День бухгалтера: що подарувати колегам?

Олександр

У професійне свято – День бухгалтера, доречно подарувати колезі щось, що допоможе їй у професійній діяльності. Але деякі жінки вважають за краще дарувати креативні подарунки. У процесі пошуку вони готові годинами борознити інтернет-магазини.

керамічні чашки

Прикольні подарунки

Кавова кружка

Чашки входять до топ-5 найпопулярніших подарунків для співробітників. Найпростіша – з прикольним написом. Більш складна – кухоль хамелеон. У ній напис чи малюнок проступає лише тоді, коли всередині знаходиться гарячий напій.

Склянка з картою міста – теж оригінальний подарунок. Гравіювання або термодрук на посуді можна замовити у більшості міст, а там, де це неможливо, люди замовляють продукцію з оригінальним дизайном через сувенірні сайти.

Індивідуальний портрет у вигляді персонажа з мультфільму

Такий простий і чарівний подарунок дозволяє цілком доречно персоналізувати робочий простір. Постер буде перетворювати сумний день на радісний для кожного співробітника бухгалтерського колективу.

Прес-пап'є

Бухгалтер часто працює під тиском з боку керівництва та контролюючих органів. Прес-пап'є у вигляді бомби або подібної за характеристиками скульптури допоможе зняти напругу та уникнути лайок у стресовій ситуації.

У деяких офісах також розміщують настільні таблички з прикольними написами з гумором. Роздруковують їх на принтері та замовляють у компаніях, що займаються постачанням сувенірної продукції.

Візитниця

Бухгалтер спілкується з багатьма колегами: бухгалтерами і менеджерами компаній підрядників та виконавців. Тому йому потрібно зберігати візитки в порядку. Шкіряна візитниця – приємний та потрібний подарунок.

Настільний органайзер

Якщо ви помітили, що співробітниця бухгалтерії має схильність до ретельної організації справ і їй подобається первісний порядок на столі – купить органайзер. Також підходять флешка як накопичувач електронної інформації, щоденник для записів, папки для документів.

блокнот кулькові ручки настільний календар

Зона комфорту

Бухгалтери ведуть сидячий спосіб життя. Згодом спина людини перенапружується. Щоб робоче місце було комфортним, деякі використовують: -

  • ергономічні спинки для сидіння;
  • подушки на стілець.

Вони забезпечать підтримку спини протягом тривалого робочого дня. Також можна придбати комп'ютерні аксесуари для підтримки рук, якщо втомлюються зап'ястя. Або підставку під ноги, якщо вони набрякають.

Ручки

Купувати ручки особливо складно через великий вибір. Письменник Пауло Коельо описав перо, як «продовження руки та бажання письменника». Чоловіки воліють кремезні важкі ручки. Їх зручно тримати у широкій чоловічій руці. Жінки надають перевагу більш тонким та елегантним. Дуже популярні ручки жіночних кольорів – білого, золотистого, рожевого. Стилісти пропонують поєднувати колір ручки із сумочкою жінки.

Існує традиція на круглі дати дарувати вагомі подарунки. Перова ручка зі стерлінгового срібла – чудовий подарунок на ювілей. Якщо готують подарунки з нагоди знаменної дати компанії, то ручки доповнюють гравіюванням.

Для особливо визначних свят у житті бухгалтера більш солідні компанії купують ручки Parker. У каталозі знаменитої компанії навіть можна знайти лімітовані серії ручок з інкрустацією з дорогоцінного каміння.

Листівки, папір для записів та конверти

Більшу частину листування фірми ведуть в електронному вигляді. Тому особливої потреби у купівлі незвичайних конвертів немає, а папір для записів виглядає надто простим подарунком. У кращому разі співробітники купують листівку, щоб вписати в неї привітання та подарувати разом із букетом квітів та шоколадом.

шоколад поштові листівки

Комп'ютерні миші та клавіатури

Кожен бухгалтер оцінить подарунок у вигляді зручної комп'ютерної миші або клавіатури. Надзвичайно популярні серед молоді бездротові миші та клавіатури. Але вони вимагають частої заміни батарейок, особливо мишка, якщо бухгалтер працює за комп'ютером.

Ідеї подарунків дають натхнення. Але тільки вам вирішувати, що подарувати улюбленному бухгалтеру у День бухгалтера.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки