Які сумки можна приймати в подарунок

Олександр

Стильна та популярна сумка Тоут або зручна та приваблива Хобо, а може, варто розглянути акуратну з виточеними формами Сетчел. Адже кожна з них є актуальною для сучасної моди. Ці та ще сотні різних фасонів та дизайнів даного аксесуара дозволяють кожному знайти для себе щось своє. Універсальність такого виробу як сумка дозволяє розглядати її і як відмінний подарунок. Чи то жінка чи то чоловік, хлопець чи дівчина, кожному буде приємно отримати стильну прикрасу для їхнього образу. Але час побудував безліч прикмет з цього приводу, і всі вони складаються в одне питання: "Чи можна брати в подарунок сумку?"

п'ять еко-сумок

Що це означає?

Прикмети, прикмети, прикмети - вони скрізь, якщо не постукати по дереву в правильний момент, то погане слово збудеться, а якщо перейти дорогу після чорної кішки, то день втрачено. Звичайно, це все суб'єктивно, і кожен вільний вірити у своє, але все ж такі повір'я є, і навіть на рахунок сумок кілька таких застережень знайдеться:

  • Вважається, що сумка – це символ достатку, знань, досвіду та мудрості, тобто людина, якій буде подарована сумка, стане власником місця для зберігання всіх цих речей.
  • За традицією сумки не дарують порожніми. Щоразу, будь то гаманець, портфель або сумка, всередину вкладають одну або кілька купюр. Це пов'язано з тим, що порожній виріб може принести невдачу у фінансах, тому, щоб уникнути цієї напасті, люди заздалегідь кладуть туди невелику суму.
  • Також існує думка, що сумки з короткими ручками сприяють тому, що гроші приходять швидше та легше.
  • При виборі варто віддавати перевагу більш міцним і якісно зробленим сумкам, адже саме такий виріб довше слугуватиме, і за розповідями, залучатиме благополуччя у фінанси.
  • Нова сумка також означає зміни у житті: нове місце для зберігання нових речей. Стильна сумка не тільки оновить і освіжить образ, а й підніме настрій.

три термо-сумки

Сумка – це красивий та незамінний для багатьох образів аксесуар. Десятки брендів пропонують безліч фасонів та дизайнів, і обмежувати себе в цих дорогоцінностях через забобони було б дуже сумно. І навіть якщо забобони займають у вашому житті велику частину, багато людей, які дарують гаманці або сумки, знають про повір'я і самі використовують їх при даруванні.

Як правильно підібрати сумку для подарунка?

Щоб подарунок приносив лише успіх і щастя, при його виборі достатньо дотримуватися кількох правил:

  • Чорний колір сумки – це не тільки про розкіш, але ще й про успіх в грошах, адже вважається, що саме чорний приваблює легкість у приході фінансів. Також можна розглянути зелений, коричневий або білий колір виробу, які знаменуються схожими характеристиками;
  • Також вважається, що нова сумка за розмірами має бути більшою за попередню або схожою на неї, але не менше. Так як, в іншому випадку, неправильно підібраний розмір виробу може спричинити нестабільність у фінансах;
  • Але головним правилом досі залишається не дарувати порожній виріб. Якщо це подарунок на День Народження, або будь-яке інше свято, завжди варто покласти всередину сумки деяку суму грошей або монет, це послужить і відворотом від неприємностей з грошима, і до того ж, буде приємним бонусом до подарунка;
  • При виборі сумки можна зупинити свій вибір на прямокутних виробах, адже саме така форма символізує стабільність та сталість чогось.

сумка-мессенджер термо-сумки

Приводи щоб подарувати сумку або отримати її в подарунок можуть бути абсолютно різними, але безперечно, кожному, будь то жінка чи чоловік, такий презент буде приємним. Зараз, безліч моделей височіють на полицях магазинів. Брутальні шкіряні або м'які тканинні, з позолоченими або срібними застібками, кожна з цих сумок готова засяяти разом з унікальними образами, і водночас принести трохи більше щастя в життя кожного власника.

Відповіддю на запитання "Чи можна приймати в подарунок сумку?" може бути гучне "Так!". Адже забобони – це річ непостійна, а сумка готова прикрасити образ завжди, доповнюючи його яскравими фарбами та новими штрихами, і так, що жодна чорна кішка не завадить дням бути щасливими.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки