Як вибрати косметичку на подарунок дівчині

Олександр

Косметичка – корисний аксесуар, необхідний кожній жінці. Якщо у плани до свята входить презент у вигляді косметички для своєї дівчини, сестри чи матері, то головне правило: обсяг косметички повинен відповідати тому, що зберігається в ній.

Які бувають косметички

Усього виділяють три види косметичок:

  • повсякденна;
  • дорожня;
  • несесер.

п'ять косметичок

Повсякденна - це невелика косметичка, щоб покласти 1 помаду або бальзам для губ, 1 пудру, 1 туш. Набір предметів повинен допомогти жінці виправляти макіяж протягом дня. Вона складається з одного відділення або відділення, розділеного кишенею на блискавці. Більшість моделей включає дзеркало.

Дорожня косметичка розрахована на більший обсяг косметики. Крім того, вона має стійко стояти на столі. Несесер схожий на валізку. Це органайзер, призначений для зручного розміщення всієї косметики, що є у дівчини.

Є ще б'юті-кейси. Їх використовують професійні візажисти, гримери кіностудій, співробітники салонів краси для роботи на виїзді. Але у повсякденному житті вони не використовуються.

Як зрозуміти, яку косметичку дарувати

Якщо дівчина вже має повсякденну косметичку, але вона застаріла або перестала відповідати новим потребам – виберіть для неї нову стильну щоденну модель. Але якщо вона вже має такий варіант, І вона ним цілком задоволена, то дарувати нову варто тільки в тому випадку, якщо дарувальник упевнений, що подарунок точно сподобається.

Дорожню модель можна замовити для дівчини, яка часто мандрує. Щоб зорієнтуватися у кольорі – зверніть увагу на основний (домінуючий) колір серед її аксесуарів (сумок, ременів, туфель) і вибирайте косметичку в цій колірній гамі - не помилитеся.

І, нарешті, несесер. Він потрібний усім, але дуже часто близькі люди вважають, що для зберігання косметики вдома цілком підходить коробка з-під цукерок, яку дівчині дарували 8 березня минулого року.

Якщо у вас такий самий варіант, то подумайте над тим, що традиція використовувати для зберігання підручні засоби з'явилася в СРСР не від хорошого життя, а від дефіциту товарів. Тому користуватися такими практичним коробками можна, але якщо є можливість, то краще підібрати в подарунок гарний та стильний аксесуар.

скраб зволожуючий крем для губ

Матеріал косметички

У списку найпопулярніших вироби:

  • із натуральної шкіри;
  • із синтетичної шкіри;
  • тканинні (часто із синтетичних тканин, таких як поліестер).

Косметички з натуральної шкіри можуть довше експлуатуватись, зберігаючи первозданний зовнішній вигляд. Це їхній головний плюс.

Проблема в тому, що в гонитві за прибутком (шкіряний виріб коштує дорожче) виробники закупилися найпростішим швейним обладнанням. Воно дозволяє скласти матеріал навпіл і вшити блискавку. Частина виробників пішла далі. Дивлячись на зовнішній вигляд їхніх виробів, здається, ніби для виробництва косметичок скупили уривки шкіри у взуттєвої промисловості. Все це пошили та отриманий виріб описали, як креативну дизайнерську косметичку незвичайної форми. Тому косметичок зі шкіри багато. Щодня все більше, але попит знижується.

Продаж косметичок із синтетичного текстилю становить 1/3 товарообігу. Косметички зі штучної шкіри можуть похвалитися більш досконалими формами та непоганими цінами.

Крім перерахованих зустрічаються косметички з:

  • замші;
  • пластика;
  • натуральних тканин (шовку, вовни);
  • дерев'яні органайзери для косметики

Як вибрати косметичку дівчині

Почати вибір варто з оцінки потреб. Хтось потребує дорожньої косметички. Всім приємно використовувати для зберігання всієї косметики вдома кейс, але оскільки це не предмет першої необхідності, то дівчата довго відкладають таку покупку.

Потім оцінюють зовнішній вигляд та зручність косметички. Будь-який аксесуар повинен викликати непереборне бажання ним користуватися, а отже, зовнішній вигляд має таке ж значення, як і зручність застосування:

чотири сумки для косметики

  • широкі відділення, куди легко влучити рукою;
  • надійна фіксація крихких косметичних засобів (пудр, тіней для очей);
  • надійні замки (блискавка переважно кнопки або липучки).

Після цього переходять до оцінки розміру. Косметичка повинна вміщати всі предмети, які знадобляться або протягом корекції макіяжу, або в тривалій подорожі.

На заключному етапі оцінюють легкість очищення, водонепроникність та додаткові «фішки». Бажано, щоб у косметичці було люстерко на ремінці. Або знадобиться докупити його окремо. У деяких моделях зустрічається закріплене на стінці відділення дзеркальце, але не завжди зручно користуватися.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки