5 найкращих ідей для подарунка хлопцю!

Тетяна Чепурко

Рано чи пізно настає день, коли потрібно зробити подарунок хлопцю. У такі моменти не хочеться впадати в банальності і дарувати стандартну піну для гоління.

Щоб подарувати найкращий подарунок не обов’язково витрачати усі свої гроші, влазити у кредити чи обмежувати себе у чомусь. Перш за все потрібно бути в курсі вподобань об’єкта свого дарування. Якщо ти і досі не знаєш його вподобань, поговори з його другом, сестрою, братом або переглянь його сторінку у соціальних мережах. Варіант для найсміливіших - запитай його напряму! Тоді ти точно знатимеш чого він хоче. В такому випадку тобі, щоправда, доведеться стати експертом в області його вподобань. Муситимеш годинами сидіти і вичитувати чим одні навушники відрізняються від інших і чому на однакові, на перший погляд, вудки настільки різна ціна. Вирішити цю проблему можна звернувшись до спеціаліста (тата, друга, що шарять, або вже консультанта в магазині). 

А ще краще почати писати власну історію подарунків. 

Твій хлопець хазяйновитий, а його руки ростуть з потрібного місця? Якщо він завжди готовий прибити тобі полицю чи картину, полагодити кран і комп'ютер, знає чим відрізняється фаза від ноля - тоді ці мультитули стануть його найкращими друзями!

 Міні мультитул

 Максі мультитул

Для хлопців, які розуміють, що таке стиль, не можуть ходити два дні поспіль у одному і тому ж, а на вихід збираються у двічі довше за тебе незамінними стануть оригінальні аксесуари. Якщо диявол криється у детялах, то наші стильні метелики і краватки точно побували у 9 колі по Данте!

 Краватки

 Краватки-метелики

 Дерев'яні метелики

Якщо чоловік і готовий за чимось доглядати - то це за своєю бородою. Ти можеш показати йому своє небайдуже ставлення, подарувавши засоби догляду за бородою. Це можуть бути олії для пришвидшення росту волосся, воск для надання охайної чи грайливої форми, всеможливі бальзами чи мило.

 Віск для бороди

 Олія для бороди

 Бальзам для бороди

 
Зрештою, провести час вдвох - завжди хороша ідея. Краще пізнати одне одного, налаштуватись на романтичний лад. А для різноманітності можна зіграти у гру для дорослих.

 Еродій

 Правда чи справа

 Чекова книга бажань

 
Нуу і шкарпетки, куди ж без них? Звичайно не просто чорні чи білі, в яких ніколи не можна знайти другу пару, а не те щоб пам'ятати, хто їх тобі подарував. Пропонуємо подарувати крутезні яскраві шкарпетки, які щоразу наповнюватимуть серце твого судженого радістю і заряджатимуть гарним настроєм.

 Шкарпетки "Груди"

 Шкарпетки "Качечка"

 Шкарпетки "Ван Гог"

 

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки