Оригінальні патріотичні подарунки із символікою України

Олександр

День Незалежностісвято, коли прийнято дарувати патріотичні подарунки. Найчастіше це різні сувеніри у патріотичній символіці чи кольорах державного прапора. Їх дарують друзям та близьким. Також подарунки з патріотичною символікою можна дарувати зарубіжним друзям у День незалежності їхньої країни (з їхньою символікою).

Якими бувають патріотичні подарунки

Серед найпоширеніших варіантів патріотичних подарунків:

  • кавові чашки;
  • значки;
  • герби та настінні мапи;
  • футболки, шарфи, бейсболки;
  • кулькові ручки;
  • прапори;
  • настінні годинники;
  • настільні скульптури у формі знакових пам'яток, таких як тури з Києм, Щоком, Хоривом та Либіддю.

Іноді важко зрозуміти, коли слід привітати друзів з патріотичних подарунків. В Україні основні дати для дарування патріотичних подарунків це державні свята:

  • День конституції (28 червня);
  • День Незалежності (24 серпня).

Але насправді подарунки із символікою можна дарувати і з інших приводів, у тому числі в день народження, якщо ви знаєте, що людина –патріот і любить такі символи.

Іноді ідеї приходять спонтанно. Наприклад, зайшовши на Amazon у розділ патріотичних подарунків прямо зараз, потенційний дарувальник знайде 7 сторінок патріотичних кухлів та футболок з гербом США. Є навіть лялька, яка каже голосом Трампа. Серед усього цього трапляється ювелірна біжутерія у вигляді мапи Боснії, герба України. Коштує ця біжутерія дешевше за кухоль, а виглядає набагато краще. Тому виникає мимовільне бажання вибрати кулон, щоб підтримати виробника цікавих прикрас.

Високохудожні подарунки

Якщо у вашому офісі прийнято дарувати подарунки членам колективу по всіх великих святах, то рано чи пізно у вашому будинку з’являться десятки кухлів самого різного забарвлення, у тому числі і патріотичні. Сервірувати ними стіл до приходу дорогих гостей неможливо, а щоб чай пили члени сім'ї – їх занадто багато. Подібна сувенірна продукція сприймається як «подарунок за потребою». Не надто бажаний, але обов'язковий.

Тому у світі з'явився новий тренд – на дарування витворів мистецтва. Це картини, гравюри та знакові скульптури, що відображають природу та пам'ятки рідного краю.

Серед популярних картин українських художників:

  • "Дев'ятий вал" Івана Айвазовського;
  • «Єва» Івана Марчука;
  • «Квіти за тином» Катерини Білокур.

Попит мають пейзажі і натюрморти. Подарувати картину з патріотичним пейзажем можна до будь-якого свята – на день народження і на весілля, на Новий рік та на Великдень. Цікаво, що дарування картин навіть має свої правила:

  1. Дівчатам дарують картини у пастельних тонах. Яскраві агресивні кольори не вітаються.
  2. Заміжнім дамам дарують натюрморти чи краєвиди, які можна назвати «затишними».
  3. Чоловікам презентують картини, що зображають події (полювання, батальні сцени), а також техніку автомобілі, літаки.

Патріотичні подарунки для чоловічих свят

Окрема група патріотичних подарунків призначена чоловікам. Це сувенірна продукція, прикрашена гербом, прапором чи картою країни. Серед них:

Їх дарують до Дня перемоги, Дня батька, Дня збройних сил. Серед одержувачів – усі члени родини – чоловіки. Також фляги та запальнички можна дарувати колегам на роботі.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки