Що подарувати дівчинці на 10 років?

Дмитрий Лобачевский

Дівчинка в початковій школі за часту мрійлива та спокійна. Але, зачатки характеру формуються з самого дитинства, тому дитина може проявляти якісь особливості або схильності до чогось.Подарунок для дівчинки 10 років має повністю відповідати тому, на що вона звертає найбільше уваги.

Які подарунки дарувати дівчинці на 10 років?

В магазині магазині UAmade, представлений величезний ассотримент прикольних товарів, Ви зможете вибрати відмінний подарунок на День Народження.

Подарунок дівчинці на 10 років може бути пов'язаний з її захопленням. Вона може постійно малювати в школі та вдома, любити писати різні твори або на уроках трудового мистецтва проявляти хист до роботи з пластиліном чи ліпки аплікацій.

В такому разі можна подарувати:

  • Набір олівців з пеналом;
  • різнобарвну канцелярію;
  • набори для підробок;
  • конструктори.

Сучасній дівчинці 10 років можуть припасти до душі популярні товари: чашки у вигляді тваринок та з різнобарвними малюнками, іграшки, шоколадки з персонажем улюбленої книжки чи мультика.

А ще, дівчинці 10 років буде приємно отримати різні солодкі бокси з канцелярією, які можна скласти самостійно.

Бананка

Маска для сну

Парфум

Що подарувати дівчинці 10 років на день народження?

День народження для дівчинки 10 років це свято коли вона відчуває себе принцесою. Подарунок дівчинці на день народження має передавати атмосферу свята та підійматиі настрій. Найважливіше — це показати що це її свято і в цей день все для неї.

Подарувати дівчинці на 10 років можна:

  • постери з героями улюблених мультфільмів чи ігор або дерев'яну дощечку у вигляді постера з аналогічним зображенням;
  • фігурні набори шоколаду;
  • тематичні шкарпетки-консерви;
  • тарілку з котком чи песиком.

Купити дівчинці на 10 років можна бокс з улюбленими солодощами: желейками в баночках або шоколадок з передбаченнями.

Постер

Настільна гра

Іграшка

Що подарувати дівчинці 10 років на Новий рік?

Новий рік — це свято, що просякнуте магією та холодним повітрям яке несе оленів Діда Мороза прямо до домівок дітей. Діти лягають спати дуже рано щоб скоріше настав ранок або чекають появи Дідуся з північного полюса поки не зморяться. Але, реакція завжди однакова, ми хочемо зробити такий сюрприз дівчинці 10 років, щоб щасливий стан в той час поки вона бігла до ялиночки і відкривала подарунки не зіпсувався враженням від їх змісту. Подарунок на 10 років дівчинці має хоч трішки відповідати бажанням, які вона загадала Діду Морозу.

Подарунок 10-річній дівчинці може складатися з різних дрібничок, які можна підібрати згідно з її уподобаннями:

  • Книжка-іграшка;
  • дерев'яні конструктори;
  • пазли;
  • картинки по номерах;
  • казки;
  • м'які іграшки.

Ну і звісно, ніякий подарунок для дівчинки 10 років не може обійтися без солодкого. Є різні шоколадні набори прикраси для ялинок, фігурні вироби у вигляді тваринок, різні солодкі пілюлі з написами “Для щастя”, “Для радості”.

Подарунки дівчинці 10 років на Новий рік можуть не обов'язково бути тематичними, це можуть бути навіть статуетки улюблених тварин, подушки зі смішними малюнками чи ігри-пригоди. Найважливіше це емоції які ми отримуємо від дитини під час розпакування такої довгоочікуваної гри чи книжки.

Книга

Картки English Student

Ланч-бег

Що подарувати творчій дівчинці 10 років?

Творчість віку не завада. Навіть в 10 років дівчинка може починати писати твори або навіть складати маленькі вірші, малювати картини мрійливо змішуючи фарби та намагаючись гратися з відтінками, співати, проявляти цікавість до інструментів або навіть дерев'яних чи металічних конструкторів.

В такому разі подарунок повинен повністю відповідати схильностям до певного виду творчості або розвивати дитину якій все цікаво в різних напрямах. Такими подарунками можуть бути : конструктори, розвивальні ігри, можливо навіть іграшкові інструменти, скретч-карта з творчими досягненнями для підвищення мотивації.

Загалом, такі подарунки можна навіть обирати з дитиною, поцікавившись що їй не вистачає, наприклад, для малювання. Можливо вона хотіла б спробувати малювати на полотні або масляні фарби, чи якісь певні види кольорових олівців.

Якщо дитина не певна у своїх смаках і хоче спробувати все, можна подарувати маленькі набори з пластиліну, картини з мозаїки, скетчбук, розмальовки.

Набір олівців

Скетчбук

Пенал

Ідеї подарунків активній дівчинці 10 років

Ну хто ж вирізняється в 10 років нестачею енергії? Батьки в усі часи ледь встигають ловити своїх дітей і приводити хоча б поїсти додому. Дітям дуже корисно бігати на свіжому повітрі тим паче якщо вони граються з друзями. Можна дарувати скакалки, м'ячі (також і для гри на воді), різні спорядження та дитячі варіанти дорослих спортивних ігор.

Багато цікавого можна подарувати маленькій дівчинці яка любить відпочивати на свіжому повітрі. Це може навіть не виглядати як подарунок, приємним сюрпризом буде встановлення гамака на подвір'ї, купівля намету або сімейного спорядження для походів.

Для підвищення сконцентрованості та відволікання дівчинки від надмірної активності, яка заважає в навчанні можна підібрати настільні ігри та не дуже дрібні пазли які батьки можуть допомогти збирати їй, тренуючи разом посидючість та спокій.

Блокнот

Тату тимчасове

Органайзер

Недорогі подарунки для дівчинки 10 років

Іноді, наш бюджет не дозволяє витрачатися на дорогі подарунки, а не подарувати нічого це не гарно та і тільки гроші це не подарунок для маленької дівчинки. Навіть якщо ви розраховуєте вручити батькам дитини просто невелику суму, то все одно має бути якесь доповнення у вигляді набору цукерок в яскравих обгортках, гарно оформленого печива та листівки з різнобарвними картинками тварин, героїв мультфільмів та ігор які любить дівчинка.

Також, як варіант бюджетного подарунка можуть бути:

  • Пазли;
  • книжка разом з набором шоколадних фігурок;
  • постери;
  • тарілки з героями коміксів;
  • чашечки.

Можна скласти недорогий набір та подарувати його відповідно до вподобань дівчинки, упакувати гарною обгорткою та бантом. Наповнити можна різною канцелярією, печивом, книжками, наліпками, значками на одяг та фігурками.

Зефір

Набір наклейок

Открытка

Подарунки від батька дівчинці

Дівчатка завжди чекають від батька чогось оригінального та незвичного, чогось такого, що буде викликати посмішку. 10-літня дівчинка буде в захваті від чогось яскравого:

  • Рожева чашка “Lady boss”
  • Консерва-шкарпетки “Кращій донечці”
  • Іграшка “Пінгвін Бонні” в рожевому кольорі або “Фламінго”
  • Солодкі пілюлі “Для радості”

Дівчатка люблять сам процес розпакування, розглядання іграшок, випробування одразу олівців на розмальовках, пошуку місць для нових наліпок.

Тарелка

Ланч-бэг

Чашка

Подарунок від матері дівчинці

Мама для дівчинки це завжди приклад ніжності та піклування. Вона може подарувати сукню, туфельки, блузку або якщо вона полюбляє інший стиль, то кросівки, спортивний костюм.

Мама може також зібрати дівчинці бокс в який крім своєї любові вкладе якісь дрібниці, які допоможуть дівчинці в навчанні, розвитку, іграх та відпочинку. Це можуть бути дитячі ігри “Вірю не вірю” в які дитина зможе грати з друзями, а також разом з сім'єю.

Найкращим подарунком буде увага, яку мама вкладе в подарунок, тому, якщо дівчинка любить читати, крім солодкого набору, можна подарувати книжки, які вони зможуть прочитати разом, розставляючи правильно наголоси та виділяючи розділові знаки.

Гель для душу

Бомбочка для вани

Антисептик для рук

Що дарувати не варто

Дуже часто дорослі які рідко приїжджають або погано знають дитину можуть не вгадати з подарунком. Іноді це стає справжньою проблемою, адже нікому не хочеться бачити засмучене дитяче обличчя саме від твого подарунку. Тому, потрібно або дізнаватися про вподобання дівчинки, або хоча б знати що дарувати дитині точно не варто:

  • Посуд з дорослими жартами;
  • килимок, стільчики (якщо це звісно не зовсім маленька дитинка, тоді, як варіант, може згодитися стільчик для годування);
  • одяг, якщо не впевнені з розміром;
  • солодощі з дорослими малюнками;
  • гелі, мило, маски для душу (дівчинка 10 років навряд чи буде в захваті від такого подарунку).

Дарувати певні ігри або приладдя для спорту також не варто, якщо ви повністю не впевнені в тому чи буде гратися ними дитина, чи ні. У дівчинки можна запитати чим вона полюбляє займатися у вільний час, як проводить його з друзями, що любить робити в школі. Тоді, можна підбити підсумки і скласти список подарунків які можуть бути корисні дитині.

Для дівчинки 10 років, дуже важливий настрій з яким ви даруєте їй сюрприз. Елемент загадковості та піднесення під час вручення може врятувати навіть не найочікуваніший подарунок.

Коментарі

Залишити відгук
Ужас нечево норм нету
Жжжжж
Запихнем. Не парься. Расслабься
Как мы затолкнем слона в спальню?
Не надо
Мене подари слона. Настоящего
Шо мене подарить доче?
я дитина
Моїй дитині не подобається
Залишити відгук
Наші новинки