Трендове спасіння від дощу та мряки

Юлія Фонаскова

Дощ та мряка, ти весь промок, а волосся почало жити своїм життям? Тоді потрібно поповнити свій гардероб дощовиком, який є трендом 2018.

Хто б міг подумати що дивна річ із пластику стане модною тенденцією,

 і сяятиме на моделях крутих показів. Але зараз дощовик дійсно набув статусу модно

го доповнення до вашого образу, якщо ви любите експериментувати і виглядати стильно навіть у саму вологу погоду, річ створена для вас.

У кожного виникне питання з чим же його носити?

Можливо, ви подумаєте, що таку річ потрібно надягати з кросівками та толстовкою і ви матимете рацію. Спортивний і кежуал стиль шикарно доповнить ваш дощовик, вам комфортно і ви не промокнете, що може бути краще?

Але в 2018 ця річ підкорила всіх своїм виглядом саме в поєднанні з високими підборами і елегантною сукнею, може здатися, що недоречно носити ці речі разом, тоді зверніть увагу на фото і ви все зрозумієте - сміливо, витончено і стильно, все що потрібно для модника .

Обираючи кольори звертаємо свою увагу не тільки на прозорі моделі але і моделі пастельних тонів, так само вітається різноманітний принт, і написи, головне, гармонія в образі. Не боїмося розбавляти все різними аксесуарами, які будуть доречні і зроблять картинку ще краще.

Важлива деталь в тому, щоб ваш новий друг в непогоду був якісним, тоді ви точно будете виглядати чудово. Знайти хороший дощовик за доступними цінами не так і складно, прямо сьогодні магазин UAmade легко допоможе вам з вибором. Різні кольори і фасон не залишать вас байдужими і ви знайдете свій, який врятує від дощу і зробить образ завершеним та трендовим.

 

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки