Що подарувати татові на день народження?

Администратор Главный

Тато - це людина, яка носила тебе на плечах, грала у сніжки, дозволяла їсти шоколадні цукерки (поки мама не бачить) і вчила важливим життєвим мудростям. Він завжди поруч, готовий вислухати і дати пораду, дивлячись з висоти власного досвіду. Так, ти виріс, став самостійним і незалежним, але батько до сих пір хвилюється, коли в тебе щось не виходить, і щиро радіє маленьким перемогам.

Які подарунки дарувати татусеві на день народження?

В магазині UAmade, представлений величезний асортименту прикольних товарів, Ви зможете вибрати відмінний подарунок на День Народження.

гаманець кулькова ручка кардхолдер

Саме з ним пов'язані найтепліші дитячі спогади: рибалка у неділю, походи до кінотеатру, кумедні жарти, зрозумілі тільки вам, і веселі ігри в хованки. Він вклав в твоє виховання всю душу і любов, тому ти став такою класною людиною з величезним серцем та несамовитою енергією.

Скоро у тата день народження? Саме час вибрати крутий подарунок, який підкорить його з першого погляду. Ми склали прикольний вішліст з найяскравішими ідеями, так що рекомендуємо поринути з головою в наш міні-гайд.

Час неординарних сюрпризів: що можна подарувати татові на день народження?

Офіційно заявляємо - всім татусям подобаються корисні подарунки, тому UAmade підготував цілий список крутих варіантів. Набори інструментів, бокси з речами першої необхідності та, звичайно ж, приголомшливі шкарпетки в консервній бляшанці - далеко не весь перелік яскравих сюрпризів батькові на день народження. Це дуууже важливе свято, тому до вибору потрібно підійти з усією відповідальністю. Перестань перебирати в голові нудні варіанти, порадуй близьку людину чимось унікальним.

Що подарувати татові на день народження? Наша креативна команда порадилася і вирішила, що це неодмінно повинен бути оригінальний сюрприз, зроблений з любов'ю:

  • Неймовірно смачні натуральні цукерки з крапелькою міцного алкоголю (зовсім трохи можна, адже свято).
  • Батько - це справжній герой, супермен і людина з величезним серцем, тому він заслуговує на нагороду, нехай навіть і шоколадну. UAmade створив крутий трофейний бокс. Йому точно сподобається.
  • Що подарувати батькові на день народження? Трохи спокою, соковитий стейк і прикольний пивний келих. Здається, це ідеальне комбо. Якщо з першими двома пунктами ти впораєшся і без нашої допомоги, то з останнім ми з радістю розберемося.

Ох, у нас в запасі ще багато крутих ідей і пропозицій. Якщо ти досі не вирішив, що можна подарувати татові на день народження, тоді велком ту зе UAmade. Тут багато всього цікавого. Невеликий дисклеймер (потім не кажи, що не попереджали): будь обережним, а то захочеш купити все і відразу.

натуральні цукерки шоколадні набори джем

З великою любов'ю: оригінальні ідеї, що можна подарувати татові на день народження від доньки?

Для тата ти завжди залишишся маленькою принцесою, яку потрібно відвойовувати від злих лицарів і тремтливо оберігати. Він готовий віддати тобі весь світ, а його любов здатна подолати найважчі перешкоди. Пам'ятаєш, як у дитинстві тато заплітав коси (нехай навіть трохи незграбно), водив тебе в зоопарк і з захопленням приймав саморобні подарунки на день народження.

Ти вже виросла, тому однією намальованою від руки листівкою з написом "батькові від улюбленої доньки" не обійтися. У нашому інтернет-магазині є пам'ятні сюрпризи, які змусять цю мужню людину розчулитися. Що можна подарувати татові на день народження від доньки? По-перше, не давай йому приводів для переживань і завжди носи взимку шапку, а по-друге, зазирни в наш затишний світ:

  • Ми впевнені, що він ще той мрійник, який до цих пір марить шансом відправитись у навколосвітню подорож і бажає випити горнятко кави на вершині гори. Камон, все реально, варто лише трохи захотіти, а додатковим мотиватором послужить наша скретч-мапа.
  • Твої перемоги і щира посмішка - найкращі подарунки для справжнього батька, але наше стильне портмоне зайвим не буде, так що сміливо тисни на кнопку "купити".
  • До сих пір думаєш, що подарувати татові на день народження від доньки? Зворушливі листівки від UAmade - це приголомшлива можливість ще раз сказати батькові "дякую" за його працю, нічні недосипання і витрачені нерви. Дивись, у нас якраз з'явилася яскрава колекція.

Ні, це не просто подарунки. У кожній речі прихована частинка великої любові. Ти можеш бути тисячу разів серйозною леді-бос, але він до цих пір дивиться на тебе з особливим трепетом. Зроби йому дійсно класний подарунок разом з UAmade!

блокноти скретч мапа

Мрії здійснюються: що подарувати татові на день народження від сина?

Не знаєш, що подарувати батькові на день народження? Тато - це цитадель мудрих порад, джерело смішних тостів та хранитель кумедних історій з життя. Він пройшов разом з тобою всі етапи дорослішання: вчив основним азам спілкування з дівчатами, допомагав робити математику і приховував від суворої мами всі косяки. Ох, ну і додав же ти йому сивого волосся своїми витівками, але він все одно тебе любить.

Якщо ти читаєш цю статтю, значить досі не знаєш, що можна подарувати коханому татові. Як добре, що в тебе є ми. Лови ідеальний рецепт хорошого сюрпризу: великий торт з кремовими трояндочками, яскраві ковпачки, смачна сімейна вечеря і крута річ з інтернет-магазину UAmade.

Тепер перейдемо від теорії до практичних порад. Що подарувати батькові на день народження? Все дуже просто, занотовуй:

  • Твій тато ніколи не постаріє душею. Він все ще мріє освоїти байк, відправитися в подорож на власному кораблі і навчитися грати на гітарі. В його серці завжди є місце для навіжених ідей і бажань. Що подарувати батькові від сина? Класну футболку для справжнього рок-н-рольщика.
  • Тільки істинний чоловік зрозуміє, як боляче втратити шкарпетку посеред хаосу, що складається зі штанів та сорочок. Ми зібрали класний бокс, в якому є найнеобхідніші кольори.
  • Стильний ремінь складе ідеальну компанію як класичному смокінгу, так і повсякденним джинсам. Прекрасний варіант, якщо ти не знаєш, що подарувати батькові від сина.

Порадуй коханого тата унікальним сюрпризом. Створюй радісні миті разом з UAmade!

Що подарувати татові, у якого все є?

Твій батько - серйозна людина, яка постійно вирішує якісь питання, ходить з кейсом і робить замітки в своєму блокноті. Все його життя складається із зустрічей, нарад та екстрених конференцій, але ми точно знаємо, що вдома він поводиться зовсім інакше. В одну мить гроза офісних співробітників перетворюється на справжнього супермена у пом'ятій футболці та картатих капцях.

керамічні чашки

За роки наполегливої праці у нього з'явилося все, про що тільки можна мріяти. Здавалося б, це прекрасно, але ти не знаєш, який подарунок презентувати батькові і це дійсно дилема світового масштабу.

Вудка, нова краватка, запонки - відклади всі ці ідеї подалі, тому що ми придумали щось креативне. Зізнатися чесно, було важко, але UAmade не шукає легких шляхів:

  • Тайм то кава-брейк. Наші чашки - це маст-хев на всі випадки життя. Ох, чого тільки варті ці яскраві малюнки. Ідеальний презент для біг боса.
  • Крута настільна табличка для ріал мен - саме ця позиція займає перше місце в списку "Що можна подарувати татові, у якого все є".
  • Шкарпетки в консервній банці існують не тільки в паралельному всесвіті, але і на наших віртуальних полицях.
  • Приголомшливі постери від українських дизайнерів - любов з першого погляду і назавжди.

                                      

Бюджетні сюрпризи: що подарувати татові на день народження недорого?

Ідеальний подарунок - це той, який зроблений від чистого серця. Не потрібно витрачати космічні суми, щоб подарувати татові на день народження класну річ. Інтернет-магазині UAmade підібрав для тебе безліч недорогих варіантів, які неодмінно стануть вагомим приводом для щирої посмішки найближчої людини.

Чого тільки варте наше неймовірно смачне печиво з передбаченнями. Все складеться якнайкраще, тому що всі ці послання мають магічну силу.

Кава в яскравій коробці, милі листівки і неймовірно смачні шоколадки - приголомшливі варіанти того, що можна подарувати татові на день народження недорого. Часом щастя не вимірюється великими грошима і цінними подарунками, тому що воно всередині нас!

візитниці і затискач

Що подарувати татові на ювілей?

Ювілей - це навіть звучить солідно. Мамина фірмова качка чекає свого зоряного часу в духовці, квартира прикрашена яскравими кульками, на столі в хаотичному порядку розставлені салати, а гості прокручують в голові вітальні тости. Наближається важливе свято, а ти досі не знаєш, що подарувати батькові на ювілей? Цю ситуацію терміново потрібно виправляти.

Зверни увагу на колекційні метелики або приголомшливі класичні сорочки. Ох, у нас в запасі ще багато варіантів того, що можна подарувати татові на ювілей, але про це ми розповімо трохи нижче (тримаємо інтригу).

Секрети ідеального подарунка: що подарувати татові на 40 років?

Твій тато - справжній лицар, який і коня голіруч зупинить, і відремонтує стареньку праску одним помахом пальця. Ох, у нього попереду так багато всього цікавого, адже 40 років - це лише новий щабель на шляху до великих відкриттів і важливих перемог. Кращі дні попереду, тому нехай свічки на святковому торті стануть відправною точкою до яскравих емоцій.

Ми знаємо, що ти дуже відповідальна дитина, тому хочеш заздалегідь підготувати класний подарунок татові на день народження 40 років. Як добре, що у тебе є ми. UAmade знає одну просту аксіому - всі татусі обожнюють щось лагодити і готові робити це постійно. Старі дверцята у вітальні, телевізор в дитячій кімнаті або мікрохвильовка - предмети домашнього побуту, які хоч раз піддавалися екзекуціям викрутки і шуруповерта. До чого це ми? Спешл фо ю відклали ексклюзивний набір інструментів.

Відкинь убік всі банальні ідеї зі стартер-пакету "Безпрограшний варіант, що подарувати батькові на 40 років". Все з цього списку давно застаріло. У шафі припадає пилом вже 25 спінінг, а в комоді валяються 10 запонок з гравіюванням "від улюбленого сина". Саме час щось змінювати і ми з радістю розворушимо твій мозок за допомогою порції креативу.

У нашому каталозі можна знайти чудові подарунки на ювілей від дочки. Наприклад, прекрасний шоколадний набір для справжнього супермена. Неймовірно смачний молочний шоколад та зворушливі побажання - бездоганний тандем.

термокухлі і мед

Веселощі в розпалі: що подарувати татові на 45 років?

Ми переконані, що 45 - прекрасний вік, сповнений життєвою мудрістю і досвідом. Якщо твій тато ще той веселун, який нестримно танцює на сімейних вечірках та розбирається у всіх модних трендах, тоді сюрприз неодмінно повинен бути оригінальним. Досить перебирати в голові, що подарувати батькові на 45 років, адже ми вже про все подбали.

Він навчив тебе багато чому: ніколи не здаватися, відповідати за свої слова і здійснювати гідні вчинки. Для нього ти цілий Всесвіт, в який він щодня по піщинці вкладає свою душу. Час подякувати йому за безцінні миті, теплі розмови і щасливе дитинство.

Який подарунок зробити татові на день народження 45 років? Попереду на нього чекає безліч великих і маленьких перемог, необхідно тільки додати краплю натхнення. Наші чудові інтерактивні скретч-постери зі списком справ - маст-хев, котрий точно не буде довго залежуватися на полиці.

Ми навчимо тебе робити корисні сюрпризи з неосяжним сенсом. Закінчуй свої поневіряння по місцевих магазинах в пошуках чогось путнього, адже професіонали з UAmade вже придумали, що подарувати татові на ювілей 45 років.

Подарунки для ріал мен: що подарувати татові на 50 років?

Шукаєш, що подарувати батькові на 50 років? Цьому зберігачу повчальних історій та джерелу невгамовної енергії потрібно щось дійсно корисне та ексклюзивне. Якщо в голову не приходить ніяких ідей, тоді на допомогу поспішаємо ми і даруємо сет-лист, в який входять тільки найкрутіші сюрпризи татові на день народження 50 років:

  • Відкриємо тобі секрет: всі чоловіки люблять солодке (хоч іноді в цьому і не зізнаються). Наш приголомшливий бокс з медом стане ідеальним подарунком від улюбленої дочки. Це неймовірно смачно, так що втриматися дуже важко.

консерви-шкарпетки

  • Весело і корисно - здається, це прекрасна колаборація і у нас якраз є дещо цікаве на прикметі. UAmade вирішив апгрейдити стандартні шкарпетки, тому помістив їх в яскраві консервні банки з кумедними написами. До речі, є кілька крутих примірників з барвистими малюнками і підписом "від сина". Татусь точно оцінить такий творчий підхід до вибору подарунка.
  • Повзунок на календарі повільно наближається до заповітної дати, а ти досі не знаєш, що подарувати татові на ювілей 50 років? Неординарна ручка займає перше місце в нашому креативному списку.

Що подарувати татові на 55 років?

Ми знаємо, що обирати подарунки татові на день народження 55 років - це важкий і виснажливий процес. Всі ідеї вичерпалися, а в голові маленька мавпочка дзвінко грає на литаврах, видаючи якийсь банальний перелік сюрпризів. Камон, у тебе ж є UAmade, а це значить тільки одне - переживати не має сенсу.

Хочеш подарувати татові на ювілей 55 років корисну річ, яка не збиратиме пил на полиці у вітальні? Здається, ми знаємо, що саме:

  • Витримана, якісна і універсальна - все це про наші візитниці зі шкіри, які стануть чудовим пам'ятним подарунком від сина.
  • Ексклюзивна тарілка від UAmade подарує море позитивних емоцій.
  • Зручна термокружка, яку можна брати з собою як на роботу, так і в невеликі подорожі. Відтепер чай з лимоном завжди буде гарячим незалежно від погодних умов

Сподіваємося, ми хоч на крок наблизили тебе до ідеї, що подарувати батькові на 55 років. Тільки в нашому інтернет-магазині ти знайдеш ексклюзивні речі, зроблені з душею і особливою любов'ю.

Сюрприз для справжнього супермена: що подарувати татові на 60 років?

Воу, все зовсім скоро неймовірно відповідальний день, а в твоїй голові зовсім немає варіантів, що подарувати татові на день народження 60 років? Ми скликали термінову нараду, всю ніч не спали і все-таки знайшли спосіб, як полегшити муки вибору. Схема дуже проста: заходь в спеціальний розділ каталогу UAmade, це значно звузить коло пошуку.

Милі листівки з унікальними малюнками, чашки від українських дизайнерів, автентичні футболки і корисні бокси - все, що потрібно для щастя і відмінного святкового настрою.

три керамічні тарілки

Лови трохи натхнення від нашої креативної дрім тім:

  • Що подарувати батькові на 60 років? Неймовірний набір "Супермен". Всередині коробки є приголомшливий мармелад з нотками терпкого алкоголю і ароматний конфітюр зі шматочками свіжих персиків. Ми переконані, що він ще той ласун, тому напевно оцінить такий гіфт від доньки.
  • Унікальний кінопостер із культовими картинами 20 століття. Шедеври Тарантіно та безцінний артхаус Джармуша - дивись та стирай спеціальним стіком.
  • Ароматна кава, яка додасть +100500 до бадьорості і продуктивності - чудовий варіант, якщо не знаєш, що подарувати татові на ювілей 60 років.

Порція щастя: що подарувати татові на 65 років?

В 65 років тато вже встиг досягти просвітлення і тепер зі спокійною душею може сидіти на канапі і роздавати поради. Він спокійний, розумний і розважливий, але в погляді все ще таїться перчинка, яка надихає на дикі вчинки. Він обожнює по п'ятницях дивитися футбол з друзями, а в неділю неодмінно виходить у двір, щоб пограти в шахи (і, звичайно ж, всіх виграти).

Хочеш зробити крутий подарунок татові на день народження 65 років? Ох, це солідний вік, але ми вже все придумали і розробили класний план з підкорення його мужнього серця:

  • Ідеальний дерев'яний постер, який прекрасно інтегрується в дизайн вітальні.
  • Не знаєш, що подарувати батькові на 65 років? Телефонуй йому частіше і привозь онуків по суботах, ну а якщо ти про матеріальне, тоді незвичайну настільну табличку з написом "Кращий батько". Нехай він поставить її на полицю, тому що це абсолютна правда.
  • Грозі місцевої шпани і лицареві комунальних служб потрібна персональна чайна кружка з унікальним гравіюванням, адже він форевер янг незалежно від віку.

Як тобі такий перелік того, що можна подарувати татові на ювілей 65 років? У UAmade працюють справжні професіонали, тому ми ніколи не обмежуємося стандартними вітальними презентами.

три футболки

Що подарувати татові на 70 років?

В ньому поєднуються всі риси, властиві справжнім чоловікам: елегантна сивина, непохитна впевненість у погляді, розумні судження і неймовірний досвід. Так, твоєму коханому татові вже 70 років, але він так і залишився крутим меном, з яким завжди є про що поговорити.

Не знаєш, що подарувати татові на ювілей 70 років? Це дуже серйозна дата, тому необхідно подбати про всі нюанси. Не переживай, ми склали корисний гайд по асортименту нашого інтернет-магазину. Буде весела міні-екскурсія. Тут ти точно знайдеш, що подарувати батькові на 70 років:

  • Зворушлива листівка, в якій прихована величезна любов.
  • Функціональний органайзер з безліччю відділень. Дуже корисна штука, яка допомагає впорядкувати речі.
  • Шукаєш, що подарувати татові на день народження 70 років? Наприклад, наш неймовірний блокнот. Він буде надійно зберігати всі записи, важливі дати, нагадування і номери телефонів.

День народження улюбленого тата - важливе свято, сповнене радісними емоціями і щасливими посмішками.

Величезний кремовий торт, на якому спалахує яскраве полум'я свічок, милі листівки, веселі ковпачки та радісне обличчя іменинника - головні атрибути такого важливого заходу. Іноді герої не носять плащі, вони спокійно пересуваються по квартирі в домашній футболці і за обидві щоки наминають мамин борщ. Подаруй порцію щастя найкрутішій людині на планеті разом з UAmade!

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки