​​Оригінальні ідеї подарунків для тренера

Олександр

Активний спосіб життя і відмінна фізична форма – це один із ключових факторів успішності. Самостійні заняття не завжди приносять той результат, на який людина розраховувала, тому набагато ефективніше займатися під керівництвом тренера. Відносини зазвичай тривають не один рік, часто переростають у дружні. Тому на свята хочеться привітати тренера і зробити це оригінально, а ЮАмейд, розкаже як.

чотири футболки

Варіанти цікавих, корисних подарунків

Коуч та його наставництво важливі у будь-якому вигляді активності: фітнес, плавання, танці, бойові мистецтва. Він може бути суворим, вся критика по суті не завжди щедрий на похвалу, але щиро пишається вашими успіхами. Хочеться не лише порадувати та здивувати презентом, а й вгадати, піднести щось потрібне. Найпопулярніші ідеї:

  • щоденник - є багато планів на тиждень, справ на день, які потрібно впорядкувати, не забути, не пропустити, тож річ корисна;
  • мило ручної роботи - можна замовити аромат і колір, а також форму та красиво упаковати;
  • кошик з трав'яним чаєм і гранола на перекус;
  • гаманець зі шкіри з тематичним принтом чи без;
  • настільна гра - чому тренерові не зібратися з друзями у вихідний день;
  • термокухоль - доречна як на пішій прогулянці, на пробіжці, так і на природі далеко від міського шуму;
  • футболка, худі з оригінальним зображенням близьким до професії або з написом "найкращому тренеру".

Тренувати, наставляти когось це робота, напевно, у коуча є ще й захоплення. Якщо він любить займатися садівництвом, вирощувати квіти – подаруйте набір насіннєвого матеріалу для дачі. Для захоплених кухнею і будинком є чудові набори посуду, домашній текстиль та декор. Любителям приймати гостей можна подарувати корисні солодощі, напої, суміші для випікання нашвидкуруч, сухі коктейлі. Фанату боді-арту припаде до душі тату як сюрприз. Для мандрівників корисними будуть словники іноземних мов, фотоальбоми, де зручно зберігати фотозвіти про поїздки.

шкіряні гаманці і портмоне

Як вибрати практичний подарунок

Кожному дарувальнику хочеться, щоб його презент був потрібним, тому вибору потрібно приділити час та увагу. Необов'язково, щоб вартість сюрпризу становила третину вашого доходу, сьогодні можна знайти багато корисних і оригінальних речей за розумну суму. Доглядаючи виріб, звичайно, потрібно пам'ятати, що ваш тренер жінка або чоловік, крім спорту, може бути захоплений ще чимось. Якщо це так, то у вас з'являється більше варіантів:

  • матеріали для посадки та вирощування рослин - дачнику, садівникові;
  • скетчбук - любителю малювати, подорожувати;
  • книги – для захопленого читача;
  • фартухи та серветки - кулінару.

Тренеру жінці можна подарувати косметику, аксесуари, солодощі з корисних продуктів ручної роботи. Якщо нагода для подарунка день народження, то до розкішного букета можна підібрати м'які іграшки. Приємним сюрпризом будуть набори для СПА-процедур, яка жінка не любить доглядати себе. Як варіант, подарунок універсального типу, який підійде і чоловікові, і жінці:

  • ключниці;
  • гаманець;
  • сумки;
  • одяг;
  • їжа та напої.

чотири еко-сумки

Людині, яка дотримується спортивного режиму і здорового способу життя, можна подарувати чайний набір. Любителю аксесуарів браслети є красиві вироби в патріотичному стилі, спортивної тематики. Календар з улюбленою командою (залежить від виду спорту) радуватиме око і нагадуватиме про пам'ятні дати. У наставника велика дружна родина, яка часто збирається разом, вибрати настільні ігри, пазли - чудова ідея. Якщо він/вона поліглот або збирається за кордон - словник, розмовник іноземної мови буде доречним.

Є багато ідей для оригінального привітання, головне бажання здивувати і порадувати. Повага до свого коуча має на увазі і інтерес до його життя, адже спілкування відбувається не лише у стінах спортзалу чи спортклубу. Якщо ви вмієте слухати, то напевно знаєте про захоплення тренера, а отже, і подарунок зможете вибрати легко. Інтернет магазин UAmade допоможе вам визначитися з конкретним виробом, виходячи з інтересів бюджету. У каталозі є багато пропозицій із різних тематичних категорій. Продукція, яку ми пропонуємо, вироблена кращими компаніями на українському ринку.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки