Креативні ідеї дарувальних підписів блокнотів

Олександр

Блокноти чи щоденники – один із найпопулярніших видів подарунків. Блокноти дарують колегам до дня народження та з інших приводів: на Новий рік, на Різдво. Напис на блокноті – це різновид персоналізації презенту. Так ви демонструєте, що людина вам не байдужа і що подарунок призначений саме для неї, а не для передаровування наступному одержувачу до іншого свята.

п'ять блокнотів

Розміри та написи

Насамперед, якісний блокнот призначений для записів. Маленький формат кишеньковий А6 потрібен для невеличких нотаток. Часто школярі відривають аркуші із таких блокнотів, щоб переписуватись один з одним під час уроків. Так, є десяток месенджерів у школяра на телефоні, але більшість вчителів старанно забороняють дітям використовувати гаджети під час уроків.

Формат А5 – це планувальник. У такому блокноті вчитель робить щоденні записи (записує виставлені оцінки, задане індивідуальне завдання тощо). Ваша подруга, майстер манікюру, у схожому щоденнику веде запис клієнтів. Одним словом, це блокнот для запису щоденних справ.

Блокнот епічного розміру (А4) потрібний дизайнеру інтер'єру. Тут достатньо місця, щоб зробити побіжний малюнок проекту. Так, можна відразу все зробити у відповідній програмі, але муза істота, що «приходить раптово». Тому блокнот також може знадобитися.

Розміри блокнота впливають на зміст подарункового напису. Наприклад, для одержувача-дитини написи можуть бути такими:

  • на блокноті А6 – «не забувай, головна мета – це навчання» або «найкращі смішні карикатури, створені Петриком П'яточкіним»;
  • на блокноті «А5» – «дивовижні досліди, поставлені Петриком П'яточкіним», «оповідання, написані та ілюстровані моїм сином».

Персоналізація для друга

Найкращий тип напису для друга - це те, що зрозумієте тільки ви вдвох. Наприклад: "Почнемо з труби ПВХ". Очевидно, що для вас чи для мене у цій фразі немає сенсу. Але вона є для того, кому її написали. У цьому сенс і краса персоналізації.

Ніхто не заперечує, що мотивуючі написи теж іноді потрібні. Тому більшість переліків фраз, з яких пропонується вибирати підпис для подарунка – це «розумні висловлювання».

чотири блокноти і кулькова ручка

Наприклад:

  • «Мрій так, якби ти жив вічно. Живи так, ніби помреш сьогодні».
  • Або «Подорож за тисячу миль починається з одного кроку».

Найкращий підпис для другої половинки

Для хлопців чи дівчат використовують або фразу, що має сенс для двох, або щось миле, що ви щодня кажете один одному, включаючи "моєму зайчику", "моїй рибці" і т.д.

Іноді за допомогою напису на блокноті можна створити інтригу або жарт-гумору. Якщо хлопець напише на щоденнику коханій фразу: «Причини, через які я продовжую закохуватися в тебе», то він створить легенду у неї на роботі.

Тепер вона може вести в цьому блокноті облік клієнтів на манікюр або виставляти оцінки учням, але весь жіночий колектив думатиме лише про те, що там за причини і хто цей прекрасний лицар на білому коні. І, зрозуміло, ви можете продовжувати «жити мирно», як кіт Леопольд або сваритися щодня, але для створеної написом легенди це вже не важливо.

Написи для дитини

Привітати дитини нескладно навіть без написів, але вони необхідні, якщо потрібно знайти мотивацію для навчального процесу. Наприклад:

  • «зошит вивчених уроків»;
  • "мрії Еллі";
  • «найкращій донечці на світі».

Професійні підписи

Якщо подарунок призначений для колеги, можна використовувати для підпису фрази чи жарти, які у колі професіоналів. Наприклад:

  • Найкращий рецепт – посмішка на сніданок, щастя на обід та жарт на вечерю. З професійним святом!
  • Ніколи не звертайтеся до лікаря, чиї офісні рослини не змогли вижити. З днем лікаря!

чотири футболки

Ідея подарувати блокнот із персоналізованим написом може спиратися не лише на текст напису, а й на малюнок обкладинки. Можна знайти в інтернеті смішну картинку та замовити футболку із цим зображенням або блокнот із ним на обкладинці. Наприклад, картинка, де зображено двох неандертальців, один з яких тримає в руках валун, чудово поєднується з написом «Андрій – анестезіолог». Вона піднімає вашому другові настрій після важкого трудового дня.

Чи варто використовувати для вітання вірші з Інтернету

Іноді людям важко висловлювати думки. Тому вони використовують готові вітання. У цьому немає нічого страшного, але треба враховувати, що це не персональний подарунок. Вдалі варіанти таких віршів пишуться щодня комусь наступному.

По-друге, якщо вчитатися, більшість віршованих привітань написані ніби «школярами для школярів». Якщо ви вийшли з цього милого віку, то, перш ніж використовувати, подумайте над тим, наскільки це доречно в конкретній ситуації. Чи не буде людина відчувати ніяковість, якщо на її столі лежить блокнот з таким вітанням на обкладинці.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки