Що подарувати дівчинці на 8 років?

Дмитрий Лобачевский

Дівчинці 8 років, яка в такому ніжному віці вгамовує свою надмірну емоційність, стає спокійнішою та рідше плаче через найменші проблеми потрібен особливий подарунок.Через деякий час починається період коли дитина цікавиться якимось серйозними речами, її починають вабити певні гуманітарні чи технічні науки, можна подарувати дівчинці: блокнот, зошити, різнокольорові олівці, набір пластиліну. Подарунок має відповідати її віку та захопленням, ми маємо добре знати чим вона любить займатися вдома та як взагалі проводить вільний час.

Які подарунки дарують дівчинці на 8 років?

В магазині магазині UAmade, представлений величезний ассотрименту прикольних товарів, Ви зможете вибрати відмінний подарунок на День Народження.

Подарунок дівчинці на 8 років може складатися з таких речей:

  • Пазли
  • розвивальні ігри;
  • дитячі книжки;
  • солодощі в різних яскравих коробках;
  • канцелярія (яскраві ручки, пенал, олівці, наліпки).

Подарунок сучасній дівчинці 8 років може виглядати як іграшка у вигляді її улюбленого мультиплікаційного героя, також дуже популярні зараз іграшки-подушки та пледи. Якщо дівчинці подобається самій збирати різні конструкції, а потім вже гратися з ними, подарунок для дівчинки 8 років можна скласти з конструктора (їх є зараз дуже різноманітний вибір від дерев'яних, пластикових до металевих, різних форм та тематики) який дитина залюбки буде складати разом з батьками.

Постер

Настільна гра

Іграшка

Що подарувати дівчинці 8 років на день народження?

День народження, напевно, найочікуваніше свято для дівчинки в будь-якому віці, а особливо коли тобі 8 років, все життя в яскравих відтінках в цей день ніби стає ще різнобарвнішим, все сяє та посміхається навколо. В 3 класі ти відчуваєш особливу важливість цього свята, розумієш що це твій день і все найкраще сьогодні тільки тобі.

Подарувати дівчинці на день народження можна книжки про пригоди, казки та навіть збірки дитячих віршів, ігри-квести (або інші, не складні та веселі як “Крокодил”), а також солодкі набори різних на смак цукерок з різнокольоровими наліпками, яскраві мармеладки в баночках або печиво в коробочках.

Подарунок дівчинці на 8 років може складатися з:

  • Поп-іт
  • іграшка “Кальмар”;
  • набір еко-олівців, який дитина після того, як спише зможе посадити разом з батьками в горщик;
  • блокнот з гусаком;
  • значок “Котяча лапка”(дівчатка люблять такі дрібниці які можна всюди чіпляти та носити з собою на блузці чи рюкзаку)

Рюкзак

Тату тимчасове

Цукерки

Що подарувати дівчинці 8 років на Новий рік?

Чим менше тобі років, тим для тебе чарівнішим виявляється свято Нового року. Повітря наповнюється магією та передчуттям якогось дива. Дітки тільки відкривши очі біжать до ялиночки, щоб відкрити яскраво загорнуті подарунки, які для них підготував Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою. Тому, в подарунку на 8 років дівчинці мають бути речі з магічними малюнками, святковою тематикою, яскраві іграшки, новорічні ігри, казки про зимові пригоди або і про сам Новий рік.

Подарунок дівчинці 8 років можна скласти в такий бокс:

  • Стікери “Новорічні лами”
  • тарілка “Коргі-олень”;
  • чашка з єдинорогом “My sweety”;
  • книга “Маленький принц”;
  • асорті цукерок з наліпками;
  • набір какао та маршмелоу.

Новий рік має принести подарунки які асоціюються з теплом, турботою та розвагами. Це можуть бути навіть яскраві світера, шарфи, рукавички або спорядження для зимового відпочинку: санки, тарілки.

Шоколад з передбаченням

Чашка

Ланч-бег

Що подарувати творчій дівчинці 8 років?

У 8 років ще зарано говорити про те, що дитина може стати майбутнім музикантом, художником, письменником. Навіть в досить свідомому віці люди можуть не бути впевненими щодо цього. Але потенціал можна роздивитися навіть в початкових класах, тоді ми можемо надихнути дитину на пізнання нових для неї здібностей, відкриття чогось цікавого.

Ми можемо подарувати:

  • Набір різнобарвних олівців
  • скетчбуки;
  • розмальовки;
  • дитячу палітру;
  • розвивальні ігри.

Творчість часто буває перемінна навіть протягом всього життя, тому наша місія, ще на початкових етапах її проявів допомагати дитині розкривати та пізнавати різні напрямки, а зацікавленість не одним, а декількома видами творчості буде ще краще розвивати дитину, робити її різносторонньою.

Настільна гра

Набір олівців

Скетчбук

Ідеї подарунків активній дівчинці на 8 років

Чим менші діти, тим більше у них енергії. Вони постійно бігають, стрибають, їх не можливо затримати ні на хвилину. Будь-яка пора року чи то літо, чи то зима для них не є перешкодою. Адже, в мороз можна погратися в сніжки, покататися на санчатах, поробити печери в заметах, а влітку можна весь день бігати по подвір'ю, вигадувати ігри та бавитися поки мама не забере в будинок.

Активній дівчинці можна подарувати м'яч, як для гри на землі, так і у воді (але такий активний відпочинок має проходити під наглядом батьків), різні скакалки, ролики і навіть ковзани чи лижі. Завдяки таким подарункам ви зможете проводити з дитиною ще більше часу, допомагаючи засвоювати щось нове.

Якщо ж дівчинка 8 років не може сконцентруватись на якомусь дійстві довго та постійно відволікається на уроках, під час виконання домашніх завдань, можна подарувати їй ігри, які будуть спрямовані на мілку моторику, пазли та мозаїку, які можна збирати разом, а також конструктори, які дуже часто подобаються дітям.

Скретч-карта

Бананка

Pop it

Недорогі подарунки для дівчинки 8 років

Дитина чекає у своє свято піднесення настрою, для неї це частинка магії в буденності, адже, всі ми в 3 класі уявляли себе героями мультфільмів, феями та чародіями. Подарунок, навіть не дорогий, можна зібрати так, що він буде виглядати неперевершено, особливо, якщо зробити його сучасним або тематичним (щоб предмети в ньому стосувалися певного мультфільму, персонажа або й цілої гри).

Можна скласти такі бокси:

  • Настільна гра “Килим Аладіна” або “Диво парк”
  • набір резинок;
  • набір магнітів “Ферма”;
  • цукерки в яскравій баночці або картонній коробці.

Зефір

Капучіно

Открытка

Подарунки від батька дівчинці

Тато може подарувати 8-річній дівчинці щось з одягу, якщо вона маленька модниця, то сукня з солодким доповненням буде для неї прекрасним подарунком. Також, якщо дівчинці подобаються різнокольорові канцелярні товари можна зібрати з них яскравий набір, вони піднімуть їй настрій і будуть корисні під час навчання або творіння в блокнотах чи скетчбуках.

Дівчинка буде щаслива отримати м'які іграшки, особливо якщо вони будуть у вигляді улюбленої тваринки, риби чи пташки. Також, не варто вважати недоречним як доповнення до подарунка такій маленькій дівчинці 88чашки (в яку можна покласти мішечок з маршмелоу або цукерками), якщо вона буде яскрава та гарно стилізована, дитина прийме цей подарунок залюбки.

Тарелка

Ланч-бэг

Чашка

Подарунок від матері дівчинці

Мама для дівчинки це завжди прихисток добра і тепла. Вона допомагає приймати рішення, підтримує всі наші необережні кроки, подарунок від мами може бути таким, що символізує її як берегиню щастя в сім'ї:

  • Гра в яку можна зібратися пограти всією родиною
  • пазли;
  • мозаїка;
  • картинки по номерам.

Також, мама може подарувати доньці розвиваючі ігри, які будуть сприяти її зацікавленню певним видом життєдіяльності. Бокси з солодкими подарунками будуть актуальні в будь-якому віці, адже наповнення можна зробити абсолютно різним, все буде залежати від смаків дівчинки, її нахилів, улюблених кольорів.

Ніколи не ігноруйте те, що дівчинка колись просила, це може стати для вас хорошим приводом зробити їй сюрприз у вигляді омріяної ляльки чи якоїсь гри.

Гель для душу

Бомбочка для вани

Антисептик для рук

Що дарувати не варто

Дівчатка в такому віці з великим нетерпінням чекають подарунку від кожного з гостей, а тому потрібно завжди цікавитися у батьків чим займається дитина, як вона любить проводити час, щоб не подарувати такий бокс або іграшку яка вже є, або яка зовсім не зацікавить дівчинку.

Точно не потрібно дарувати 8-річній дівчинці:

  • Книги з дорослим сенсом або “подвійним дном”
  • набори чашок (можна подарувати одну гарну, набір, якщо він не іграшковий, дівчинці в 3 класі буде ні до чого);
  • засоби особистої гігієни (гель для душу, мило і навіть букети з мила);
  • одяг, якщо ви не впевнені в розмірі або в стилі дівчинки;
  • портфелі, пенали з героями мультфільмів (якщо не впевнені у вподобаннях дівчинки).

Для дорослих приготування подарунку дитині це дуже велика відповідальність, ми завжди турбуємося про те, наскільки буде доречним наш сюрприз і чи схвалить його дитина своєю посмішкою.

Найкращим варіантом у випадку повного незнання є набори з різними дрібничками канцелярським та творчим приладдям, мінііграми та іграшками, яскраво обгорнуті вони не залишать дівчаток незацікавленими.

Коментарі

ви супер топ
Залишити відгук
Наші новинки