Що подарувати чоловікові на день народження?

Дмитрий Лобачевский

Щороку дружина «ламає голову» над тим, що подарувати чоловікові на дн, щоб він залишився задоволеним і ще більше цінував свою кохану. Коли люди живуть разом, вони знають про смаки один одного, мрії та звички. Нерідко ідеї подарунків для чоловіка на його день народження вичерпуються, тоді на допомогу приходять інтернет-магазини з різною всячиною, яка стане безпрограшним варіантом.

Які подарунки дарують чоловікові на день народження?

У магазині UAmade, представлений величезний асортимент прикольних товарів, Ви зможете вибрати чудовий подарунок на День Народження.

Класичними подарунками залишаються: гаманці, портмоне, годинник, алкоголь, набори для ванної кімнати, інструменти, одяг, взуття. Жінки часто дарують подружжю парфуми, засоби для гоління та догляду, техніку. Користуються особливим попитом подарунки для автомобіля.

Якщо хочеться подарувати коханому чоловікові на день народження щось оригінальне, треба вмикати фантазію. Можна зробити презент власноруч, якщо обмежений бюджет. Якщо чоловік любить романтику, він цінує вечерю при свічках. Спортивне подружжя зрадіє подарунку, пов'язаному з видом спорту, яким він займається. Якщо йому подобається йога, то можна подарувати килимок для занять, цеглину або спеціальні ремені.

Футболка

Чашка

Термокухоль

Що подарувати чоловікові на ювілей?

Подарунок коханій людині на ювілей повинен показувати, як сильно його кохає дружина. Треба ретельно продумати, як організувати свято та що вручити в урочистий момент. На ювілей зазвичай організовується вечірка. Дружина може покликати у гості всіх друзів чоловіка, накрити стіл, запросити ведучого чи музиканта.

Ідеї подарунків для чоловіка на ювілей:

  • Портативний динамік.
  • Ноутбук чи інша техніка.
  • Кальян.
  • Приставка для ігор.
  • Гантелі.
  • Коктейльний набір.
  • Іменний халат чи футболка з фотографією.
  • Цигарки.
  • Домашній бар.
  • Електрична зубна щітка.

Цікаві варіанти: масажне крісло, електрогриль, кінопроектор, набір для гоління, настільні ігри, дизайнерський ніж. Будь-якому чоловікові сподобається дачний набір для приготування шашликів.

Набір інструментів

Ремінь

Скретч-мапа

Що подарувати чоловікові на 25 років?

У такому молодому віці одружений хлопець хоче отримати від дружини оригінальний подарунок. Це може бути імпортний алкоголь, кумедний подарунок або подарунок інтимного характеру. Якщо чоловік хотів спробувати щось нове у сексі, варто не боятися і щось придумати. Можна скористатися інтернет-магазинами та замовити якийсь товар із секс-шопу. Друга половинка не чекає такого презенту і гідно оцінить увагу дружини.

Ідеї подарунків чоловікові на його 25-річчя:

  • Уроки гри на гітарі.
  • Курси водіння.
  • Квитки у кіно.
  • Відвідування екстравагантної виставки.
  • Крісло качалка.
  • Чохли у машину.
  • Відеореєстратор.
  • Термокухоль.
  • Родовід альбому.
  • Набір напоїв для гостей.

У 25 років хлопець хоче активного відпочинку, він не обтяжений проблемами та можливо не має дітей, тому треба дарувати враження. Якщо він хотів спробувати дайвінг, варто замовити йому занурення. Хороший подарунок – подорож на гірськолижний курорт чи тур у теплу країну.

Суміш для коктейлю

Цукерки

Футболка

Що подарувати чоловікові на 30 років?

Чоловік у 30 років оцінить будь-який подарунок від дружини, оскільки пара знає багато одне про одного. Якщо закохані тільки нещодавно одружилися, то вони багато спілкуються і сто відсотків знають про потаємні бажання. Найкраще на день народження подарувати враження. Це може бути тест-драйв суперкара, стрибок з парашутом, політ на гелікоптері на двох, політ на повітряній кулі.

Цікаві подарунки для чоловіка:

  • урок екстремального водіння;
  • 60 або 90 хвилин у найдорожчому СПА-центрі;
  • прогулянка на квадроциклі;
  • майстер-клас з управління яхтою;
  • вечеря у ресторані (можна спробувати різні делікатеси);
  • майстер-клас з дрифтингу;
  • політ в аеротрубі;
  • купання у чанах.

Чоловікові сподобається, як активний, так і пасивний відпочинок. Будь - який чоловік не відмовиться від годинного масажу в гарному закладі з аромасвічами. Ще краще, якщо масаж робитиме дружина (можна домовитися з керівником СПА).

Скретч карта

Бокалы

Тревел-кейс

Що подарувати чоловікові на 35 років?

На іменини чоловіка можна подарувати романтичну вечерю на даху, тайський масаж або проходження квест-кімнати. Якщо чоловік у 35 років ніколи не пробував якісь делікатеси, варто подарувати йому таку можливість.

Якщо чоловік захоплюється спортом, музикою чи фотографією, треба дарувати тематичні подарунки. На 35 років кохана людина хотіла б отримати особливий подарунок від своєї жінки. Можна купити привабливу білизну та влаштувати домашні посиденьки. Обов'язково треба купити добрий алкоголь, солодощі. Ситий чоловік буде радий жіночій увазі.

На день народження можна подарувати: жаровню, велосипед, квитки на футбольний матч або концерт, автохолодильник, гумовий човен.

Олія для бороди

Портмоне

Олія-віск для бороди

Що подарувати чоловікові на 40 років?

У 40 років чоловік знає, чого хоче, і його жінка теж має розуміти, які переваги у другої половинки. Найкраще дарувати подарунки, які підкреслять статус чоловіка. Можна подарувати набір ручок, гарний гаманець, сумку для ноутбука або візитницю. Якщо чоловік мріє про подорож, варто з'їздити з ним до іншого міста або замовити тур закордон.

Відмінний подарунок: новий костюм, краватка, шахи, уніформа для спортзалу, риболовлі чи полювання (залежно від захоплень чоловіка). Якщо друга половинка любить походи, треба подарувати намет чи спеціальне спорядження.

Чоловік зрадіє презенту у вигляді комплекту сорочок на тиждень, кухонному грилю, електронній книзі чи таймеру. Якщо жінка не знає, що подарувати, то можна записати чоловіка на якісь курси, наприклад, на уроки самооборони.

Сумка

Консерва-шкарпетки

Гаманець

Що подарувати чоловікові на 45 років?

Іменинник оцінить подарунки: смарт-годинник, фотоапарат, квитки на концерт улюбленого гурту чи спортивної команди, сертифікат на навчання. Якщо дружина не знає, що подарувати, треба купувати невинні та стандартні подарунки. Варто віддати перевагу польоту на повітряній кулі, боулінгу, дайвінгу, сафарі. Можна разом піти на виставку, концерт чи спектакль.

Після 40 років чоловіки часто починають стежити за своїм тілом, тому ходять до зали. Можна подарувати подружжю боксерську грушу, гантелі, тренажер, велосипед. Найкраще купити бігову доріжку.

Тренажери

Ціни, грн

Бігова доріжка

8000-20000

Степер

1800-4000

Велотренажер

5000-8000

Орбітрек

12000-16000

Лавка для жиму
з тягою

7500-9000

Цікаві подарунки: настільний футбол або хокей, міні-гольф, спортивне харчування, наручний годинник з гравіюванням, друк, колекційна зброя.

Постер

Суміш для коктейлю

Затискач для грошей

Що подарувати чоловікові на ДН у якого все є?

Якщо у чоловіка все є, треба ретельно підбирати подарунок. Найкраще купити флагманський гаджет, який був випущений кілька тижнів тому. Сучасні телефони виглядають дуже красиво, у них гарна камера і батарея не сідає швидко.

Якщо в сім'ї немає домашнього вихованця, варто подарувати його чоловікові. Пес чи котик – вирішувати дружині. Головне, щоб друга половинка не мала алергії на тварин. Якщо у коханого все є, треба подарувати йому музичний інструмент чи ексклюзивну прикрасу. Чудовим подарунком стануть дорогі парфуми.


Суміш для коктейлю

Чашка

Пивний келих

Ідеї недорогих подарунків для чоловіка на день народження

Не завжди є багато грошей, щоб купити дорогий подарунок, але увага та розуміння – це найголовніше у стосунках. Ось кілька ідей подарунків: плед, водонепроникний чохол для телефону, візитниця, гаманець, тетріс, крокомір, скарбничка, решітка для барбекю, китайське печиво з передбаченнями.

Чоловікові сподобається: валіза з інструментами, тримач для телефону, парасолька, літній набір, дизайнерський гребінець, набір якісних бритв. Дружина може подарувати: гру-головоломку, планер, штопор, фотоальбом, коробку-сюрприз, брелок, унікальні магніти, фотоальбом.

Цікавий подарунок – шоколадна листівка. Також чоловікам подобаються різні засоби догляду. Можна подарувати недорогий набір для гоління чи купання.

Листівка-шоколадка

Значок

Шкарпетки

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки