Що подарувати дівчинці на 7 років?

Дмитрий Лобачевский

Діти молодшого шкільного віку часто відрізняються постійними змінами настрою, адже у 2 класі вони пристосовуються до нової обстановки, іншого відношення. Особливо важко дівчинці 7 років, яка не була у дитячому садку, коли вона потрапляє до такого великого соціуму вперше, відчувати дискомфорт і розгубленість.

У магазині UAmade, представлений величезний асотримент прикольних товарів, Ви зможете вибрати чудовий подарунок на День Народження.

Які подарунки дарувати дівчинці на 7 років?

Подарунок для дівчинки на 7 років може складатися з гри, яка допоможе їй подружитися з однолітками, набору дерев'яних іграшок або м'яких фламінго, які вона зможе приносити до школи.

Також, подарунок сучасній дівчинці 7 років може складатися з:

  • Цукерок із яскравою наклейкою
  • играшка "Акула";
  • казка-розмальовка;
  • ручка "Unicorn" з бльостками;
  • набір гумок.

Подарунок для дівчинки в 7 років може бути яскраво ілюстрованою книгою, гарним аксесуаром з якими мама робитиме їй зачіски солодощами. Самі собою вони викликають у дитини радість, а якщо це загорнуте в коробку з хмарами або котиками, то вона буде абсолютно щаслива.

Ігровий набір

Играшка

Настільна гра

Що подарувати дівчинці 7 років на день народження?

День народження це свято коли дівчинка очікує сюрпризів, море кульок, яскраво обгорнутих подарунків з пишними бантами, великого торта на якому задуватимуть свічку з яскравою цифрою 7, ошатних гостей, які співатимуть і веселитимуться, вихвалятимуть її та даруватимуть подарунки.

Ми завжди довго думаємо над питанням, що подарувати дівчинці на день народження. Серед великої різноманітності ігор, ляльок та різного спорядження для активного проведення часу від якого в магазинах рясніє в очах, ми губимося, боїмося подарувати щось, що не сподобається або не буде доречним для її віку.

Купити дівчинці на 7 років можна:

  • Натуральні цукерки зі смородини, апельсина, лимона (вони принесуть не тільки радість, але і користь, сюди ж можна зарахувати фруктові чіпси)
  • шоколад із пророкуваннями "Мішечок щастя";
  • гра "Спіймай мавпу";
  • м'яка іграшка "Ромашковий заєць".

Этот свято має залишити маленькій принцесі гарні спогади, тому найголовніше не зміст подарунків і не їх кількість, а те, з яким настроєм їх подають гості, адже дуже емпатичні в цьому віці діти можуть запозичити незадоволений стан від когось із родичів.

Рюкзак

Тату тимчасове

Цукерки

Що подарувати дівчинці 7 років на Новий рік?

Дівчинка в 7 років намагається спіймати Діда Мороза та його ельфів, а кому у 2 класі було не цікаво поглянути на чарівного дідуся, який тихенько кладе під подушку бажані іграшки і швидко тікає через димар. Це прекрасне свято завжди оповите дитячою радістю та наївністю, очікуванням того самого ранку коли ти зазираєш під ялинку, подушку або у велику шкарпетку у пошуках сюрпризу.

Ми хочемо, щоб дитина була щасливою побачивши подарунки, тому завжди ретельно обираємо, що ж вручити в подарунок дівчинці 7 років. Це можуть бути книги з казковими, зимовими історіями, настільні ігри для дітей, іграшки-подушки у вигляді котика, дельфіна і звичайно набір солодощів або какао у гарній упаковці.

Подарунок на 7 років дівчинці має нести якнайбільше святкового настрою.

Шоколад із пророкуванням

Чашка

Ланч-бег

Что подарить творческой девочке 7 лет?

Часто у 2 класі дитина виявляє здатність до малювання або написання творів, можливо їй подобається вивчати вірші або читати книжки. Навіть у такому маленькому віці дівчинка 7 років може малювати сукні, а потім стати дизайнером чи вигадувати казки, розповідати їх родичам і потім стати письменником.

Талант та інтерес у дитини потрібно завжди підживлювати, для цього 7-річній дівчинці можна подарувати бокс з різною яскравою канцелярією, яку так люблять діти, статуетками та солодощами, що підживлюють мозок.

Ми можемо подарувати дівчинці:

  • набір олівців
  • фарби та кісточки;
  • невелике полотно або Скетчбук;
  • картки з порадами для дітей;
  • гру, яка розвиває творче мислення.

Ніколи не можна залишати на самоплив дитини з її прагненням до чогось, якщо ви їй допоможете, в більшості випадків вона потім зможе швидше і краще розкрити свій потенціал за що надалі буде дуже вам вдячна

Гра настільна

Набір олівців

Блокнот

Ідеї подарунків активній дівчинці на 7 років

Хто ж не любить бігати, особливо коли ти у 2 класі, у тебе немає великих зобов'язань, можна стрибати, ганяти з друзями м'яча та знати, що завтра буде ще один неймовірно активний день. Прекрасно коли дівчинка має сім'ю, яка любить подорожувати і ходити в походи, тоді можна подарувати їй якесь спорядження для спільних подорожей.

Ми можемо подарувати різне приладдя, яке допоможе дитині обрати чим вона хоче займатися більше, можна вручити ракетки для тенісу, якщо дівчинка виявляє до цього інтерес, ковзани, ролики або скейт - це може допомогти їй справлятися з зайвою енергією і заспокоювати запалену від гіперактивності нервову систему. .

Можна також подарувати ігри, які розвиватимуть дрібну моторику і допомагатимуть дитині сконцентруватися. Навіть навички в'язання, шиття, малювання, які можуть її зацікавити, надалі обдарують такими рисами, як посидючість та терплячість

Гра настільна

Казка-розмальовка

Настільна гра

Недорогі подарунки для дівчинки 7 років

Іноді наш бюджет не дозволяє дарувати помпезні, дорогі подарунки. Ляльки розміром з дитину, іграшкові будиночки, які мають три поверхи, конструктори з яких можна побудувати іграшкове містечко – це все вражає, але чи можна здивувати дівчинку недорогим подарунком?

Звичайно, ми забуваємо про те, що головний подарунок для дівчинки це ваші емоції, щирість і радість ваших облич передадуть дитині незалежно від боксу, який можна скласти з таких речей:

  • Горнятко з котиком
  • консерви-набір для вирощування ромашки, меліси, м'яти, який дитина зможе посадити разом із мамою;
  • печиво "Для виконання бажань";
  • шоколадний набір "З днем народження"

Цукерки

Торбинка щастя

Кандована
чорна смородина

Подарунки від батька дівчинці

Іноді батьки планують вручати сюрпризи дівчинці окремо. Тато - це показник мужності та захисту, він може подарувати навіть такій маленькій дівчинці квіти та якісь прикраси (браслети, кулони, сережки), які його дочка зможе носити до школи.

Також, тато може зібрати бокс за тематикою її улюбленого мультфільму, просто обравши речі з малюнками персонажів або, оскільки, у нас діти швидко стають фанатами телефонних ігор, то за тематикою улюбленої гри

Браслет

Пін

Настільна гра

Подарунок від матері дівчинці

Мама завжди знає, що потрібно її дочці, але бувають ситуації, коли здається, що вже все, що можна було вони подарували. У такому разі не потрібно засмучуватися, адже завжди можна подарувати гарну книгу. Мама - це приклад мудрості і багато в чому, залишилися спогади читань перед сном з мамою. Ви можете подарувати книгу про пригоди, які так люблять діти чи казки та читаючи разом, змінювати інтонації відповідно до персонажів.

Також, мама, знаючи смаки доньки, може подарувати їй щось з одягу:

  • Сукня
  • туфлі;
  • кросівки;
  • спортивний костюм.

Чудовим подарунком буде браслет або значок на портфель, що завжди буде поруч з дівчинкою, вселяти в неї хоробрість, адже розуміння в такому віці що мама завжди поруч приходить швидше, якщо дитина бачить на собі предмет подарований нею

Антисептик для рук

Подушка-антистрес

Гель для душу

Чого дарувати не варто

Ми навряд чи хочемо, щоби від нашого подарунку дівчинка залишилася засмученою. Намагаємося знайти щось дійсно варте, сподіваючись, що сюрприз сподобається дитині, але не знаючи переваг і захоплень ми можемо легко не вгадати із сюрпризом.

Але, є подарунки, які точно не варто вручати дівчинці 7 років:

  • Одяг, якщо ви не знаєте розміру
  • складні ігри;
  • книги для старшої школи;
  • бокси із загадковим змістом;
  • шкарпетки.

Напередодні свята можна поїхати до родини в гості і розпитати про захоплення дитини, чим вона любить займатися у вільний час і в які ігри грає з друзями, а, можливо, ви навіть дізнаєтесь від дівчинки її мрію про ролики або якусь іграшку.

Чим більше ми спілкуємося з дитиною і чим частіше її бачимо, тим легше підібрати їй подарунок, адже у такому маленькому віці інтереси змінюються майже кожен день і далеким родичам іноді важко щось підібрати. Так як дитина у 2 класі може змінювати свої захоплення щотижня, тому краще порадитися з батьками про необхідність тієї чи іншої речі

Коментарі

Добрий день, Минулого року я знайшов тут цікаву ідею для подарунка своїй дитині і натрапив на Магазин Іграшок. Хочу порекомендувати цей магазин, бо там Ви точно знайдете низькі ціни на Оригінальний товар, ввічливе обслуговування та швидку доставку! http://surl.li/cmdcf
Вітаю! Минулого року я знайшла тут цікаву ідею для подарунка своїй дитині і натрапила на Магазин Іграшок. Хочу порекомендувати цей магазин, бо там Ви точно знайдете низькі ціни на Оригінальний товар, ввічливе обслуговування та швидку доставку!
Залишити відгук
Наші новинки