Універсальні подарунки: чашка

Олександр

Є речі, популярні за всіх часів. Серед універсальних предметів, що ідеально підходять на статус креативного та корисного подарунка - чашка! Дуже практичний атрибут, його не соромно подарувати і коханій людині, і колезі. На сайті UAmade ви знайдете незвичайне посудне начиння: як вам - чашки-сувеніри, придатні і для чаювання, і для організованого зберігання ручок на письмовому столі? Легким рухом руки, кухоль перетворюється на оригінальну вазочку для пролісків або фіалок. А ще її використовують як свічник.

три керамічні чашки

Які подарунки є універсальними?

Іншими словами, навіть бюджетний подарунок здатний викликати шквал емоцій, якщо правильно організувати його подачу, презентацію. Посуд асоціюється з домашнім затишком та теплом. Чим не комплімент мамі чи маленькій господині сестрі?

Різноманітність посуду приводить іноді у замішання. Всі моделі по-своєму хороші, не виникає питань щодо практичності виробів (якість гарантує виробник, а бутік співпрацює тільки з серйозними компаніями). Але який варіант вибрати: класичний, у вигляді фігурки, зі скла, кераміки, без декору, з квіточками чи креативним написом?

А що, якщо зібрати цілий сервіз – і привітати колектив? Колегам, які працюють в одному офісі, ваша господарська ідея неодмінно сподобається. Залишилося лише визначитися із дизайном. Що нам рекомендують фахівці?

Свято з приємним смаком

  • Універсальність чашки як подарунка в тому, що вона підійде на будь-який урочистий привід - і для будь-якої людини. Оригінальним кухлем з написом на кшталт «Гарного робочого дня» можна привітати навіть начальника (начальницю). Щоразу, попиваючи смачний ароматний напій в обідню перерву, бос відчуватиме тепло та щирість своїх підлеглих: з увагою та повагою.
  • Чашка, перш за все – це шикарний корпоративний презент, який не порушує субординацію. Головне, правильно визначитись із декором: написом на боковині. Фахівці рекомендують вибирати нейтральні, позитивні тексти без прямої вказівки на характеристики людей. Гармонійно виглядає посуд з квітковим, геометричним принтом, контрастними елементами та ін. Такі варіанти вважаються універсальними.
  • Кухлі з принтом конкретного змісту («Баба бомба» або «Моє улюблене кошеня») підходять не для всіх. Такий формат гідно оцінять дуже близькі вам люди. Подрузі цілком підійде перший варіант, другий – коханій людині. Зауважте, що ґендерність у деяких написів відсутня, отже, подарувати такий предмет можна і дівчині, і хлопцеві.
  • керамічна чашка консерва-чай

  • Дуже креативні написи («Здоровий сон можливий лише на роботі» або «Люблю відпочивати без чоловіка») також не сприймуть. Якщо у людини слабке почуття гумору, або ваші стосунки не дійшли до тієї точки, на якій дозволяються бомби, - з креативом краще не поспішати. Ви ж не хочете, щоб свято перетворилося на сварку?
  • Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлений посудний атрибут. Він повинен бути міцним, екологічним, термостійким, не мати власного запаху і смаку, довговічним. Вироби із прозорого скла виглядають витончено, повітряно. Пити з такої чашечки приємно, тому що щоразу у неї буде нове тло: від какао - світло-бежевий, від чаю - темно-коричневий або оливково-зелений. Але найбільше цінуються керамічні, порцелянові моделі. До речі, тепло такий матеріал зберігає довше. Налитий поспіхом чай перед стартом робочого дня за лічені хвилини не охолоне.
  • Чашка – відмінний предмет для брендування. Нанести логотип вашої фірми можуть у студії, що займається професійним нанесенням зображень на пластик, тканину, метал, посуд. Це може бути малюнок, виконаний у корпоративних тонах або знак, символіка, що означає ваш бренд. Такі подарунки дарують бізнес-партнерам, постійним клієнтам. Чудова ідея для маркетингу.
  • Класична форма чашки - трапеція з круглим верхом або ідеальний циліндр, але зустрічаються також моделі у вигляді конуса з кутами чи конкретної фігури, силуету. Більшості користувачів подобається звичайна форма, із неї зручніше пити.
  • Ексклюзивності подарунку додасть упаковка. Чашка цікава і вигідна тим, що в ній порожнеча. Простір також можна використовувати з вигодою: покласти туди невелику шоколадку, насипати дрібних цукерок або печенюшок, вмістити з десяток  чайних пакетиків.
  • Зверніть увагу на обсяг подарунка. Чашки бувають чайними та кавовими, хоча в умовах офісу ця класифікація не працює. З великого кухля ємністю в півлітра цілком зручно пити ранкову каву - адже не обов'язково наповнювати весь посуд до країв. Важливий момент – форма та міцність вушка: ручки, за яку чашку тримають. В отвір має спокійно проходити палець дорослої людини.

шоколадні набори мед льодяники

Вибрати універсальний подарунок завжди допоможе консультант. Інформаційна підтримка клієнтів магазину ЮАмейд є абсолютно безкоштовною. На сайті представлені не тільки чашки, але й предмети, які стануть логічним доповненням до обраного вами подарунка: печива з побажаннями, цукерки, мед, варення, шоколад. Чому не зібрати смачний набір? Солодощі – теж універсальний подарунок.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки