Що подарувати чоловіку на День Захисника України?

Тетяна Чепурко

Кожного року, більшість жінок, думають про те, що подарувати чоловікові на День Захисника. Адже хочеться віддячити оригінальним подарунком. Так само не знає що подарувати дівчина татові або брату.

Ми допоможемо вам з цієєю нелегкою задачею. Ми зібрали для вас список того, що точно підійде чоловікові, брату, хлопцю, другу, колезі або дідусю.

Хто ж не любить випити пива перед телевізором? Особливо коли йде Чемпіонат Світу або Євро. Наші пивні бокали точно скрасять футбольний вечір вашого чоловіка!

 Перейти

 Перейти

 Перейти

Вважаєте шкарпетки банальним подарунком? Це тому що ви не бачили наші унікальні носочки! Такі шкарпетки хочеться носити не знімаючи!

  Перейти

 Перейти

 Перейти



Хочете дійсно щось оригінальне та незвичайне? Ми пропонуємо вам подарувати хлопцеві цей інтерактивний скретч-постер, аби він ще раз переконався у своїй мужності та силі.

 Перейти

Кожен чоловік хоче почуватися впливово та виглядати відповідно. Часто чоловіків судять по годиннику чи гаманцю. Тож подарувавши наше якісне портмоне - ви точно не прогадаєте!

 Перейти

 Перейти

 Перейти

Гель для бриття пропонувати не будемо, проте найкращим подарунком може стати наш універсальний косметичний набір. Все саме необхідне зібране в одному місці!

  Перейти

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки