Оригінальні варіанти канцелярських подарунків

Олександр

Ні для кого не секрет, що наявність правильно організованого офісного простору впливає на здоров'я співробітника протягом дня, і навіть на його продуктивність. Тому важливо ретельно ставитися до підбору канцелярського приладдя. Якщо за родом обов'язків до вашого кабінету приходять клієнти то роль правильно підібраної канцелярії зростає.

Приладдя, якими пишуть

Незважаючи на великий вибір електронних органайзерів у магазинах, блокнот це те, що завжди під рукою. Багато офісних працівників вважають за краще записувати відомості в блокноти або на аркушах паперу з шаром, що клеїться, щоб не втратити «цінні думки». Це доречно, оскільки щоденник легше взяти з собою на переговори, ніж тягнути ноутбук.

Також щоденник або планувальник потрібні, щоб розбити день на погодинні інтервали та правильно розподілити робочі завдання, спланувати прийом відвідувачів. Красива ручка доречно завершить комплектування презента і зробить подарунок досконалим.

Зв'язок

З кожним днем у вашому офісі додається кількість техніки, яка використовує USB-з'єднання. Це смартфони, принтери, ноутбуки.

Даруйте колегам або співробітникам:

  • перехідники, які дозволяють підключити більше USB-пристроїв до комп'ютера;
  • світлодіодну настільну лампу, щоб працювати в умовах вечірнього освітлення або похмурого зимового дня.

Органайзери

Чистий стіл – ознака добре організованого працівника, який вміє правильно розподіляти щоденні завдання. Незалежно від того, чи є ваш команда прихильником теорії «чистих столів», але переплетення дротів на столі та навколо нього створює відчуття захаращеності. До того ж, між ними накопичується пил. Тому буде чудовою ідеєю подарувати колезі підставку-органайзер. На ній розміщують смартфон, ключі, навушники. У підставці зберігають запасні ручки і гумки.

Підставки для зберігання документів – така сама потреба для правильної організації офісу, як блокнот та щоденник. Підставки можуть бути виконані у формі пластикових піддонів, розміщених один над одним. Також у продажу зустрічаються етажерки, настінні полиці, які теж потрібні для розміщення папок та книг у кабінеті.

Сезонна канцелярія

Ми часто говоримо, що ручки і блокноти «завжди будуть корисним подарунком». Це правда, але є певні традиції у даруванні. Так, щоденники, календарі та планувальники бажано купувати до Нового року чи з іншого приводу напередодні 1 січня. Наприклад, на день народження, який святкують у листопаді чи грудні. Якщо рік уже почався, то з великою ймовірністю, у того, кому дарують, вже розпочато новий записник.

Набори ручок дарують навесні чи влітку, тобто, до 1 вересня. Родини з дітьми до початку навчального року купують достатню кількість ручок, олівців та гумок, щоб це стало неактуальним, як мінімум до грудня.

Зверніть увагу, що сезонність впливає і на асортимент магазинів, що торгують канцелярським приладдям. Найпопулярніше свято – Різдво. За ним йдуть Хелловін і Великдень. Напередодні цих свят асортименти магазинів розширюються. Якщо ви відповідаєте за корпоративні свята, то найкраще запасатися оригінальною канцелярією у передсвяткові дні або післясвяткові (залежно від знижок у магазинах), щоб купити цікаві блокноти, ручки, підставки, годинники, гуртки та інші предмети.

Персоналізація

Крім того, щоб просто подарувати блокнот, Ви можете замовити блокнот з логотипом компанії і навіть з фото іменинника на обкладинці. Існує багато способів нанесення написів та зображень на сувенірну продукцію. Такий персональний презент виглядатиме більш цікаво. Отримати його приємніше, ніж просто блокнот.

Де купити

Якісну канцелярію можна купити через сайт виробника, а також скориставшись послугами багатьох онлайн магазинів канцтоварів. Ще один популярний спосіб – через сторінки магазинів у Instagram. З їхньою допомогою продають продукцію невеликі сувенірні компанії, що спеціалізуються на незвичайному оформленні канцелярських товарів.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки