Чудові подарунки на перше вересня

Олександр

1 вересня – День знань і перший день навчального року. Першокласники відчувають купу емоцій, для них все нове, невідоме, дуже цікаве. Старші діти радіють зустрічі з однокласниками, обговорюють канікули. Відмінна ідея – закріпити відчуття свята, піднесений настрій подарунком від магазину сувенірів ЮАмейд.

кулькові ручки блокноти закладки

Перший раз в перший клас

Особливо потребують підтримки ті, кто вперше сідає за шкільну парту. Це ніби якась межа, риса між дитсадковим минулим та «дорослістю» школи. Не всі діти сприймають зміни у позитивному ключі, тому важливо для батьків першокласників створити максимально приємні враження від цієї події. Навіть невелике домашнє свято з подарунками здатне зняти напругу.

Важливість школи допоможуть підкреслити канцелярські предмети, які в будь-якому випадку стануть у пригоді школяру:

В школі дитина вивчатиме літературу, чому б не подарувати їй пару художніх книг. Захоплення читанням розвиває уяву, словниковий запас, правильну грамотну мову, це крім того, що описані історії цікаві та пізнавальні.

Дбайливі батьки завжди дають із собою щось для перекусу. В асортименті магазину є корисні солодощі - горіхи та сухофрукти, гранола, натуральні цукерки. Натуральні продукти додадуть бадьорості, енергії та бажання отримувати нові знання. Підняти настрій допоможуть класні дитячі шкарпетки з прикольними принтами та малюнками. Забавні і смішні моделі з тваринами та мультперсонажами, героями коміксів в наявності для хлопчаків та дівчаток.

Дівчинка з дитсадка дивиться на себе в дзеркало, щоб переконатися у власній чарівності. Підкреслять юну чарівність красиві шпильки і гумки для волосся. Набір смішних, яскравих, забавних і прикольних тимчасових тату порадує і дівчинку, і хлопчика.

Діти часто запрошують додому друзів, особливо якщо погода не дозволяє грати у дворі. Набір настільних ігор у різній тематиці зробить дозвілля дітлахів цікавим і пізнавальним. В асортименті магазину є ігри, що розвивають логічне мислення, дедукцію, здатність швидко знаходити рішення і креативно мислити. Смішні і веселі пазли можна збирати як у компанії, так і самостійно або з батьками. Зібрану картину чудово було б приклеїти до твердої основи та повісити над робочим столом.

набори для вирощування

Оригінальні та незвичайні подарунки школярам

Діти, які вже встигли познайомитися зі школою, чекають на вітання від батьків не менше, ніж першокласники. Учню старшої школи не личить ранець з мультиками або персонажами дитячих казок, купіть йому дорослий, крутий рюкзак. Є великий вибір кольорів, принтів і малюнків для підлітків. Моделі яскраві та місткі, відділення для підручників, зошитів, спортивної форми – поміститься все необхідне.

Старша школа передбачає деяку самостійність навіть у побутових питаннях. Якщо придбати синові або доньці класний ланч-бег, можна бути спокійним - чадо не забуде свого перекуса вдома і не сидітиме весь день голодним.

У шкільні роки діти визначаються з захопленнями: художня школа, колекціонування, кулінарія, садівництво. Діти записуються до різноманітних гуртків, обмінюються враженнями, вихваляються досягненнями. У ЮАмейд нескладно підібрати подарунок відповідно хобі:

  • садоводу - набори для вирощування рослин;
  • філокартисту – величезний вибір різних листівок;
  • кіноману - постери із зображенням кіногероїв;
  • художнику – скетч альбом для замальовок;
  • кулінару - різні суміші для випікання;
  • фотографу – класний фотоальбом для майбутнього портфоліо.

Батьки підлітків зазвичай у певному віці проводять невеликий редизайн дитячої кімнати. Малий інтер'єр якось не в'яжеться з початківцями дорослішати юнаками та дівчатами. Підкріпіть сюрприз цікавим декором, щоб інтер'єр був більш повним та затишним. Це можуть бути:

  • фігурки, статуетки;
  • красиві та забавні свічки;
  • магнітики та стікери;
  • аромадифузор;
  • м'які іграшки.

ключниці і гаманці

Діти старшого віку самі добираються до школи та зі школи, їм довіряють ключі від дому. Щоб не переживати, що чадо загубить важливу річ, подаруйте перше вересня ключницю. Яскраві та стильні вони сподобаються кожному підлітку. Дівчаткам вже час купити косметичку для першої, поки доглядової косметики, для зберігання своїх шпильок та гумок. Гарний гаманець або портмоне - добрий стимул навчити дитину правильному поводженню з кишеньковими грошима.

Щоб ви не вибрали в подарунок, не забудьте зібратися за столом зі святковим тортом і чаєм чи соком. В інтернет магазині сувенірної та подарункової продукції UAmade є товари на будь-який смак. Якщо ви розгубилися від великої кількості асортиментів, консультанти завжди готові допомогти розібратися в категоріях і розділах, підшукати тематичний сюрприз індивідуально.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки