Книжкова полиця: must-read для дітлахів

Юлія Фонаскова

Твій маленький непосида не знає чим себе зайняти? Постійно дивиться мультфільми і вважає, що книги - це нудно і нецікаво? Оце-е-е так новина-а-а! Він ще не бачив наших #супермальовничих!

Отже, справи кепські, але ми допоможемо тобі. У UAmade ти знайдеш і старі історії родом з твого дитинства, і сучасних героїв кращих дитячих літераторів. Все це для того, аби перенести тебе і твоє чадо у світ казок, мрій та солодких фантазій. Ну хіба це не відмінний спосіб провести час з малятами?

Готовий? Читай.


Антуан де Сент-Екзюпері "Маленький принц"

Одного разу прочитавши таку книгу, як "Маленький принц", ми розуміємо, що, подорослішавши, втратили у собі щось важливе й цінне, без чого неможливо відчути себе по-справжньому щасливими. І ми кидаємося на пошуки втраченого з готовністю навіть сісти в космічний корабель, щоб серед мільярдів зірок знайти ту саму планету, на якій усміхнений золотоволосий хлопчик доглядає за своєю Трояндою. А чи варто шукати його так далеко? Адже він живе у кожному і нас й досі дружить із нашими дітьми. 

Автор: Антуан де Сент-Екзюпері

Мова видання: Українська

Обкладинка: Тверда

Кількість сторінок: 112

Формат: 210х245 мм

Повірити в чудеса


Сергій Козлов "Їжачок у тумані" 

Це збірка казок про життя та пригоди лісових мешканців - Їжачка і його вірних друзів Зайця, Ведмедика, Білки, Ослика. Ці казки дуже глибокі: їх зміст, пізнавальне і виховне значення не лежать на поверхні, їх треба зрозуміти, проговорити разом з дитиною. А поміркувати є над чим, адже питання, які піднімаються в казках, не завжди навіть дорослі усвідомлюють.

Автор: Сергій Козлов 

Мова видання: Українська

Обкладинка: Тверда

Кількість сторінок: 104

Формат: 210х245 мм

Знайти їжачка в тумані


Безкінечники

Хто в дитинстві не ставив собі питання: чи є у всього початок і де всьому кінець? Глибинне сприйняття одного з найзагадковіших понять - нескінченності - відображено в зібраних тут шедеврах народної творчості та авторських творах. Книга є відмінним посібником з розвитку зв'язного мовлення і постановці дикції у дитини.

Автор: Народна творчість

Мова видання: Українська

Обкладинка: Тверда

Кількість сторінок: 40

Формат: 210х245 мм

Дійти до кінця незкінченності



Едуард Назаров "Був собі пес"

"Був собі пес" - це широковідома українська народна казка, переказана і проілюстрована відомим художником Е. Назаровим. На початку книги коротко розповідається про нього й ті мультфільми, до яких він малював ілюстрації. Сюжет казки всім знайомий: вовк виручає собаку, якого вигнали з дому, а потім собака, на знак подяки, вирішує нагодувати голодного вовка.

Автор: Едуард Назаров

Мова видання: Українська

Обкладинка: Тверда

Кількість сторінок: 32

Формат: 210х245 мм

Ну, ти, цей, заходь, якщо що


Юрій Нікітінський "Будинок двірників"

В одному місті, можливо, саме в вашому, є незвичайний будинок, в якому оселилися шість дуже важливих персон, які працюють... двірниками. У кожного своя ділянка, свої інтереси, захоплення і мрії, але всі вони абсолютно щасливі, адже наводити чистоту для них не просто професія, а покликання і справа всього життя. До того ж, кожен з них здатний на справжній вчинок: врятувати незнайомця, полетіти в космос і навіть зробити щасливішим ціле місто. Тому там, де вони з'являються, світ стає світлішим, добрішим і по-справжньому чистим.

Автор: Юрій Нікітінський

Мова видання: Українська

Обкладинка: Тверда

Кількість сторінок: 72

Формат: 210х245 мм

Подружитися з добрим двірником

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки