Що подарувати дівчинці на 11 років?

Дмитрий Лобачевский

Обирати подарунки дівчаткам завжди цікаво, але іноді, ми витрачаємо на це досить багато часу, адже передивившись купу сайтів та розпитуючи знайомих пошуки все одно приводять нас до того, що ми не можемо знайти щось конкретне.

Які подарунки дарувати дівчинці на 11 років?

В магазині магазині UAmade, представлений величезний ассотрименту прикольних товарів, Ви зможете вибрати відмінний подарунок на День Народження.

Подарунок дівчинці на 11 років може бути досить простим та корисним, головне знати захоплення дівчинки та вподобання, можна подарувати щось тематичне: пенал, рюкзак, постер, чашку з улюбленим персонажем або іграшку чи подушку в його вигляді.

Сучасній дівчинці 11 років можна подарувати набір дитячої косметики який повністю буде безпечний для шкіри, але допоможе граючись творити макіяж на обличчі. Також, дівчинці 11 років буде цікаво отримати тримач для телефону, адже всі ми знаємо що в час прогресивного суспільства такі діти вже самостійно знімають та монтують відео.

Також, дівчинці 11 років буде приємно отримати щось, що перебуває в тренді: олівці які можна виростити в горщику, іграшки-антистреси, сережки незвичних форм. Подарунок для дівчинки 11 років має бути яскраво та емоційно вручений, що змусить посміхатися її весь день.

 Рюкзак

Тату тимчасове

Цукерки

Що подарувати дівчинці 11 років на день народження?

Дівчаткам з самого малечку хочеться на день народження якогось незвичного сюрпризу, яскравого подарунка. Чудово якщо це буде щось що зможе ощасливити дівчинку на довгий час.

Дівчинці на день народження можна зібрати такий подарунок :

  • Бокси з солодощами та різнобарвними шкарпетками;
  • бокси з шоколадками й набором канцелярії;
  • набір для малювання;
  • головоломки, настільні ігри.

Купити дівчинці на 11 років можна дуже популярні зараз іграшки-пледи чи іграшки-подушки у вигляді тваринок, які будуть не тільки прикрашати кімнату, а й мати практичну складову.

Настільна гра

Скретч-мапа

Скетчбук A5

Що подарувати дівчинці 11 років на Новий рік?

Ранок Нового року це завжди очікування чогось казкового та незвичного. Подаруночок від Діда Мороза для дівчинки чи не найочікуваніший, після дня народження сюрприз року. Тому, ми маємо придумати щось, про що дівчинка давно мріяла або вигадати щось незвичне.

Подарунок дівчинці 11 років може складатися з печива або шоколадок з передбаченнями, особливо якщо ваша донечка чи сестра мрійлива, то такий сюрприз точно не залишить її байдужою.

В доповнення, подарунок 11-річній дівчинці може містити в собі незвичайні іграшки:

  • Дерев'яна іграшка;
  • іграшка-антистрес;
  • в'язана іграшка;
  • іграшки-магніти.

Також, прекрасним подарунком на 11 років дівчинці буде книжка з казками або однією казкою, яку дитина зможе почитати самостійно або разом з батьками. Це буде той подарунок до якого можна додати гарно стилізоване какао та маршмелоу, що допоможе зануритися дівчинці у казковий вир зими.

Еко-сумка

Постер

Іграшка

Що подарувати творчій дівчинці 11 років?

Творчість в ранньому віці це дуже крихке знаряддя, якщо батьки або родичі помітили в дівчинці потяг до чогось, а можливо навіть і прихований потенціал, їй потрібно допомагати його розвивати.

Слова підтримки це завжди приємно, але, якщо ми справді хочемо підбадьорити дівчинку, то можемо подарувати щось таке, що буде допомагати їй розвивати свої здібності і, можливо, підштовхне до нових відкриттів у вподобаній галузі.

Якщо дівчинка схильна до образотворчого мистецтва їй можна купити кисті, набір олівців та яскравий пенал для їх пакування, палітру для змішування фарб, полотно та інші подібні предмети.

Тим хто пізнає навички письма можна подарувати якісний блокнот, стікери для заміток, планер, незвичну закладинку.

Якщо дівчинку цікавлять багато видів творчості можна подарувати:

  • картки для фотосесій;
  • скетчбуки;
  • ігри для розвитку фантазій.

Гра настільна

Набір олівців

Блокнот

Ідеї подарунків активній дівчинці 11 років

Дівчатка в 11 років, як і всі діти активні та непосидючі. Їм хочеться рухливих ігор, більше часу нас свіжому повітрі та бігати до того моменту поки не перестаєш відчувати ніг. Всі ми були такими і знаємо, що кращим подарунком для такої дитини буде щось, з чим можна пограти з друзями.

Ви, напевно, здивуєтеся, але багато дівчаток будуть радітим'ячам (для футболу, баскетболу, волейболу), ракеткам для тенісу, бадмінтону та навіть набору для мінігольфу. Дівчатка також люблять спорт, а прививання його змалечку дозволяє дитині рости здоровою та витривалою.

Якщо ж дитина страждає від гіперактивності, через що постійно перебуває в стані неконцентрованості можна подарувати ігри які будуть тренувати посидючість.

Також, як варіант підійдуть:

  • Пазли;
  • вишивка;
  • картини з мозаїки;
  • картини по номерах;
  • конструктори.

Можна також подарувати дівчинці щось без приводу, для активного відпочинку: кросівки для бігу, спортивний костюм, килимок для зарядки, як доповнення можна додати солодкий набір чи гранолу з яскравою наліпкою.

Скретч-мапа

Бананка

Настільна гра

Недорогі подарунки для 11-річної дівчинки

Ми завжди хочемо, щоб дівчатка раділи нашим подарункам. Кожне свято хочеться придумати щось помпезне, шикарне, дороге та масштабне, але буває так, що нам не видали вчасно зарплатню або ми святкуємо багато різних свят протягом короткого проміжку часу.

Але дівчину без подарунка ми не залишимо, ми бажаємо, щоб це був приємний для дитини сюрприз який подарує гарний настрій та залишить про себе теплі спогади.

Дівчатка люблять прикраси, а особливо яскраву та якісну біжутерію, можна красиво її загорнути разом з печивом із передбаченням або шоколадками зі смішними написами.

Можна скласти бюджетний бокс і покласти туди різні цікаві дрібниці які будуть підіймати настрій дівчинці та не залишать її байдужою, наприклад, такий набір може складатися з шкарпеток в банці, набору резинок для волосся, екокубу або олівців, які потім можна посадити (дівчинці буде цікаво щось виростити власноруч + це буде для неї відповідальність, поливати рослинку та доглядати за нею), печиво з передбаченнями (всі дівчатка вірять в передбачення, для 11 річної дівчинки це буде дуже цікавий ритуал розгортати щодня печиво та дивитися що ж там пророчить доля), також можна покласти невеличку гру або книжечку.

Такі бокси можуть змінюватися, варіюватися та складатися відповідно до смаків дівчинки.

Открытка

Бомбочка для ванної

Цукерки

Подарунки від батька дівчинці

Іноді батьки вирішують дарувати подарунок дівчинці окремо, тоді тато може подарувати донці щось незвичайне та розвивальне або якусь річ, яка буде завжди нагадувати про нього:

  • Підвіска;
  • сукня;
  • настільні ігри;
  • конструктори (наприклад з дерева);
  • плакати-карти.

Також, батько може подарувати невеликий букет квітів і солодощі, як доповнення.

Браслет

Пін

Люстерко

Подарунок від матері дівчинці

Подарунки від мами дівчинці це завжди щось про мудрість, щирість та любов. Кожна дівчинка рівняється на свою маму і завжди чекає від неї чогось особливого. Подарунок донці може містити в собі і предмети які будуть їх поєднувати, і подарунок який буде сприяти розвитку чи дозвіллю.

Мама може підібрати:

  • Книжки;
  • колективні ігри для сім'ї ;
  • парні кулони чи браслети;
  • набори (для в'язання, шиття, малювання).

Саме головне в подарунку це емоції які дівчинка отримає від нього. Процес розв'язування бантика, розпаковування обгортки, розглядання подаруночків завжди призводить до захоплення та блиску в очах, а мамі кожного разу хочеться отримати такий ефект.

Бальзам для губ

Сіль для ванн

Гель для душу

Що дарувати не варто

Часом, гості які не дуже добре знають дівчинку або далекі родичі, які не встигають слідкувати за її смаковими змінами можуть підібрати подарунок який не дуже сподобається дівчинці або і зовсім недоречний.

В такому випадку є деякі предмети які точно не варто дарувати 11-річній дівчинці:

  • одяг, якщо ви не впевнені з розміром
  • карти для подорожей (якщо дівчинка не захоплюється цим та не літає з батьками на відпочинок)
  • печиво та шоколад з передбаченнями (якщо не впевнені чи підійде їх зміст для цієї вікової категорії)
  • набори для склейок різних моделей (якщо не впевнені що дівчинці це подобається)
  • ляльки (дівчата в такому віці дуже часто в них вже не граються)

Подарунок це справа смаку та інтересів, запитати у дівчинки що вона хоче буде не зовсім доречно. Натомість напередодні можна завітати в гості поговорити з дівчинкою про її захоплення та підібрати подарунок відповідно до її вподобань.

Коментарі

Залишити відгук
Мені Завтра 11 мені не подобається
Очень все круто мне понравилось все ????
Мені мама в загалі подарувала накладні нігті
Звістно говорю у кожної людини різні смаки хтось лінивий хтось аквивни хтось в 11 років робить вже робить мейкапи а хтось крім гігієнічної помади ніяку косметику немає тоїсть треба підстраюватися під ту людину якій ти даруєш подарунок, треба знати що він/вона любить робити та такі мелочі я сама через тиждень йду на день народження своєї подруги я би незнала що би їй хотя би приблизно подарувати
У ж а с , мне будет 11 и мне НИЧЕГО НЕ ИНТЕРЕСНО
Спасибо, возьму себе на пометку. И весь этот текст был очень полезен, ещё раз спасибо)
Ужас мої дитині не сподобалося
Читаю ваши советы подарок девочке на 11 лет и удивляюсь в каком веке живете. Внучка общается со всем миром , учит разные языки, если её интересует какая то песня или игра, выучила английский для общения с друзьями. А вы пишите как из прошлого века, какая косметика, какие шоколадки, это все было со старшими внучками 11 лет назад.
Спасибо мне очень понравился рассказ о том что я могу предложить подарить мне на день рождение (это не сарказм)❤️ спасибо!
Залишити відгук
Наші новинки