 років завжди буде приємно отримати в доповнення до основного ще й солодкий подарунок, особливо якщо він яскраво упакований, зі смішними назвами та наклейками. В такому разі прекрасним вибором буде набір меду, баночки з мармеладками або асорті цукерок.

Подарунок для дівчинки 12 років може бути досить лаконічним, а головне яскравим, який не буде викликати в дитини почуття зобов'язання. Підійде щось для відпочинку та розваг це і настільні ігри в які дівчинка зможе пограти з друзями чи сім'єю, і м'які іграшки які полюбляють дівчатка в будь-якому віці.

Браслет

Значок

Кишенькове дзеркало

Що подарувати дівчинці 12 років на день народження?

Дівчинці на день народження завжди хочеться чогось не звичного, якогось загадкового сюрпризу. Це може бути гарно упакований бокс з різними дрібними подарунками: наліпки, яскраві чашки, шкарпетки в банці, розмальовка.

Купити у подарунок дівчинці на 12 років можна гарну подушку разом з набором фігурних цукерок або популярні зараз іграшки-антистреси: сквіши, поп-іт, сімпл-дімпл.

Бананка

Бомбочка для ванної

Косметичка

Що подарувати дівчинці 12 років на Новий рік?

Новий рік це свято коли все навколо стає казковим, діти чекають на Діда Мороза та Снігуроньку, а дорослі думають над тим, що б подарувати своїй дитині такого, щоб вона була безмежно щаслива.

Хорошим подарунком дівчинці 12 років може послугувати конструктор, ви можете сумніватися, але багато дівчаток зараз захоплюються не тільки в'язанням і шиттям, а ще й складанням різних пазлів, моделей, фігур з дерева.;

Якщо подарунок дівчинці 12 років має бути, на вашу думку і по смаковим критеріям дитини, корисним та розвивальним, тоді, можна підібрати книжку; це можуть бути навіть казки, які корисні навіть дорослим. Також, цікавим буде в подарунок постер де дівчинка відмічатиме які свята вона відзначала та які розваги в різні пори року випробувала. Такий постер буде не тільки гарною прикрасою в кімнаті, а й приводом для зайвого виходу на вулицю, в дитини буде вироблятися цікавість - скоріше виконати всі завдання.

Тарілка

Сіль для вани

Шоколад з передбаченням

Що подарувати творчій дівчинці 12 років?

Зачатки творчості дуже часто проявляються в підлітковому або молодшому віці, тому, коли ви бачите потенціал який зароджується, йому потрібно сприяти і допомагати розвиватися.

Приводу для подарунка творчій дівчинці може й не бути, це може бути маленький презент для підняття настрою:

  • Набір фарб для малювання;
  • блокноти для запису віршів;
  • скетчбуки;
  • ігри;
  • різнокольорові олівці.

Настільна гра

Набір олівців

Скетчбук

Ідеї для подарунків активній дівчинці 12 років

Діти зараз дуже активні та люблять проводити час бігаючи з друзями та граючи в різні ігри на подвір'ї, все частіше, з самого малечку батьки вчать під час гри давати правильно пас у волейболі чи вміло подавати м'ячика в тенісі. Дівчинці 12 років можна підібрати подарунок який відповідатиме її захопленню якимось із видів активного відпочинку або просто сприятиме активному образу життя.

Не дивлячись на те, що ми шукаємо подарунок дівчинці— це може бути і дартс, і теніс, і м'яч, і навіть бадмінтон. В такі ігри можна грати всією сім'єю, що неодмінно зблизить дитину з родиною.

Також, можна подарувати квест, який йде картою, грою або книжечкою. Це буде дуже цікавий досвід що допоможе дівчинці не тільки тренувати своє аналітичне та критичне мислення, а ще й витрачати свою енергію.

Гіперактивним дівчаткам можна навіть подарувати постер з тренуваннями та досягненнями, так у них буде мотивація займатися спортом, укріплювати свій молодий організм та дозволить позбутися зайвої активності, яка часто призводить до відволікання на навчанні, неконцентрованості та розсіяної уваги.

Рюкзак

Планер подорожувань

Скретч-карта

Недорогі подарунки для 12-літньої дівчинки

Часто трапляється так, що ми йдемо на декілька днів народжень підряд або бюджет не дозволяє подарувати дорогі подарунки на свята, але ми не можемо залишити дитину без уваги. В такі моменти не потрібно розгублюватися. На допомогу нам приходить креатив та творчий підхід. Ми маємо завжди пам'ятати що подарунок, особливо для дівчинки це, в першу чергу, враження та емоції, а потім вже матеріальна складова та практичність.

Тому, запасаючись креативними ідеями можна зібрати непоганий набір:

Це все можна замовити в пакувальній обгортці разом з бантом і такий подарунок точно сподобається дівчинці, адже сам процес розпаковування, читання передбачень з шоколадок та відкривання шкарпеток з банки призведе ефект “вау”.

Тому, з будь-якої ситуації можна вийти за допомогою бюджетних, але незвичних продуктів та трішки творчого мислення.

Цукерки

Торбинка Щастя

Кандiрований Апельсин

Подарунки від батька дівчинці

Тато це в першу чергу для дівчинки приклад справжнього чоловіка.Тому, він має показати дівчинці як має з нею поводити себе хлопець. Навіть 12-річній дівчинці можна подарувати квіти як доповнення до основного подарунка. Батько може подарувати дівчинці щось з одягу, наприклад: гарну сукню або стильні туфельки, кросівки чи худі.

Також, можна підібрати різні прикраси і солодке або просто знаючи смак дівчинки обрати їй відповідну іграшку чи гру.

Тато може навіть умовно подарувати дівчинці сертифікат, тобто, дівчинка покаже що хоче і на ту суму буде їй подарунок, дитина точно буде щаслива, адже в таких випадках ви точно не зможете прогадати.

Маска для сна

Подушка-антистресс

Блокнот

Подарунок від матері дівчинці

Подарунок від матері 12 річній дівчинці має бути простим та лаконічним. Мама завжди знає що подарувати донечці, але іноді буває так, що ідеї закінчуються, тоді на допомогу приходить різноманітний асортимент продукції для дівчат.

Батьки можуть дарувати подарунок разом, частіше за все це так і буває. Але, іноді кожен хоче підготувати для своєї доньки щось особливе і тоді потрібно обирати що хоче подарувати мама, а що тато.

Мамин подарунок може бути творчим:

  • Набір для вишивання;
  • пазли;
  • мозаїка;
  • постери;
  • креативні тарілочки з написами;
  • яскрава канцелярія.

Також, прикраси будуть чудовим подарунком. Адже, багато дівчаток носять свої підвіски чи браслети (не обов'язково коштовні) і згадують про маму. Вони для них стають як певний оберіг який супроводжує їх і в тяжкі і в хороші миті.

Сумка

Духи

Бальзам для губ

Що дарувати не варто

Дівчинку в 12 років не дуже легко здивувати, а засмутити може будь-що. Наприклад, невдалий подарунок може зіпсувати дівчинці весь день народження, якщо це була людина від якої вона чекала чогось омріяного і незвичного. Тому, з підбором подарунків потрібно бути дуже обережним і знати що дівчинці дарувати не варто.

Дівчині можна подарувати гарну тарілочку зі смішним написом чи чашку, як доповнення, але набори посуду, дощечки залиште мамам та бабусям.

Потрібно бути уважним і у підборі ігор, адже якщо “Правда або дія” для дітей чи “Вірю, не вірю” підійде, то “Мафія” чи “Ерудит” будуть недоречні, адже не відповідають віковим смакам.

Також не варто дарувати посуд, блокноти або чашки з дорослими жартами, адже, вас не зрозуміють ні дитина, ні батьки.

Точно не варто дарувати 12-річній дівчинці:

Загалом, щоб не виникало казусів потрібно радитись з батьками щодо схильностей, хобі та загалом стилю життя дитини. Ви можете прямо не вказувати на подарунок, але розпитати про тематику того предмету, який збираєтеся дарувати. Тоді й дитина і ви залишитеся щасливими та спокійними. Адже, саме головне це емоції які дівчинка отримає від отриманого подарунку.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки